Şimdi Ara

iPhone 16 & iPhone 16 Plus tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihaza o paranın istenmesi rezillikten başka bir şey değil. Fanboylar bile savunamıyor artık vergi falan diye cılız birkaç ses çıktı sadece. Sanki diğerleri vergi vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R0ED R kullanıcısına yanıt
    Ben sen sosyal medya konusu açınca kaydirirken akiskanligi hissetmezler yanyana. 60 hz 120 hz diyon. Zannettim kusura bakma evet aynı ozelliklerde renk degistirip piyasaya sürmek kullanıcı düşünmemek ama elma logosu gör?nl?r ne anlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel görünüyor ama özellikler fiyatına göre çöp. 60hz ekran mı kaldı bu fiyata geniş açı kamerada yok.

• R0ED R kullanıcısına yanıt
    Yalnız mesajlarını inceledim adam Kılışdarın üstüne basıp geçtiği ıslak tuvalet terlikçilerden, yani sizden reis. O yüzden 'tam örneği' derken haklısın.

• hyksl H kullanıcısına yanıt
    Desene o zaman yanlış adama yanlış lafı kullanmışım. Sen gidip vergi indirimi baksana birader. Sana ne bizim konuşmadan ? Reis lafını kullanacağın daha değerli insanlar vardır senin. Benim gibilere kullanma gerek yok. Sizler yerli vestel vesselam kullanmıyormusunuz hacı ? Senin bu konuda ne işin var ? Ha ama bir alana bir vergi daha kampanyasını seviyor senin gibiler.

• Krone K kullanıcısına yanıt

bende beğendim 16’yı. 60 hz olmasa düşünmeden alırdım ama sırf bu yüzden Pro alacağım

• Kamera adasını gördüğüm an Nothing Phone (2)'nin kamera adası aklıma geldi, kim kimden esinlenmiş şimdi :)?

• Herşey güzel.Düz Model'e geçen senenin,Pro Modellere bu senenin yeni çipseti garabeti bitmiş.60 Hz olayı,Pro modellerle bariz fark olması adına korunuyor :) Standart kullanıcı için iPhone 12 ya da altındaki bir modelden geçiş ciddi farkettirir.Diğerleri için tartışılır :)

• NikTekyoutube
    Apple recently just revealed the brand new iPhone 16 with some new AI features, better performance and better battery Life. Apple also claims that this iPhone has raised the bar for what a smartphone can do... except for displaying something that is higher than 60Hz. If you want to be part of some big giveaways that are always happening, Join my Discord Server so you can stay in touch with me and the community that enjoys Gaming, PC Tech Memes and General Stuff: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z You can Find me on other social Media Accounts where I constantly Post Memes, Informative Videos and Fun Gaming Content: Instagram: https://www.instagram.com/niktekofficial Twitter: https://twitter.com/NikTekOfficial For business inquiries and brand promotions, you can contact me in this email: niktekchannel@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=HCpafoBS71g
  • Adamlar belliki Pro modelleri satmak istiyor. 3-5 sene sonra duz model satmazlarsa hiç sasirmam. İsteseler tabiki de 120hz ekran koyarlar. Hade 120 koymadin en azından 90hz koy. Ama amaçları iste bizim de şikayet ettigimiz gibi "Bu paraya bu zamanda 60hz ekranlı yavaş usb li telefon mu alayım?" dedirmek. Sonra dusunursun, bare 200 dolar daha veriyim daha iyi kamerası olan, daha hızlı usb li, 120hz ve daha iyi/cercevesiz ekranlı pro modeli alayım.

Benim aklımdan acikcasi ilk olarak bu gecti. Param yok, alamam o ayrı ama adamların pazarlama departmanı çok iyi is cikariyor. Çok iyi ama adi de bir firma bu apple.

• almayı düşünmüyorum

• Steve Jobs sağ olsaydı, ortalığı dağıtırdı.
    Daha kaç sene 60 Hz ekran kullanacak insanlar

• tcebeci kullanıcısına yanıt
    Steve Jobs olsaydi ekran halen daha 3.5 inch idi ve Ekran 30hz idi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cocuklar gibi tutunuyorsunuz bir seye. 60hz ile 120hz arasi kozmik gozleriniz yoksa bir sey farketmiyor. 12pm ve 15pm var bende ve ikisinin ekrani da ayni. ayrica 240hz ekranli laptop var ve yine de o yenileme hizini takip edecek sensorler benim gozumde yok, sizde varsa bilemem.

• Birde yukarıdakı arkadas gıbı 60 hz verılmesını savunanlar var.

Aga sızlere para falan mı verıyorlar :)

• wyh kullanıcısına yanıt

Gerek samsung olsun gerek apple olsun bir çok modelini kullandım 60hz ile 120 hz arasında belirgin fark var 60hz bir süre sonra gözleri yorarken 120hz'de oldukça kaliteli bir hissiyat alıyorsunuz teknoloji çağında bunun savunulabilir bir tarafı yok.

• wyh kullanıcısına yanıt

60 ile 120 farkını anlayamayan adam teknoloji sitelerine girmesin mümkünse.

• cemark C kullanıcısına yanıt

usb hızı en gereksiz şeylerin başında gelir. daha çok android fanların avuntusu gibi geliyor :d

60 hz olayına katılıyorum artık kabul edilemez

foto video kalitesi düz modellerde gayet iyi zoom ve raw çekim yapmıyorsan pro ayarlarla uğraşmıyorsan gayet tatmin edici. düz 15’in kamerası efsane. 14 de öyleydi hala iyi. 16 yapay zeka yetenekleriyle daha da iyi olacaktır 2 kat daha iyi gece çekim performansı bekleniyor ayrıca makro geliyor. gayet güzel aslında 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 11 Eylül 2024; 11:28:7 >
  • Düz iphone 16 yı beğendim, tek eksi yönü 60 hz olması.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.