Şimdi Ara

iPhone 15 Pro Max'in DxOMark sonucu açıklandı! Kamerası kaçıncı sırada?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 15 Pro Max'in DxOMark sonucu açıklandı! Kamerası kaçıncı sırada?
    Popüler kıyaslama platformu DxOMark'ta akıllı telefonlar arasındaki rekabetin her geçen gün hız kazandığını görüyoruz. Son olarak iPhone 15 Pro Max, DxOMark'ın kamera testini başarılı bir şekilde geçerek sıralamaya giriş yaptı. Peki Apple'ın yeni amiral gemisi neler sunuyor? Gelin sıralamaya hep birlikte göz atalım.

DxOMark kamera sıralamasında 2.ci sırada

Kaçıranlar için iPhone 15 ailesinin amiral gemisi modeli iPhone 15 Pro Max, 48MP Sony IMX803 (f/1.78) birincil kamera, 12MP IMX633 (f/2.2) geniş açı kamera ve 5x zoom sunan 12MP IMX913 (f/2.8) telefoto kamera sensörleri ile tanıtıldı. Ön bölümde ise 12MP (f/1.9) Sony IMX714 sensöre yer veriliyor. Bu noktada DxOMark'ın kamera testini başarıyla geçen iPhone 15 Pro Max, toplam 154 puan alarak genel sıralamada ikinci sıraya yerleşti. Ayrıca selefi iPhone 14 Pro Max'in tam sekiz sıra üzerine çıktı.

Detaylara indiğimizde DxOMark, iPhone 15 Pro Max'in gece çekimleri, mükemmel cilt tonları, görüntü parlaklığı ve kontrast konusunda rakipsiz bir deneyim sunduğunu söylüyor. 15 Pro Max, pozlama, renk ve dokunun yanı sıra bokeh konusunda da en üst sırada yer alırken, video çekimleri için en başarılı telefon seçilldi.

Ayrıca Bkz.DxOMark'a göre en iyi kameralı telefonlar (2023)

Telefonun geri kaldığı noktalar ise, gürültülü düşük ışık performansı, sınırlı yakınlaştırma kalitesi ve zorlu dış mekan sahneleri oldu. DxOMark sıralamasına dönecek olursak, liderlik koltuğunda şu an Huawei P60 Pro (156 puan) oturuyor. Listenin üçüncü sırasına ise, 153 puan ile OPPO Find X6 Pro yerleşti.

Kaynak:https://www.dxomark.com/smartphones/Apple/iPhone-15-Pro-Max

• Yok ya, aynısı, ne 8 sıra üste çıkması, hiç bi değişiklik yok 15te(!)

• Bu sitenin puanlarına güvenen varmı acaba. Pixel 7 pro 149 samsung s23 ultra 130 iki cihazda var pixelin 150 aldığı yerde s23 ultra 200 250 almalıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin inanmak istemediği ama herkesin bakıp iç geçirdiği test.

• Huawei tokatlanmış olsa bile halen kamerada rakipsiz. Tek mallıkları şu boot kilidini halen kapalı tutmaları. Gplay yüklenirdi en azından 5G bizim gibi ortaçağ ülkesine hepten gereksiz zaten. Halen p30 pro kullanıyorum yeni tel alma ihtiyacı hissettirmedi.

• Sene 2023. Hala şu sitenin sıralamasını önemsiyorlar. Üreticilerden kıyak geçiyordu markalara Dxomark. Bunların testi yerine Petapixel veya DPreview incelemeleri çok daha önemli dxo'dan.

• Orodruin kullanıcısına yanıt
    Gsmarenada bütün cihazları karşılaştırabiliyorsunuz istediğiniz mp boyutunda düşük ışık ve yüksek ışıkta çekilen video ve fotoğraf kareleri mevcut gayet belli oluyor hangi cihaz iyiyse. Örneğin s23 ultra iphone 15 pm iphone 14 pm düşük ışık karşılaştırması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Boş yapmışsın , Pixel 7 ve s23 ultra kullandım , Samsung kamera da dxomark sonucunun karşılığını net şekilde veriyor , amiral cihaza yakışmayan bir kamera , 10 gün de 2 yaşında hareketli çocuğun net fotosunu çekemeyen bir telefon hepsi bozuk çıkıyordu resmen , en büyük espirisi 10x optik zoom , duz s23 den bahsetmiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen neye göre kıyaslama yapıyorsun hocam peki, Neye dayanarak veya hangi kaynaklara dayanarak böyle sonuçlar bekliyorsun?

Lider Huawei olduğu zaman siteye paralı çalışan muamelesi yapılıyor bizim ülkemizde, Anlaşılan Apple daha fazla para verememiş ilk sıra içiniPhone 15 Pro Max'in DxOMark sonucu açıklandı! Kamerası kaçıncı sırada? 

Gerçekten saçma sapan yorumlar yapılıyor bazen gülüyorum gördükçe, İnsanlar kendi sevdikleri markayı üst sıralarda görmedikleri için içeriğini dahi bilmediği hatta hiç incelemedikleri (Çoğunluk) sitelere garip garip suçlamalar yapıyor.

Magic 5 pro ezer geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda biri saçma sapan puana güvenen var mı diyor ya zamanında corona yoktur diyen insanla hiç bir fakınız yok. Markalar bizzat güveniyor puanlama talep etmek için başvuruyor. Senin gibi bi kaç çok bilmiş marka fanı büyük oyunu görmüş birinin ne düşündüğü hangi saiklerle bu hayatı yaşadığı psikolojik analiz konusu

• __nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmadım 2 cihazıda hali hazırda kullanıyorum. Bak şuan bu mesajı pixel 7 pro ile yazıyorum. S23 ultranın getir götürünü yapar ancak. Fan olsam pixel şöyle böyle derdim.

• Öldürmüş resmen 3 sene sonranın kamerası var sanki.

• Yav daha diyer markalar telefon çikarmadi neyin siralamasini yayinliyonuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet düşük ışık performansı berbat hala

• Oturma organımla gülüyorum 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.