|
Bildirim
Olmaması gereken şeyleri bu firma yapınca doğal görüyorlar, cihazları yavaşlatıyorlar; sizin için faydalı zaten pili bozulacaktı vs, şarj cihazı yok; çok çevreci hem evinizde şarj cihazı mı yok vs, kasasında elektrik iletiyor; beyin de sinirler ile elektrik gönderiyor, hem havada bile elektrik var.. not; vücutta biriken statik elektrik cihazın kendisine değil belki de diğer cihazlara zarar verebilir, şimdi buna da toprağa bas vs derler 🤠
|
Yıllardır macbooklar da aynı sekilde elektrik iletiyor
|
Bunun nesi normal abi dalga mı geçiyor
|
Appleın yeni hizmeti mobil solaryum
|
Kullanıcı telefonu şarja takılıyken kullandığımda kolum uyuşuyor demiş, başka biri kontrol kalemi ile cihaz üzerinden geçen bir elekrik akımı olduğunu kanıtlamış ve tüm bunlar olurken Apple bey durumu kabul ediyor, olağan bir şey olduğunu söylüyor ve hiçbir adım atmıyor! Ben böyle saçmalık görmedim. Bu işin şirazesi çoktan kaçtı!
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Soluğun atmosferde bile elektrik var… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 7 Kasım 2022; 19:3:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Ipad'in de arka metaline şarj sırasında elinizi gezdirdiğiniz zaman elektriklenme oluyor. Bu kaç nesil önceki ipad 4'de de vardı, şimdi kullandığım m1 ipad pro 12.9'da da var. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |