15e mi adam 5-6 yazmış ben de arıyorum bulamadım ama bana bulur umarım 5-6 yar 5-10 tane alırız temiz, ahahahah |
İphone 15 mi alayım S23 Ultra mı (S23 Ultra Aldım) (3. sayfa)
-
-
İnsanlar istediğini karşılaştırıp sorabilir.quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyüBu konu çok su kaldırır, tartışma çıkar. Yol yakınken kararınızı verin.
Son olarak doğru soru; iPhone'un Pro Max modelleri mi, S23 Ultra mı olmalıydı!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2. elde telefonun para etmesi benim için bir şey ifade etmiyor. Aldığım telefon ömrünü tamamlayana kadar kullanırım zaten. en kısa kullandığım telefon 3 sene. zaten 3 sene içerisinde bir gelişme de olmuyor. Hele günümüzde ottan bktan özellikleri gelişim diye kakalıyorlar.
100x değil 1000x zoom olsa ne olur, 48 değil 60 mp olsa ne olur. Çekip telefondan bakıyorsun fotoya en fazla instaya koyuyorsun.
Bir telefon firması çıkıp bizim telefonun şarjı artık 5 gün gidiyor, hem de bütün özellikler de var demediği sürece istediğiniz amiral gemisini alın sizi mutlu eder.
bu arada IP15 ile s23 ultra aynı klasman değil pro max ile ultra karşılaştırılabilir.
-
Ya şu ikinci elde para etme olayına da takılmak da garip bir kafa.
Çok net söylüyor, yatırım yapmak isteyen arsa alsın. Pro Max aldığınız paranın biraz üstüne henüz değerlenmemiş arsalar tarlalar falan bulabilirsiniz, ülkemiz cennet elbet bir gün değerlenir. Satıp birkaç tane Pro Max alırsınız.
Apple Türkiye açık açık öpüyor insanları. Yurtdışı satış fiyatları aynı, uygulanan vergi aynı ama Pro Max S23U'nun 1.5 katı fiyata satılıyor, hatta 2 belki de takip edemiyorum.
Ben olsam daha çok öperdim gerçi, böyle bir tüketici kitlesini hiçbir firma dünyanın hiçbir yerinde bulamaz.
Hâlâ bu iki model arasında kalan varsa şuna göre seçim yapmalılar, telefonu kullanmak için mi alıyorsun masaya ters koymak için mi?
Çok çok nadir durumlar dışında iPhone ile yapıp S23U ile yapamayacağınız işlem yoktur ama S23U ile yapıp iPhone ile yapamayacağınız sayfalarca şey yazılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Adam telefonu almış polemiğe gerek yok güle güle mutlu mesut kullansın inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim hocam sunu yapamıyor ınsanlar hala polemik yaratma pesindeler s23 ultra konusunda bile satasanlar oluyor bloklayacam direkt insanlara laf anlatmak cok zor
İkisinden hangisini alsan mutlu ederdi zaten güzel tercih
Hocam hiç takılma. Samsung yavaş çalışıyor, değeri düşüyor falan hepsi eskidendi. Adam 70 bin liralık telefon alıyor 3 yıl sonra 50 bin hala diye seviniyor.
-
Abi ikinci eli takmayın diyorsunuz da ; illaki telefon değişteceğiz , neden zararına iş yapalım ki ? Samsung serileri 2 3 yıl geçince İphone yanında esamesi okunmuyor . Aynı değerde kalsa bende Samsung kullanırdım
Valla .
1 yıl 8 ay önce 12.000₺'ye aldığım Samsung marka telefonumu S23 Ultra almak için Media Markt'ın değişim kampanyasından faydalandım ve 21.000₺'den sayıldı cihazım. Demek ki değişim kampanyaları için firmaları iyi araştırmak gerekiyor :)
-
Konuyu ve seçiminizi yeni gördüm.Şu dönemde doğru seçimi yaptığınızı düşünüyorum güle güle kullanın.
1100 uzeri tıklanma almıs sasırdım dogrusu demek ki bu konuyu merak eden cok kisi olmus polemık cıkmadanda guzelce tartıstık guzel oldu
tesekkur ederim hocam daha iyıleri sizlerin olsun
Mediamark gibi mağazalara gidin telefonları elinize alın her türlü s23 ultra dersiniz ama 2. elde satması zor oluyor. Eğer ben satmıyacam anneme,babama, karıma, çocuğuma veririm derseniz kesinlikle s23 ultra daha iyi.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Acaba 3 sene sonra deneyimizi de buraya yazar mısınız?
Uzun süre apple ekosisteminden kopmak için android dünyasını araştırdım ama yine korkaklık edip apple ile devam etmeye karar verdim
Bu kararıma neden olan şeyler ise:
-Cihazlar arasında mükemmel uyum. Saat-iphone-mac-airpods vb
-Apple pay ve icloud deneyimi (kartlarımı eklediğimde saat-iphone-mac farketmeksizin güvenli bir şekilde ödemek, icloud içinse hiç başıma gelmedi ama olur da kaybeder ya da çaldırırsam tüm bilgilerimin hızlıca silinebileceğini bilmek)
-Akıllı saat (Android cihazlarda da çeşit olarak çok ama kısa süreli incelemelerimde beni memnun eden cihaz olmadı hele ki ultra deneyimine yaklaşanını görmedim)
Ticaret ya da değeri bozulmasın nedenleriyle iphone almıyorum her sene değiştiren biri değilim şimdiki cihazım iphone 7 maalesef ömrünü tamamladı. İlk akıllı cihazım iphone’du o zamanlar android çöptü. Şimdi ise muazzam bir ilerleme yaşamış.
Apple ise bizi ekosistemine alıştırdı ve bu hapishanede olmaktan pişman da değilim. Umarım apple watch ultra’ya hem yazılım hem kalite açısından rakip bir cihaz çıkar.
Android amiral gemileri de iphone kadar kaliteli. İyi ki farklı firmalar var ki herkes alternatifini seçebiliyor. Keşke ABD ambargo koymasaydı da diğeri de yaşasaydı.
Tercihimi 2028-30’a kadar iphone 15 pro max’ten yana kullandım inşallah ben de siz de pişman olmayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 3 Ekim 2023; 19:13:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tesekkur ederım hocam daha iyileri sızlerin olsun
ekosisteme felan gerek kalmadan tek telefonla islerimi goruyorum biraz insanda kendini sartlıyor galiba apple urunlerinden ekmek yemiyorsanız cokta dusunecek bir durum yok 2015 te en son 6 plus kullandım o donem tugladan farksızdı namazda ıken telefon yamulmustu o saskınlıgımı hala anlatamam 2015 ten beri android dunyasındayım ortalama 3 yıl felan kullanıyorum cıhazlarımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NotGeniusGuy -- 3 Ekim 2023; 19:55:17 >
şöyle örnek verebilirim. ör, iPhone'dan fotoğraf çektiniz, Mac'in başına geçince ordan da fotoları görebiliyorsunuz. yada mac'e fotoğraf eklediniz, iPhone'da bunu görebilirsiniz.
Anımsatıcı ve Notlar'ı telefonda sık kullanıyoruz hali ile, aynı notları ve anımsatıcıları Mac'de, ipad'de aynen görüyor, düzenleyebiliyoruz gibi güzel senkronizasyonları var.
Mac'de bir web sitesini gezdin ama kapatmadın diyelim. sonra Mac'in başına geçince, telefonda açık bıraktığın web sitesini görebiliyorsun, hatırlatması anlamında güzel yani.
yada bi web sitesine girdin, telefondan, parola vs oluşturman gerekti, sonra Mac'in başına geçince, safari de açınca parolayı vs hatırlıyor, yada tam tersi. iPhone, Mac, iPad zaten bu 3'ünü aynı iCloud hesabınla kullandığından, bu cihazlar aynı kişiye ait olarak davranıyor. Bu güzel.
Eğer ben Windows yada Linux kullansaydım, telefonum Android olurdu. Nihayetinde Google ile bunlar senkron çalışıyor. Google'ın fotoları, notları vs. var.
yada, telefonu iPhone al, bir de Mac book al bilgisayar olarak, çok daha iyi olur bence.
-
Miras gibi telefon diyorsun yani😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu söylediklerinin hepsini bir mac ve samsung kullanıcısı olarak google uygulamalarıyla yapabiliyorum. Google’ın Foto, Keep, Drive uygulamaları hem telefonda hem de mac’te açık olduğu zaman senkronize edebiliyorum, drive dosyamı doğrudan mac’in sanal dosyası haline getirip tüm önemli dosyalarımı senkronize edebiliyorum.
Şifre vs işlerinde de ortak tarayıcı kullandığım sürece hepsini senkronize edebiliyorum, mac’te de chrome açık telefonumda da açık kaldığım işlere, sitelere vs ister macten telefona, istersem telefondan mac’e geçerek devam edebiliyorum. Aynı şekilde tüm office uygulamalrım da senkronize.
Yani kısacası macbook kullanan biri samsung kullanamaz, windows kullanan biri iphone kullanamaz gibi şartlanmalar çok geride kaldı.
Macbook + Apple TV kullanan ve aşırı memnun olan biri olarak telefon tercihimi bir çok açıdan işlerimi kolaylaştırdığından ve kişiselleştirilebilirliği benim zevklerimle örtüştüğünden dolayı s23u tercih ettim ve hiç bir sorun yaşamıyorum, hepsi birbiriyle uyumlu çalışıyor.
Kullanmıyorum ama telefona gelen sms’leri macbookta gösteren uygulamalar bile var artık. Whatsapp’ı falan söylemiyorum onlar zaten eşli.
-
güzelmiş.
peki Airdrop'u nasıl yapıyorsunuz?
bir de mac'de anımsatıcılar ve notlar'ı kullanmıyorsunuz telefonla sanırım. anımsatılar bence 10 puanlık bir uygulama. benim için en azından.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X