Şimdi Ara

İphone 15 mi alayım S23 Ultra mı (S23 Ultra Aldım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahsen 120hz arkadasımın cihazında deneyimledim 5 yıl once falan s20 mi s10 mu bir sey aldıydı cok hareketli nesnelerde biraz bas donmesi yaptı bende ama simdi ne durumda test etmem gerek en kotu 60hz gecerdim secme hakkı sunmuyor mu nasılsa

duzenleme: yaklasık 3 yada 4 yıl oncesiydi sanırım gecmis zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NotGeniusGuy -- 3 Ekim 2023; 9:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün eşime trendyoldan TELEFON DEĞİŞİM KAMPANYASI ile iPhone 14 plus aldım. Takas için de iPhone 11 verdik. 17.000 + 1520 tl yani toplam 18.500 tl para aldık iPhone 11 için. Bak bu iPhone 11 2019 yılında çıkmış bir telefon. Aynı kampanyada s23 ün geri alımı için kaç para teklif ediyor biliyor musunuz ? 5.500 tl.

Allah aşkına yapmayın. Yurtdışından alıp içine kaçak imei atıp kullanmayacaksanız androidlere bu paraları vermeyin. Ha illa android mi alacaksınız. 1 sene geriden gelin. Sıfır 40.000 tl olan telefonu seneye 2. El olarak 15.000 e alırsınız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomcfly -- 3 Ekim 2023; 9:38:17 >
  • kacak cihaz kullananın kendine saygısı yoktur bırakın onlar kendini uyanık sansın fıyat yonetimi konusunda android hicbir marka basarılı degil ama android cihazlarda iphonelara kıyasla daha uyguna satiliyorlar bunuda goz ardı etmemek lazım yukarıda sordugum birkac soru var onların cevabını alabilsem iphone 15 cıdden dusunecem acikcası

duzenleme: cihazınız hayırlı olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NotGeniusGuy -- 3 Ekim 2023; 9:44:38 >
  • NotGeniusGuy N kullanıcısına yanıt

Tavsiyem spotify vb servisleri kullanmayacaksanız hiç bulaşmayın iOS'e, size göre değil.

• Sizde gidip elden satsaydınız telefonu illa samsung'a vereceksiniz diye bir kaide yok.Android'in getirdiği özgürlük apple ekosistemi yanında devrim niteliğinde.Sıfırı 40.000 olan telefonu 2.sene 15'e alamazsınız bu ekonomide eskidendi o işler.

Bu özellikleri almak için 5 sene beklersiniz artık samsung artık uzun süre güncelleme desteği verecek amiral gemisi olarak tercih edilen modeller uzun bir süre güncel kalacak.

Android 14 ile gelecek başlıca özellikler şu şekilde;

• Galerinize erişmek isteyen uygulamalara, kısmi erişim verebileceksiniz.
    • Özel şekiller ve desenler ile kendi duvar kağıdınızı oluşturabileceğiniz Emoji Lab uygulaması.
    • Duvar kağıdı ile uyumlu yeni temalar.
    • Duvar kağıdını kullanmadan önce ön izleyebileceksiniz.
    • Haftanın ilk gününü, hangi takvimi kullanacağınızı ve sıcaklık birimlerini belirleyebileceksiniz.
    • Telefonun LED ışığının rengini değiştirebilme.
    • Belge ve görsel paylaşımları için yeni seçenekler.
    • Ayarlar uygulaması için arayüz iyileştirmeleri.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Dostum bunların çoğu zaten iOS'te var. Android yeni mi getirmiş günaydın  

• Güzel hikayeymiş hocam valla, iPhone 11 fiyatı konusunda sizi kandırmışlar buarada geçmiş olsun, ucuza vermişsiniz. Geri dönüşüm kampanyalarından aldığınız deneyimle android tü kaka diyeceğinize cihazın ikinci el fiyatlarına baksaydınız, s23 şuanda 23-25 bin tl civarına gidiyor oraya 5500e veren varsa hiç vermesin çöpe atsın, 5500e dönüştürecek firma ciddi anlamda dolandırıcılık yapıyor dava falan edin. Apple MacBook Pro kullanıyorum Apple TV kullanıyorum, cep telefonum s23 ultra saatim Galaxy Watch 5 pro, sürekli de al sat işi yapıyorum şahsi cihazlarıma apple %10 değer kaybediyorsa aynı temizlikte ve titizlikte kullanılmış bir samsung cihaz hele bir de s23 serisi gibi gözde bir cihaz ise %20 değer kaybeder. Bu piyasanın değer formlarıyla alakalı, bu apple'ı daha harika cihaz samsung'u daha kötü cihaz yapmıyor. Samsung kullanım açısından herkese hitap etmiyor olabilir evet android işletim sistemi daha karmaşık ama bu da söylediklerinizi doğrulamıyor. Bu kişilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak, ne yapmak istediğini bilen birine fayda sağlam için üretilen cihazlar. Apple elbette iOS yazılımıyla herkese hitap ediyor ama bu her şeyi yapabildiğimiz anlamına da gelmiyor.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Ahaha onun için haberlerde sürekli uzun süredir androidde olan özellikleri yeni birşeymiş gibi tanıtan apple görüyoruz usb-c standardı getirdiler o bile yavaş hadi onu geçtim önce 60hz'den kurtulsunlar birde buna bmw'lerde şarj olurken arızalanan 15 serisi eklensin :)

hocam anlıyorum apple forumu ancak polemik yasanmasın nolur 2017de aldıgım s8 kullanıyordum onda olan type c baglantısı daha yenı gelmis bir ıphone duruyorken yenilikleri kim önce sonra getirmis cok onemi yok anladıgım kadarı ile apple ürünleri ekosistem ve fiyatını koruma bakımından cogunlukta tercıh ediliyor androıdde ozgurluk ve esnek platform oldugundan keza bende 8 yıldır androidi bırakamadım oncesinde 6 plus vardı 2015te ancak güncel ios ne durumda inan fikrim yok pc yada 3. partı uygulamalara bagımlı olmadan iphone kendi tarayıcısı ile müzik film dosya ındırıp yürutebiliyor muyz? android kadar ozgur mu ios

Spotify vs kullanmayacaksan alma diyorum işte hocam alma. Dosya yöneticisi vs var ama yetmez size almayın.

• Ne alaka ya? Şimdi teknosanın sitesinden yaptım, 17500+6.500 ek destek veriyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

O konuda haklısınız. 15 serisine en azından 90 hz getirmelilerdi. Type-C yeni geldi yavaş fakat inanın Apple Ekosisteminde kablo kullanıyorum demez. AirDrop var zaten. Kablo ile uğraşmak sanırım 2015'te falan kaldı :)

Windows tarafında bile Intel, Apple cihazlar ile AirDrop ile dosya atmayı getirmişken kablo bence çok gereksiz. Ben hem Macbook hem de Windows tarafında kablo kullanmıyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 3 Ekim 2023; 10:25:18 >
  • ahbap_ A kullanıcısına yanıt

Yersen :)

apple forumunda bıle ıphone onerılmıyor arkadas ya ustune azar ısıtmedigim kaldı emeklıyıde cekım s23 ultra alıcam bu yastan sonra macera aramayım konuda polemik olmasın lutfen

• Bu konu çok su kaldırır, tartışma çıkar. Yol yakınken kararınızı verin.

Son olarak doğru soru; iPhone'un Pro Max modelleri mi, S23 Ultra mı olmalıydı!

Hocam estağfurullah. Ben size en uygun cihazı öneriyorum. Hiçbirisi babamızın firması değil. Ben size gidip iPhone 15 alın desem ama siz onu verimli kullanamadıktan sonra ne anlamı kalıyor.  

• Ben olsam S23+ alırdım. Seri içindeki en dengeli cihaz. Bir kere pil dostu FHD+ çözünürlüğü var. S23U’daki QHD+ gibi oyunlarda GPU’ya ekstra yük bindiren ve yoran, pili sömüren gereksiz bir çözünürlüğü yok. Buna karşın büyük ekran ve pili ile S23U’dan daha uzun pil süresi veren bir cihaz. Bana deseler ki S23 serisi içinden bir cihaz seç tereddütsüz bir şekilde S23+’ı seçerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

sıparıs verdım hocam kurye getircek s23 ultra aldım

hocam sanki pro max ile ultra aynı fıyatta ben mı almadım haksızlık etmeyın

• Bilgi yok ama fikir var. 35 bin tlye mal ettim lansmanda s23 ultra 512 yi. Sanırım 7-8 ay oldu. 2. Elde 40-45 arası satılıyor. Varsa alayım 15 e 4-5 tane. Buyback in geri alım fiyatı piyasa belirleyici bir durum değil. Sadece şu var, Apple değer korumada uzun süreli kullanımda -3 sene ve üzeri- evet daha iyi fiyatlara satılıyor. Benim gibi her sene cihazı değiştirenler için geçerli değil, her sene Apple amiral gemisi alanlar ile Samsung amiral gemisi alanlar ve bunu 1-1.5 sene sonra değiştirenler için kayda değer değişen bir durum yok. Oturur hesap ederim istiyorsanız, kendinizi kandırmayın bu Apple değer kaybetmiyor geyiği ile.

Bu arada S23 Ultra, iphone 15 ile ne bileyim 14 plus vs hiçbirisi ile kıyaslanacak seviyede değil, rakibi pro serileri kaldı ki 14 pro max ten de iyi sadece cihaz bazında bakarsak.

Not: 14 pro max ve s23 ultra kullanıcısıyım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.