|
iPhone 15 Pro Max'in DxOMark sonucu açıklandı! Kamerası kaçıncı sırada?
-
-
Yok ya, aynısı, ne 8 sıra üste çıkması, hiç bi değişiklik yok 15te(!)
-
Bu sitenin puanlarına güvenen varmı acaba. Pixel 7 pro 149 samsung s23 ultra 130 iki cihazda var pixelin 150 aldığı yerde s23 ultra 200 250 almalıydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimsenin inanmak istemediği ama herkesin bakıp iç geçirdiği test.
-
Huawei tokatlanmış olsa bile halen kamerada rakipsiz. Tek mallıkları şu boot kilidini halen kapalı tutmaları. Gplay yüklenirdi en azından 5G bizim gibi ortaçağ ülkesine hepten gereksiz zaten. Halen p30 pro kullanıyorum yeni tel alma ihtiyacı hissettirmedi.
-
Sene 2023. Hala şu sitenin sıralamasını önemsiyorlar. Üreticilerden kıyak geçiyordu markalara Dxomark. Bunların testi yerine Petapixel veya DPreview incelemeleri çok daha önemli dxo'dan.
-
Gsmarenada bütün cihazları karşılaştırabiliyorsunuz istediğiniz mp boyutunda düşük ışık ve yüksek ışıkta çekilen video ve fotoğraf kareleri mevcut gayet belli oluyor hangi cihaz iyiyse. Örneğin s23 ultra iphone 15 pm iphone 14 pm düşük ışık karşılaştırması m.gsmarena.comPhoto compare vs. Apple iPhone 14 Pro Max vs. Samsung Galaxy S23 Ultra - GSMArena.comhttps://m.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone2=11773&idPhone3=12024&idCamera1=300992&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boş yapmışsın , Pixel 7 ve s23 ultra kullandım , Samsung kamera da dxomark sonucunun karşılığını net şekilde veriyor , amiral cihaza yakışmayan bir kamera , 10 gün de 2 yaşında hareketli çocuğun net fotosunu çekemeyen bir telefon hepsi bozuk çıkıyordu resmen , en büyük espirisi 10x optik zoom , duz s23 den bahsetmiyorum bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen neye göre kıyaslama yapıyorsun hocam peki, Neye dayanarak veya hangi kaynaklara dayanarak böyle sonuçlar bekliyorsun?
Lider Huawei olduğu zaman siteye paralı çalışan muamelesi yapılıyor bizim ülkemizde, Anlaşılan Apple daha fazla para verememiş ilk sıra için
Gerçekten saçma sapan yorumlar yapılıyor bazen gülüyorum gördükçe, İnsanlar kendi sevdikleri markayı üst sıralarda görmedikleri için içeriğini dahi bilmediği hatta hiç incelemedikleri (Çoğunluk) sitelere garip garip suçlamalar yapıyor.
-
Magic 5 pro ezer geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda biri saçma sapan puana güvenen var mı diyor ya zamanında corona yoktur diyen insanla hiç bir fakınız yok. Markalar bizzat güveniyor puanlama talep etmek için başvuruyor. Senin gibi bi kaç çok bilmiş marka fanı büyük oyunu görmüş birinin ne düşündüğü hangi saiklerle bu hayatı yaşadığı psikolojik analiz konusu
-
Ben kullanmadım 2 cihazıda hali hazırda kullanıyorum. Bak şuan bu mesajı pixel 7 pro ile yazıyorum. S23 ultranın getir götürünü yapar ancak. Fan olsam pixel şöyle böyle derdim.
Öldürmüş resmen 3 sene sonranın kamerası var sanki.
Yav daha diyer markalar telefon çikarmadi neyin siralamasini yayinliyonuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet düşük ışık performansı berbat hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oturma organımla gülüyorum 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu sitenin puanlarına güvenen varmı acaba. Pixel 7 pro 149 samsung s23 ultra 130 iki cihazda var pixelin 150 aldığı yerde s23 ultra 200 250 almalıydı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X