Şimdi Ara

İphone 15 mi, İphone 16e'mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16e ile 15 değil de 16 plus karşılaştırılabilir batarya kamera işlemci ekran her yönden iyi olması için ama 18.430 lira farka değmez.

İphone 15 mi, İphone 16e'mi?
  • 16e ye denk gelen paraya 16e yi her alanda tokatlayan galaxy s25 alınır yıllarca kullanılır.yok illa iphone olacak diyorsan 16 pro,15 pro,14 pro,13 pro.başlıkta bahsedilen 2 telefona para vermek paranı kendi elinle çöpe atmakla eşdeğer.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde gelenek mi bu her sene en pahali iphoneu aliyorsunuz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kmse kusura bakmasin ama sıktin sene gecse 45k baymama şu cihaza,Beni en cok zorlaywn cevremin bana ediceği küfür ve hakaretler olurdu:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli aslında 16 Plus 512 GB almak gibi, zam falan gelmese güzel olur...

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Yıllardır benim de merak ettiğim bir soru. 200gb icloud aylık 80 lira.

• İphone 15 mi, İphone 16e'mi?

Telefon güzel beyler içime sindi, tatil den dönünce almak için odaklanacağım.

Fotoğraf da ki cihaz İphone 16e.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    Plus vazmı geçtin hocam şimdi :) kesin bilgimi yayalım mı :) şimdiden sağlıklı günlerde kullan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 30 Mart 2025; 14:15:13 >
  • tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    O zaman ki duruma bakar hocam, birinden biri İnşallah o kesin. Allah razı olsun daha iyisi sizlerin olsun :)

• Yokizm kullanıcısına yanıt

iphone16e alınmaz bence. youtube'da bir video izlemiştim ben de. yani telefon kötü değil, al benisi var gibi görünüyor ama şu an tam hatırlayamadım detayları. incelemede alınmaması yönünde eleştiri olmasına rağmen, telefonun özellikleri videoda en azından benim için İphone 15 mi, İphone 16e'mi?  iyi görünüyordu. ama diğer model ile karşılaştırılmasında, eksiklikleri çok iyi vurgulanmıştı. tek mercek olmasının dezavantajı ve fiyatına istinaden sanırım iphone15 di galiba senin de dediğin gibi, bunun alınmasını öneriyordu. ha bir de yanlış hatırlamıyorsam bu telefon ark kapak plastik galiba. tutma özelliği yoktu kapağın arkasından. yani mıknatıslı bir aparatmı artık bilemiyorum 16e'de kullanılamıyordu. apple'ın bu modelini çıkartmış olmasını, anlamsız bulmuşlardı. bence sakın alma derim. ya da videoları incele öyle karar ver.

• Türkiye'de satılan hiçbir telefon, hiçbir ev, hiçbir otomobil, fiyatını hakketmiyor. yani dünya genelindeki fiyatlarla kıyas yapınca.

bu sebeple f/p olayına çok takılmadan, canınız hangisini istiyorsa onu almanız en doğrusu.

• ben 16 pro aldım

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bu konuya kısmen katılıyorum. Bazı telefon ve bilgisayar modelleri yurt dışıyla aynı standartta olabiliyor.

Fakat çoğu ürün için bunu diyemeyeceğim.

• IN THE NAME OF KANE kullanıcısına yanıt
    istisnalar var. mesela microsd kart'ta ve flash belleklerde Türkiye fiyatı yurt dışına kıyasla daha ucuz olan sürüyle ürün bulunuyor.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Microsd kartlar bu arada nasil ucuz baya zamlanmışlar?

• IN THE NAME OF KANE kullanıcısına yanıt
    eskiden HB'da SanDisk marka olanlar gayet makul fiyatlara satılıyordu. ve satıcı = HB idi. yani orijinal geleceğinden emin oluyodun. o zamanlar Extreme ve hatta Extreme Pro serisi kartlar almıştım. sonra orantısız pahalı oldu çünkü HB kendisi satışı bıraktı. satıcısı farklı olanlar güvenilmez. çünkü bi satıcı ucuza ilan koymuştu, aldın, sahte çıktı, kutusunu açmadan anlayıp iade ettim.

Kioxia kartlar çok iyi. fiyatları HB üzerinde satıcı = HB olunca genelde makul oluyo.

https://www.hepsiburada.com/kioxia/micro-sd-kartlar-c-60003724

• Bence 2 side değil 120 hz e alışkın değilsen eğer.. Ki ben alışkın olduğum için 14 pro aldım eşime

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiçkimse yazmamış gelenektir ben yazayım.

O paralara S23 Ultra alınır

Şaka şaka ben şekilciyimdir o yüzden iphone alacak olsaydım 15 alırdım daha güncel durduğu için birde bende ince çerçeve takıntısı var günümüzde çerceveler bu kadar incelmişken 2025 model bir cihaza bu çerçeve olmamış.

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

İnce çerçeve sadece yeni Pro serilerinde var düz modellerin çerçevesi 14 Pro gibi kalın hala. 16E nin çerçevesi de düz iPhone 14 ile aynı. O anlamda arada çok fark yok, ekrandaki en büyük fark dinamik ada yerine çentik olması sanırım.

16E bence arkadan 16E gibi duruyor bariz bir tasarımı var, ama önden iPhone 13 serisi gibi bir duruşu var. iPhone 15 ise tam tersine önden Premium duruyor dinamik ada olduğu için ama arkadan iPhone 13 gibi duruyor 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 31 Mart 2025; 0:47:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.