Şimdi Ara

iPhone 15 Pro ön sipariş hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. Bu ayın 22sinde yani yarın gece 00:00dan sonra apple’ın sitesinden iphone 15 pro ön sipariş vereceğim, sizlere sormak istediğim 2 soru var.

1. Ön siparişler yukarıda da dediğim gibi 21-22 ye bağlayan gece 00:00dan sonra mı başlayacak yoksa gün içinde mi olacak?
    2. Ön siparişte stok tükenme, sitenin kilitlenme vb. Gibi herhangi olumsuz bir durumla karşılaşma ihtimalim var mı? Fiyatların yükselmesinden tedirginim ve kesinlike ön siparişe yetişmem gerekiyor. Özellikle daha önce ön sipariş ile apple’dan telefon alan forumdaşların yardımlarını bekliyorum. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - 21’i 22’ye bağlana gece 00:00’dan sonra açılacak. Genelde ilk yarım saat verilen siparişler genel satış gününe yetişiyor (bu sene 29 Eylül) ancak stok problemi yaşamamak için genelde ilk 10 dakika içinde sipariş vermeye gayret ediliyor

- Stok tükenme yok, ileri tarihe atma oluyor genelde. Sabah verilen siparişler çoğunlukla 1-2 ay sonrasına atıyor ancak bazen erken de gelebiliyor. Site kitlenmesine dair bişey hatırlamıyorum ancak bazen 2-3 dakika gecikmeyle ön sipariş açılabildiği oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önerinizi dikkate aldım ve ön sipariş açılır açılmaz 00:04 te siparişimi vermiş bulundum. Umarım 29’unda telefona kavuşabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.