Şimdi Ara

iPhone 16 ve 16 Pro'nun tanıtım tarihi ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayni cihazları tekrar tekrar piyasaya sürüp hala düz serilere 60hz ekran koyan orta seviye fp android cihazlardan kötü ekran koyup hala yavaş sarj az ram koyup devam ediyorlar neymiş piyasası iyimiş ondan aliyormuşuz 15 den 16 ya neden geçer bi insan samsungun şuan amiral gemisi piyasası iyi Apple yüzünden Samsungda farkındaysaniz onlar gibi olmaya başladı şuan s22 sen beri işlemci ve kamera harici aman bi değişiklik yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • düz modeller her açıdan iyi cihazlar ama 120 hz ekranların standartlaştığı günümüzde 60 hz kabul edilebilir değil yine de Pro modellere gerek duymayan yada bütçesi yetmeyen ama android kullanmak da istemeyen kullanıcılar tercih etmeye devam edecekler zaten dünyanın en çok satan telefonları her sene en tepede düz modeller oluyor geçen sene 14’tü bu sene 15 seneye de 16 olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 7 Ağustos 2024; 12:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetdu kullanıcısına yanıt

iPhone 13 ile aynı dönemde çıkmış S21 halen güncelleme alırken hatta yapay zeka güncellemesini dahi aldı.iPhone 13 ios 18'deki yapay zeka güncellemesini alıyor muymuş bırak 13'ü iPhone 15 alıyor mu almıyor.Mevcut Android sürümünden geri kalmıyor S24 ile aynı Android 14 kullanıyorlar.

İkinci eli Türkiye'de ip13'den ucuz çünkü s21 13 gibi yüksek rakamlara satılmadı,satılmıyor.Nasıl ki ip15 50k iken s24 33-35k civarlarında satılıyorsa.

Türkiye'de su götürmez bir gerçek fakir adam iPhone kullanır.Zengin adam sağdan soldan ne derler bakmaz zaten zengindir beğendiğini alır bu s24 ultra olur ip15pm olur farketmez.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Hangi telefoncuymuş onlar getireyim s24 nasıl vampir gibi yapışıyorlar görürsün.

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Xiaomi’lerde demo cihaz uçak gibi kutudan çıkan cihaz gene öyle ama 6 ay sonra güncellemeler ile olsun ya da başka faktör olsun Türkçesini söyleyemiyorum o smooth akışkan telefon yerini Nokia 6600’a bırakıyor saçmalıyor 144hz arada fena takılıyor sonra yeni serisini alman için ediyor o da bi müddet sonra aynısını yaşıyor iPhone da öyle değil

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    iPhone 60 hz koyuyor sesini niye çıkarmıyorsun evladım rezilllik asla almam mi 10 t bile 4 sene önce çıkmış çok iyi çalışıyor

• Bende 15 plus
    S20 fe
    Ve mi note 10 5g var
    Mi note 10 7 k ya aldım ekranı 90hz
    Samsung 120
    15plus 60
    Çok önemsemiyorum bu özelliği ben.
    Bulunduğum yer itibariyle ne Samsung ne de apple iyi şebeke alamıyor
    Xiaomi çok iyi çekiyor diğerleri yedeğe düştü server xiaomi oldu

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

İphone’da XR kullananlar bile son güncellemeden memnunlar 6 yıllık telefon :)

Xiaomi plastik bardakların telefondaki karşılığı gibi kısa süreli kullan at

• iPhone gerçekten kaliteli ve uzun ömürlü bir cihaz hocam Android işletim sistemine sahip bir cihaz ile özellikle Xiaomi ile karşılaştırmak büyük hata olur. IOS'taki uygulama açılış kapanış animasyonlarına bitiyorum gerçekten çok akıcı ve çabuk eskimiyor. iPhone 7,8 bile halen stabil durumda 7-8 senelik cihazlar olmasına rağmen. Aynı dönemlerde çıkan S7 Edge falan bitik durumda şuanda. İsteyen istediği modeli kullansın ama özellikle yazılım tarafında iPhone'un çok iyi olduğunu kimse inkar edemez.

• 60hz ekran 20 30w hızlı şarj mükemmel batarya değerleri yine çığır açıyor apple'ım  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.