Şimdi Ara

iPhone 14 Pro şarj olurken elektrik iletiyor: Apple'a göre normal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 14 Pro şarj olurken elektrik iletiyor: Apple'a göre normal
    iPhone 14 Pro sahiplerinden gelen ve akıllı telefonun şarjdayken elektrik ilettiğini iddia eden şikayetler sosyal medyada ortaya gündem olmuş durumda.

Ayrıca Bkz.Eski Apple çalışanı şirketi 17 milyon dolar dolandırdı: Apple'dan çalıp Apple'a satmış

Kullanıcılar, akıllı telefonu şarj olurken kullandıklarında hoş olmayan bir durum farkettiler: Ellerinde uyuşma. Bazıları iPhone 14 Pro'nun elektriği ilettiğini düşünerek kontrol kalemiyle test ettiler. Sonuç, akıllı telefonun gövdesinin, şarj olurken elektriği ilettiğini gösteriyor.

Apple: İnsanlara zararı yok

Apple, sorunu cihazdaki bir tasarım hatası olarak değerlendirmeyi reddetti ve müşteri hizmetleri temsilcisi akıllı telefonda düşük voltaj bulunduğuna dikkat çekerek bunun insanlara zarar vermeyeceğini söyledi. iPhone 14 Pro sahibi akıllı telefonu uzun süre elinde tutsa bile.

iPhone 14 Pro serisinin çerçevesinin paslanmaz çelikten üretildiği, bu nedenle şarj olurken "uyuşma" hissinin yaşanabileceği ve arka panelin ise mat dokulu camdan yapıldığı belirtiliyor.

Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/870/870242.htm

• Olmaması gereken şeyleri bu firma yapınca doğal görüyorlar, cihazları yavaşlatıyorlar; sizin için faydalı zaten pili bozulacaktı vs, şarj cihazı yok; çok çevreci hem evinizde şarj cihazı mı yok vs, kasasında elektrik iletiyor; beyin de sinirler ile elektrik gönderiyor, hem havada bile elektrik var.. not; vücutta biriken statik elektrik cihazın kendisine değil belki de diğer cihazlara zarar verebilir, şimdi buna da toprağa bas vs derler 🤠
    Kullanıcı telefonu şarja takılıyken kullandığımda kolum uyuşuyor demiş, başka biri kontrol kalemi ile cihaz üzerinden geçen bir elekrik akımı olduğunu kanıtlamış ve tüm bunlar olurken Apple bey durumu kabul ediyor, olağan bir şey olduğunu söylüyor ve hiçbir adım atmıyor! Ben böyle saçmalık görmedim. Bu işin şirazesi çoktan kaçtı!
  • Yıllardır macbooklar da aynı sekilde elektrik iletiyor

• HP bilgisayarım da da vardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayalet Gerilim olarak geçer. çokça görülebilen bir şey. topraksız prize topraklı ara kablo bağlandığında sıkça karşılaşılıyor.

• SC0RPI0N kullanıcısına yanıt
    Duşta filan öldürür yaw dc gerilim bu

• Metal kasalı HP ve Macbook Pro’da da aynısını yaşadım.

• Bunun nesi normal abi dalga mı geçiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    M1 airde de şarjdayken hissediliyor dokunarak

• Tlg3 kullanıcısına yanıt

Soluğun atmosferde bile elektrik var…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Peki topraklı prize topraksız ara kablo bağlanırsa ne olur? Ya da ikisi de topraksız olursa? Spigen’in 27W PD şarj cihazında şöyle bir yorum görmüştüm aşağıya ekran görüntüsünü bırakıyorum. Topraksız cihaz mı oluyor bu da?
    iPhone 14 Pro şarj olurken elektrik iletiyor: Apple'a göre normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Duşta şarja takılı macbook mu kullanıyorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 7 Kasım 2022; 19:3:55 >
  • Benim iphone 11 de böyle yapıyodu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olmaması gereken şeyleri bu firma yapınca doğal görüyorlar, cihazları yavaşlatıyorlar; sizin için faydalı zaten pili bozulacaktı vs, şarj cihazı yok; çok çevreci hem evinizde şarj cihazı mı yok vs, kasasında elektrik iletiyor; beyin de sinirler ile elektrik gönderiyor, hem havada bile elektrik var.. not; vücutta biriken statik elektrik cihazın kendisine değil belki de diğer cihazlara zarar verebilir, şimdi buna da toprağa bas vs derler 🤠

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine kullanıcı bilmiyordur değil mi epıl?

• Kaç volt?

• Düşük voltajda o kontrol kalemindeki lamba yanmaz. Amper düşüktür. Çok tehlikeli bence. Topraklama sorununa işaret ediyor.

• Ipad'in de arka metaline şarj sırasında elinizi gezdirdiğiniz zaman elektriklenme oluyor.

Bu kaç nesil önceki ipad 4'de de vardı, şimdi kullandığım m1 ipad pro 12.9'da da var.

• Tüm elektronik ürünlerde olabilecek bir durum abartmağa gerek yok.

• Şarj,batarya,güç soketi gibi aksamları kasadan yalıtsınlar o zaman yada yine arka taraf cam olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.