Şimdi Ara

iPhone 15 Pro en güvenli şekilde 5W nasıl şarj edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir iPhone 15 Pro edindim elimde hızlı şarj aleti de mevcut fakat ben hıza ihtiyacım olmadığı zamanlarda pil ısınıp ömründen yemesin diye eski tip 5W şarj etmek istiyorum fakat ne orijinal Apple adaptörü üretiliyor artık 5W ne de Apple'da buna uygun kablo satılıyor.

En güvenilir şekilde kit olarak ne alabilirim bu cihaza ben 5W şarj etmek için?

• Adaptör yoksa zaten edemezsiniz. Baştan iptal :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Ne alabilirim diyorum ben de zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xurmirac kullanıcısına yanıt
    Kaliteli markalardan şarj aleti. Samsung, Anker, Ugreen, Baseus ,Apple. Bunların olabildiğince düşük watt veren şarj aletini alabilirsiniz. Ya da bence kafaya takmaya gerek yok. Alın orijinal Apple 20w şarj aletini kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaptör aşağıdaki satıcıda gözüküyor. Aynet, Apple Yetkili Satıcısı ve Servis Sağlayıcısı olarak geçmekte. Sipariş vermeden önce arayıp teyit etmekte fayda var.

aynet teknoloji | apple yetkili satıcı | apple yetkili servis sağlayıcısı
    MGN13TU/A - Apple 5 W USB Güç Adaptörü MGN13TU/A - 739,00 - iPhone Aksesuarları
    https://www.aynetteknoloji.com/apple-5-w-usb-guc-adaptoru-mgn13tua?ref=akakce&v=1.78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 18 Temmuz 2024; 14:44:12 >
  • 5 watt adaptörü alın, baseus, ugreen firmalarından a-c dönüştürü mini hub lar var kutudan çıkan kabloyla birlikte bu şekilde şarj edebilirsiniz. Keza bende aynı şekilde yapıyorum.

• Adaptör etken tabi ama gün içerisinde kaç defa şarj etmem daha önemli 2-3 saatte %100 şarj edip gün içerisinde tekrar şarj etme ihtimalin olucak ise ki olucak pro serisi batarya konusunda biraz üzer seni 2 defa şarj etmen günün 4-5 saatini alicaktir.O yüzden 20 w anker yada kendi sitesinden alip şarj etmen daha sağlikli..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emin ol pil sağlığın birkaç aya düşmeye başlayacak :)
    15 pro konusunda 5w ile şarj ederim çok dikkat ederim diyenlerin pil sağlığı 98 97 oldu. Benim gibi arabada evde işte sürekli kablosuz şarj edenlerin pilleri %100

Apple zaten hızlı şarj desteklemiyor 20w hızlı sayılmaz. Telefon pil kaliteniz yaşadığınız bölgenin sıcaklığı telefonu dışarıda kullanma sıklığınız çok daha önemli konular. 5w ile kendinize eziyet etmeyin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.