Şimdi Ara

iPhone 16 & iPhone 16 Plus tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
5.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence de usb hizi amiri onemli degil ama sikinti bu kadar yüksek fiyatın karsiliginda insanların satin aldigi urunun birçok eksik yaninin olması. Iphone kamerası zaten kaç nesildir çok iyi kalitede çekiyor. Ekran desen hep ayni, bu sene sadece biraz çerçeve inceltilmesi yapıldı. Iphone bence çok iyi bir cihaz, ona lafım yok ama 1-2-3 senede bir değiştirilecek bir cihaz degil çünkü kaydadeger bir yenilik getirmiyorlar.

Duz 15 kullandım 1-2 hafta. Iphone 13 ve 14 ile ayni. Hatta bir önceki XS ile karsilastirdim, tabiki daha iyi ama öyle asiriiii da iyi degil. iPhone kamerada her zaman iyiydi zaten.

• iPhone 15'e Apple A18 koymuşlar iPhone 16 diye satıyorlar.  

Apple'ın artık 60 Hz sevdasından vazgeçmesi lazım. 800 $'lık cihazda 60 Hz ekran olması çok büyük ayıp ve bunun cidden savunalacak bir tarafı yok.

Samsung, 150 $'lık giriş seviyesi cihazlarına bile 90 Hz ekran koyuyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 11 Eylül 2024; 11:51:21 >
  • cemark C kullanıcısına yanıt

katılıyorum iPhone’da kayda değer bir fark görebilmek için en az 3-4 nesil geçmesi gerekiyor. her sene en yenisine geçmek bütçe sorunu olmayan her zaman en son çıkan en iyisini isteyenler hariç gerekli değil. fakat diğer firmalar da tıkandı. s23 serisi s22 serisinin üzerine sadece daha verimli ve performanslı bir yonga seti koyabildi çünkü 8Gen1 performans olarak da verimlilik olarak da berbat bir işlemciydi. S24 de S23’ün üstüne pek bir artı özellik koyamadığı gibi düz modellere exynos işlemci koyarak eleştiri aldı. sektör artık gıdım gıdım donanım arttırımı ve yazılımsal yapay zeka geliştirmeleri ile devam edecek gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane yenilik yok...bir tane. 60 hz saçma sapan ekranla, usb 2'yle şu halde alıcısına mutluluklar.

• Hep aynı. Şu optimizasyon ve sorunsuzluk diğer cihazlara da tam anlamıyla gelse de kurtulsak şu arkadaşlardan.

• Şu telefon resmen zeka turnusolu etki görecek. :)

• S23 teki durum iPhone'dan da beter aslında. Tamam daha iyi islemci koydu ve batarya sorununu ortadan kaldırdı ama içler acısı bir kamera ile devam etti. Bananagate diye saçma sapan bir hata var ve Samsung bunu kabul etmesine ragmen ne bir çözüm sundu, ne özür diledi ne takas/iade seçeneği verdi. Ben çok iyi fiyata bulmasam S23'u almazdım heralde. S24'de zaten S23'un kopyası. Üstüne bir şey koymayi bırak, ayni sorunlu kamera ile devam etti bir de yüzsüz bir sekilde daha kotu islemci koydu (Usa/Cin disinda).

Bu iki firma coook açgözlü davranıyor son yıllarda. Beğendim tek firma Huawei. Yenilikçi güzel cihazlar cikariyorlar. Google ambargosu olmasa direk onların telefonunu alırdım. Saat olarak zaten sırf Huawei kullanıyorum.

• Ne alaka! Saçmalamayın, iki üründe farklı marka akıllı telefon değil mi? tabiki de kıyaslanabilirler. Bence zihinsel problemleriniz var.

Sanırsın düdüklü tencere ile vapur bacası kıyaslanıyor gibi yorum yazmış bir de. Apple'a bok sürülmesin diye oldu olacak diğer samsunglarla mı kıyaslansın :)

• 60 hz ama animasyonlarla androidin 120'sine denk diyen züğürtçüler bile gelmediyse durum ciddi

• iphone çok pahalı ben kullanmam ama yinede merak ediyorum kullananlar memnun mu? pil konusunda iyi değil, kamera belki ama yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzero-00 -- 12 Eylül 2024; 4:17:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wyh kullanıcısına yanıt

Yapmayın lütfen. 60hz ile 90 hz arası anlaşılmaz deseniz anlarım da 120hz ekran deneyimi bambaşka. Çinliler 240 hz ekranları kullanmaya başlayacak, apple efendi baz modelinde daha 60 hz versin.

iphone xr kullanan değişebilir ama 11 ve yukarısının değişmesine gerek yok.

• C. S C kullanıcısına yanıt
    iPhone 11’den kesinlikle geçilir çok önemli farklar var. Bence iPhone 13 ve üzeri için geçişe gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 11 den geçmek için se4 modelini bekliyorum , söylenin aksine se4 ün Xr kasası ve lcd ekranla geleceğini düşünüyorum , düz 16 almadan önce se4 görmek lazım

• Bu fiyata satılan bir telefonda 60 hz kabul edilemez. Prolar 120 ise düz model en az 90 hz ekran olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.