Gerçek hayatta bu kadar sık telefon değiştirmiyor millet. Forumdakiler senede bir yenilediği için satış değerini önemli görüyor. Piyasada iphone alanların çoğu 4-5 sene kullanıyor benim gördüğüm. O saatten sonra da değerinin bir önemi yok ölmüş oluyor zaten. |
iPhone 16 ve 16 Pro'nun tanıtım tarihi ortaya çıktı (5. sayfa)
-
-
Bide Apple intelligenceden ram bahanesi yüzünden muaf tutulan düz ve plus modelleri :D halbuki yapay zeka NPU biriminden beslenir. Bide şu teknoloji cahili Apple fanboyları yok mu :D düz modellerdeki 60 hz tipik 60 hz değilmiş 90 hz gibi akıcıymış 😄🤣 bide böyle 60 hz lik çağ dışı cihazlara 50 bin bayılıp insanların aklı ile dalga gecmezler mi 😄 cidden acıyorum bu heriflere usta :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıyaslanmaz da işte kıyaslamaya kalkan saçma sapan tipler var hocam :) ben androidin en iyisi dedikleri samsung ile dahi kıyaslamam iPhone'u
O tipler genelde daha önce hiç iPhone kullanmamış oluyor hocam ondan öyle yapıyorlar. Kedi uzanamadığı ciğere mundar der misali işte. Aslında o kişiler de bir kullansa farkı anlarlar ama. iPhone'da 60-120 Hz günlük kullanımda çok bariz bir fark yaratmıyor ki IOS işletim sisteminde bu farkı anlayabilmek mümkün değil çünkü işletim sisteminin kendisi zaten stabil dolayısıyla 120 Hz'lik bir Xiaomi 60 Hz'lik iPhone'dan daha iyidir demek saçmalık olur. Dediğim gibi bu kişiler genelde daha önce iPhone kullanmayan kişiler oluyor. Daha önce kullananlar ise zaten bildiği için bu gerçeği kabullenmiş oluyor. iPhone kullanmış biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki özellikle yazılım tarafında iPhone'un gerçekten çok iyi olduğunu kimse inkar edemez. En azından mantıklı düşünen biri inkar edemez. Uygulama açılış kapanış animasyonlarından da IOS işletim sisteminin ne kadar stabil olduğu anlaşılabilir. RAM'ı daha yüksek olan cihaz daha iyidir diyenler de var ama IOS işletim sisteminde RAM'ın yüksek olmasının çok da bir anlamı yok. Çünkü IOS çok fazla RAM kullanan bir işletim sistemi değil. Yani her halükarda Android işletim sistemine sahip bir cihazdan daha stabil çalışacak ve 5-6 belki 7 sene güncelleme alacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
15 pro 256 gib siyah kaça satabilirim sizce?
16 pro alma düşüncem var.
-
Apple yine showunu yapmış.
Şu Apple trolleri doluşmuş yorumlara "hiçbir rakibi yok" tarzında yine başlamışlar kendilerine yetmeyen akılları ile yorum yapmaya. IQ seviyeleri yerin dibinde bide kendilerini akıllı zannedermiş gibi yorum yapmaları yok mu xD
-
Ben Android kullanırken Polonyası, İsraili vb. 3-4 milyonluk ülkeler bile güncelleme alıyordu Türkiye'ye güncelleme gelmiyordu. Sonra Nexus'a geçtim 36 ay güncelleme garantisi vereceğini söyledi Google onu 15 aya mı ne düşürdü o da yalan oldu. Microsoft telefonlara geçtim masaüstü PC Windows ile telefonunuz birebir senkron olacak dedi Microsoft o da yalan oldu. O gün bugündür iPhone kullanıyorum Windows PC'yi de bırakıp Mac'e geçtim. AirTag'e kadar tüm ürün gamını kullanıyorum ve sıfır sıkıntı. Ülkemizde ÖTV nedeni ile pahalı evet ama değerini koruması da ayrı bir güzellik.
Şu sıralar Z Fold 6 bana göz kırpıyor ama güvenemiyorum katlanan ekran teknolojisine hala.
-
Haklısın.Eskiden öyleydi hatta halen çoğu fason markada yine aynı buna xioami de dahil.Samsung bu algıyı kırdı.Bu sebeple S24'e geçtim.iP3gden beri sürekli iP kullandım.S24 yanında yurtdışı14 pm de kullanıyorum.
S24 ekranı, canlılık ve akıcılık olarak iP15prodan daha iyi.Birebir yanyana karşılaştırmıştık.İnanılmaz akıcı bir cihaz yapmış Samsung.
Z fold 5 alacaktım 1tb modeli 52 bine geliyordu üstüne takas kampanyası vardı almayıp hayatımdaki e250,note8'den sonra 3.Samsung olan s24'ü aldım.Samsung'u öveceğim aklıma dahi gelmezdi.
Katlanır ekranlara ben de güvenmiyorum.Ayrıca ekran hissiyatı cam değilde plastik gibi garip bir malzeme sanki.
samsungun iyi yaptığı tek işi ekran zaten hocam
Kamerası da gayet iyi hakkını yiyemem bu konuda.Kasa kalitesi de Apple gibi.Son yıllarda üst düzey cihazlarında ben pek bir eksiklik göremiyorum.Hoparlör,mikrofon kalitesi dahi üst düzey.
Samsung'un beğenmediğim yanı Android işletim sistemini herkesin kullanıyor olması aynı zamanda da Samsung'un ucuz cihazlar çıkarıp marka kalitesini aşağıya çekmek ve kamera dizaynını amiral gemisinde de 5 binlik cihazında da aynı uygulaması.Bu hatalardan vazgeçmesi gerekiyor.Bu yüzden bir Apple olamıyor,olamazda.
Şu yorumu yapan hayatında iPhone 13 pro pm,14pro pm,15pro pro max kullanmamıştır.Tek kullandığı düz model fakir iPhone'larıdır.Bu sebeple 60hz 120hz nedir farkı var mıdır varsa da az mıdır bilmez.Bunu sana 2000'li yılların sonlarından bu yana iPhone kullanan hali hazırda da ip14 pm ve s24 kullanan eskiden evine samsung veya android sokmayan biri olarak söylüyorum.
Kameraları berbat ama sen beğenebildiysen ne mutlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X