|
iPhone 16 Pro Max, DxOMark kamera testinde dördüncü oldu
-
-
LENS değiştirip dursun:) şaşirmalik durum yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğrafta 4. Video’da birinci olması iyi bir başarı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık ana modellerin hepsi hemen hemen aynı seviyede. Aradaki ufak detayları kimse fark bile edemez. DxOmark testlerindeki sayısal veri farkını gözler ayırt edemiyor
Dxo hikaye palavra youtube da kendim bakıp karar veriyorum SuperSafyoutubeiPhone 16 Pro Max vs Samsung Galaxy S24 Ultra Camera Test Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?si=KwYhslXk_vO_iqe-&v=VY0Zcas5LYI&feature=youtu.be
-
Öyle ama fiyat olarak çok fark var.
-
15 PM'in üzerine önemli bir fark koyamamış aynı sensörle bu kadar olabiliyor yine de kamera kalitesi çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple severim ama hayal kırıklığı oldu.
Bir sene öncenin Android amiral gemilerini yeni çıkan iphone geçemiyorsa büyük bir fiyasko söz konusu. Hele ki Huawei bunca ambargo altındayken lider oluyorsa Apple şapkasını önüne katıp düşünmesi lazım.
Honor magic 6 pro 55.000 civarı garantili satılıyorsa 3 katına satılan 16 pro max berbat demek bu. Honor bir çok konuda geçiyor üstelik. Batarya, kamera vb.
Bu sene çıkacak snapdragon 8 gen 4 ve yüksek batarya teknolojileri ile Apple'ın üstün olduğu bir çok konuda geride kaldığını göreceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O da tercih meselesi. İos isteyen iphone, android isteyen de diğer markalara yöneliyor. Yine de fiyat pılitikası saçma hak veriyorum.
Kameralar mevcut teknoloji ile doygunluğa ulaştı zaten. Devrimsel bir teknoloji gelişmediği sürece çok da umursanacak bir durum yok.
-
Abi dxomark çöpünü ciddiye alan var mı cidden ?
-
Arkadaşlar dxomark güven veren bir kurum olmasaydı Apple xaomi Samsung yeni cihazlarını test için göndermezlerdi hiç biri bugüne kadar hiç bir sonuca itiraz etmedi koca koca firmalar güveniyorda biz kimiz ki guvenmeyecegiz trajik komedi 😂😂 eğer bir şaibe olsaydı dünya da hemen hemen her kurumdan ambargo yemiş bir markanın Huawei nin cihazlarını test etmez yada etseler bile düşük puan verirlerdi yani rusvetmis güvenmis bunların hepsi şehir efsanesi
Siz bunu apple tarafında başarısızlık olarak görebilirsiniz ama bu bilerek böyle yapılan bir strateji. Apple diğerleri gibi bütün özellikleri bir anda veren firma değil. Diğerleri böyle yapmak zorunda yoksa satış rakamları çok düşük olur. Bana sorarsanız iphone 20 bile hazır şu an. Her modelde, özellikleri adım adım verecekler ki seneye de bir şeyler satabilsinler. Bunların satış stratejisi budur.
-
İster versin ister vermesin. Rakipleri cayır cayır çalışıyor. Bir noktadan sonra aynı telefona rağbet düşecek.
Geçen senenin telefonlarını geçemiyorsa Apple son kalesi kamera-video özelliklerinde bu sene yiyeceği darbeyi düşünemiyorum. Carl Zeiss, Leica ile ortak çalışan markalar var.
Batarya konusunda da geride kalmaya başladı ki bu sene telefonlara 6.000-6500 mah yeni teknoloji bataryalar gelecek Android tarafına. Yeni şarj teknolojileri cabası.
Snapdragon 8 gen 4 tsmc 3 nm ile geliyor sıfırdan tasarımlı. Eski Apple işlemci tasarımcılarından oluşan nuvia alt şirketi tarafından tasarlanıyor.
Yani Apple'ın işi çok zorlaşıyor. Google yapay zeka ve Android geliştirmeleri de yazılım konusunda rekabeti harlıyor. Kafa kafaya geldi iki ekosistem. Son demleri.
Ya adam akıllı cömert davranır müşterisine yada her şirketin başına gelen gerileme ve batma sürecine doğru hafif hafif yol alır. 3 te 1 fiyatındaki honor magic 6 Pro telefona geçilmezsin be. Cimrilik böyle bir şey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam bu dediklerinizi sizin gibi düşünüp, bilinçli alan kaç kesim var? 1000 kişiden 10 kişi belki. Adamın umurunda mı, o bunu yapmış, şu özelliği geliştirmiş diye? Bugün diğer telefonlar uzayı çeksin umurunda olmaz
-
Alacak olan her türlü iPhone alacak.
iPhone her zaman olduğu gibi söz konusu video olunca rakipsiz, bu incelemedeki puanlara da yansımış. Fotoğrafta da en iyisi olmasa da her zaman muhteşem. Sadece selfie konusunda nispeten başarısız, onun da ne kadar kullanıldığı kişiden kişiye değişir. Şahsen çektiğim fotoğrafların %1'i bile selfie değil.
-
Git gide halka yayılacak. İnsanlar Xiaomi markası ilk ülkeye girdiğinde adını bile duymamıştı. Yurtdışı kaçak geliyordu kimse yüzüne bakmıyordu.
Oneplus aynı şekilde teknoloji meraklıları bile habersizdi. Huawei, Oppo, Vivo derken tüm sektör değişti.
Koca koca Nokia, Ericsson, Siemens, HTC, LG, Sony battı çekildi. Her zirvenin inişi de vardır.
İnsanların yanıldığı nokta kocaman şirket batar mı demesi.
Koca şirketler daha kolay batıyor rüzgarın ters esmesine bağlı. Şirket büyüdükçe batışı kolaylaşıyor her ekonomi uzmanı bu kuralı bilir.
Siz benim dediğimi iyi idrak etmiyorsunuz. İphone kimine göre kullanım kimine göre alışkanlık kimine göre prestij. Adam sadece alo diyor, whatsap kullanıyor, sosyal medya giriyor hepsi bu kadar. Diğer telefonlar ağzı ile kuş tutsa yine iphone'den vaz geçmezler.
Anlamadıysanız yine anlatayım.
Mercedes - Bmw - Audi - Volvo. Alacağınız bu 4 aracın D segmentinde fiyatları hemen hemen aynı diyelim. Ya Mercedes alınır ya da Bmw. Prestij meselesi. Ben Audi'yi seviyorum diyen Audi alır. Tabiki prestijsiz araç demiyorum ama bir Mercedes - Bmw değil.
Arkadaşlar dxomark güven veren bir kurum olmasaydı Apple xaomi Samsung yeni cihazlarını test için göndermezlerdi hiç biri bugüne kadar hiç bir sonuca itiraz etmedi koca koca firmalar güveniyorda biz kimiz ki guvenmeyecegiz trajik komedi 😂😂 eğer bir şaibe olsaydı dünya da hemen hemen her kurumdan ambargo yemiş bir markanın Huawei nin cihazlarını test etmez yada etseler bile düşük puan verirlerdi yani rusvetmis güvenmis bunların hepsi şehir efsanesi
|
Adamlar (DxOMark) yaptıkları testlerin bütün metriklerini en ince detayına kadar koyuyorlar, devasa büyüklükte bir iş planı oluşturmuşlar, yaptıkları işin yanına yaklaşan bile yok ama bizim dh forumcusuna bakarsan yaptıkları iş çöp ve youtuber'lar bu işi daha iyi yapıyor :) Cahil özgüveninin hastasıyım.
|
Dxo hikaye palavra youtube da kendim bakıp karar veriyorum
https://www.youtube.com/watch?si=KwYhslXk_vO_iqe-&v=VY0Zcas5LYI&feature=youtu.be |
Fotoğrafta 4. Video’da birinci olması iyi bir başarı
|
genelde düşük puan alan markaların fanları yapıyor bunu hocam Dxomark kötü güvenilmez cart curt diye itibarsızlaştırıp kendilerini kandırmaya çalışıyorlar. apple geekbenchte yüksek skor alıyor diye geekbenche güvenmiyorum diyen tipler bile var koca koca firmalar itiraz etmiyor hatta sponsor bile oluyorlar ama bu kraldan çok kralcı soytarıları sonuçları beğenmiyor sanki babasının öz malı |
Siz bunu apple tarafında başarısızlık olarak görebilirsiniz ama bu bilerek böyle yapılan bir strateji. Apple diğerleri gibi bütün özellikleri bir anda veren firma değil. Diğerleri böyle yapmak zorunda yoksa satış rakamları çok düşük olur. Bana sorarsanız iphone 20 bile hazır şu an. Her modelde, özellikleri adım adım verecekler ki seneye de bir şeyler satabilsinler. Bunların satış stratejisi budur. |
Benzer içerikler
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
- pembe kalp anlamı
- video edit programı
- whatsapp hesabı silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X