Şimdi Ara

iPhone 16 Pro Max, DxOMark kamera testinde dördüncü oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seviyedeki cihazları çok ufak farklar ayırıyor. Mesela makro önceliği olan Huawei, zoom önceliği olan S24 Ultra, porte ve video çekimi önceliği olanlar da iPhone tercih edebilir. Hepsinin birbirine üstün olduğu yerler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar (DxOMark) yaptıkları testlerin bütün metriklerini en ince detayına kadar koyuyorlar, devasa büyüklükte bir iş planı oluşturmuşlar, yaptıkları işin yanına yaklaşan bile yok ama bizim dh forumcusuna bakarsan yaptıkları iş çöp ve youtuber'lar bu işi daha iyi yapıyor :) Cahil özgüveninin hastasıyım.

• Tüm üst segment android veya iPhone cihazları aktif bir şekilde her zaman kullanan ve bu işle uğraşan biri olarak diyorum ki

Kamera konusunda iki tarafta da çok iyi cihazlar var.

Sadece Kamera için iPhone alacaksanız almayın. Diğer seçeneklerde durumlar kullanıcının ne istediğine göre çok değişkenlik gösterir.

Apple'ın sevmediğim tek yanı ülkemizdeki yüksek faiş fiyat politikası. Bununda nedeni sanırım ikinci elde satarken cihazın değer kaybının az olması diğer markalara göre olabilir

Şuan fiyatlar bu kadar yüksek olmasına rağmen tüm teknoloji mağazalarında yok satıyor kara borsada 100 binlik modele 150 bin isteyen bile var

Ayrıca yüzde 15 zam bekleniyor haftaya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

genelde düşük puan alan markaların fanları yapıyor bunu hocam Dxomark kötü güvenilmez cart curt diye itibarsızlaştırıp kendilerini kandırmaya çalışıyorlar. apple geekbenchte yüksek skor alıyor diye geekbenche güvenmiyorum diyen tipler bile var koca koca firmalar itiraz etmiyor hatta sponsor bile oluyorlar ama bu kraldan çok kralcı soytarıları sonuçları beğenmiyor sanki babasının öz malı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 23 Eylül 2024; 9:3:5 >
  • Eğer bu testte iphone birinciliği alsaydı, burada kurumun güvenilirliğini ve tarafsızlığını sorgulayanların o zaman ağlamayıp ''as bayrakları'' modunda olacağını kestirmek pek zor olmasa gerek

• Şapkasını önüne koysa olmaz mı hocam.

• Aypon boş bir balon ama işte insan psikolojisini mükemmel çözmüşler. Çok sağlam yakalamışlar oradan.

• Geçemediği Honor telefon 50K şu an Türkiyede.

Sorsan kamerası harika Iphone un .

• Vivo x100 Ultra Global modeli çıkmadığı için teste girmemiş sanırım. Haftasonu kullandım, kesinlikle açık ara 1 numara Vivo X100 Ultra. Diğer markaların uzun bir süre Vivo'dan liderliği alması zor görünüyor.

• bio technolog kullanıcısına yanıt

hocam zamlanacağına dair kaynak veya emare nedir zaten güncel kura göre 9 eylülde yeni fiyatlar belirlenmedi mi ?

• Liderliği mi kaptırdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ticarette dönen dolar ile merkez bankasının size gösterdiği kur arasında fark var hocam

Şuan dolar kuru 40 TL seviyelerinde haftaya zam gelince %15 o zaman belli olur. Ayrıca bu zam kur zammı değil Apple ürünlerden Türkiye'de yüzde 8 gibi daha fazla kar etme amacı var buda vergiler eklendiğinde yüzde 15 gibi bir rakama denk geliyor

256 gb 16 PM 100 binden açılmıştı 115 bin olacak

• Yaşıtım Apple Şirketi' nin bugüne kadar battığı bir alan görmedim...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Battı demedim. Yorum yapmak için yorum yapmayın. İyi okuyun ve anlayın.

• Ben dxmark güveniyorum çünkü en ufak detaya kadar yaptıkları testleri grafiklerle gösteriyorlar

• Galaxy S23 almadan önce DxOMark'a bakmıştım ve iyi bir puanı vardı ama telefonu alınca hayret ettim, kamerası berbat. 3 yıl önce aldığım Xiaomi Mi 10t pro bundan kat kat iyi. DxOMark ne kadar güvenilir bilemiyorum.

• Şaşırmadım, yıllar süren Apple üstünlüğü sonlarına geldi, Android cihazlar her yaptıklarıyla Apple'ın önündeler zaten kamera konusunda da geçmiş olmaları sürpriz değil.

• muratkaya kullanıcısına yanıt

iPhone 14 ile S23’ün aynı puanı alması Dxomark’ın en anlam veremediğim işlerinden biridir. halbuki dağlar uçurumlar kadar fark var 14 lehine. S23 gerçekten kamerası iğrenç bir telefon

• Stones kullanıcısına yanıt

Mercedes-BMW-Audi 10 yıl üst üste rakiplerinin gerisinde arabayı rakiplerinden pahalıya satsın ortada kalırlar mı? Bu arabalara sahip olmak prestij meselesi olmaktan çıkar zamanla.

Arkadaş da bunu demiş. Uzun süre bu kafayla devam ederse Apple bir anda her şey tersine dönebilir. iPhone sahibi olmak şu an prestijli gözüküyor diye ömür boyu prestijli mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 25 Eylül 2024; 18:27:7 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.