Şimdi Ara

iPhone 16 ve 16 Pro'nun tanıtım tarihi ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FCPX ve günlük kullanımda M3 işlemci ve 16GB ile benim bir sorunum yok kullanım senaryomda. Geçen haftada dünya kaosa girdiğinde macOS cayır cayır çalıştı dünya çapında 😬 ben sizi anladım siz de beni iyi pazarlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle, katılıyorum. Iphone alırken hiç düşünmedim, aa acaba satarken ne kadar eder vesaire. Özelliklerine baktım beğendim aldım bu kadar, aynı şekilde Samsung’da da öyle. Samsung yok ucuz gider, yok apple değerli ikisi de bende var. Gram umrumda değil hangisi kaç eder. Eminim çoğu kullanıcı de benimle aynı fikirdedir.

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    15Pm’de kullanılan m12 panel. S24u’da ise m13 panel var. O yüzden kumlu. M13’ler hatalı üretim olarak çıktı. iPhone 16 ve s25 ve pixel 9’lar ise yeni üretim olan m14 kullanacak. Yani kumlu ekran sorunu s24’e özgü kaldı telefon dünyası için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Bu kumlu ekran mevzusunu ilk kez burda duyuyorum. S24U Kullanan kuzenim ve arkadaşlarım var. Ancak bu sorunu ne ben tespit edebildim ne de onlar söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 4 Ağustos 2024; 12:59:11 >
    Olabilir biz de forum sayesinde öğrendik.

Sonradan doğruyu söyleme cesareti olan YouTuberlar da video çekti durum ile alakalı.

Alp Gursoyyoutube
    Samsung Galaxy S24 Ultra ile 2 Ay - Kumlu Ekran Sorunu
    https://www.youtube.com/watch?si=DuUc7vX69cGaJheY&v=MW8O_hpAucA&feature=youtu.be

Baya büyük olay, skandal ! Adam net açıklamış. Bu genel bir şey mi acaba mesela kesin tüm kutudan çıkanlarda olacak mı? Ya da olma ihtimali var gibi bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 4 Ağustos 2024; 13:22:45 >
    Genel. Hepsinde var. Bazı cihazlarda az bazı cihazlarda çok var.

Ufak tefek sorunları olsada İPhone se ile 3 yılı tamamladım. 10.000Mah'lik kablosuz Xiaomi aldım uzun yol için, hala canavar gibi teklemeden çalışıyor günlük işlerim için. Video performansına vs değinmeye gerek yok tabii. 2 yıllık yeni bir hedef daha koydum kendime. O zaman ki ekonomik şartlarım el verirse yeniden Yeni bir "SE" ya da duruma göre orta karar bir apple ile değiştirmeyi düşünüyorum. 60 olmasını eleştiriyorum keza fakat animasyonları takılan ya da stutter yapan 120 hz'lik Xiaomi'ler yerine takılmayan 60hz inanın tercih ederim.

Bu benim bildiğim ilk başta yeni İpad pro’da olan sorun ekran grenlenmesi, hatta forumda bende bununla ilgili yorum yapmıştım. O zaman İpad pro’daki oled ekranda da aynı sorun vardı, (ekran düşük parlaklıkta karıncalanma benzeri buzlu gri bir form) bu onunla aynı panel mi yani m13 dediğimiz panel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 4 Ağustos 2024; 13:30:36 >
    Onlarda da m13 panel mevcut. Samsung tedarikçisi. Dediğim gibi m14 panellerde böyle bir durum olmayacak. Hangi cihaz m13 panel kullanıyorsa bu sorun onda mevcut. Sorunun nedeni pane, pixellerin gücünü ayarlayamıyor. Bazısı daha soluk bazısı daha parlak yanıyor. Tamamen donanımsal hatalı.

• SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız bence burada esas mesele 60 hz değil. Kullanım kolaylığıdır. Eğer Iphone SE sizin işinizi görüyorsa onu kullanmanız mantıklı. Sırf 120 hz olacak diye aynı fiyata başka marka telefon almanıza gerek yok. Yeni çıkacak SE 4 (Yeni adı 16 SE) modelini tavsiye ederim. Face id, Dynamic island veya mini notch (çentik) fullview ekran olacak. Söylentiler %90 kesinleşti.

Anladım, bilgilendirme için teşekkürler :)

Fiyat performans dengesi güzel olursa düşüneceğim çok teşekkürler 🙏🏼 bilgi için.

• SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• Scorpty kullanıcısına yanıt

Zamanında bu kitleye belleği yüksek diye çöp ekran kartlarını itelemişlerdi... Şimdi aynı kitle "megapixeli yüksek kamera daha iyi" diye dolaşıyor forumlarda  

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Yorumda da bu tarz atak yapıcak olanları bir dürttüydüm ama yine diyim. Moruk be 5 yıldır aynı beşşşşşş. Aloooo heyyyyyyy. Bunu dibinde söylediğimi hayal et. 5 yıl BEŞŞŞŞŞŞŞ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • macbook pro 8gb ram ile geliyor, he 16gb ram gelir :)). air e bile 8gb yetmiyor.

• Scorpty kullanıcısına yanıt

Evet, ayfon 5 yıldır aynı kamerayı kullanıyor!

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Ne zaman oldu bu olay kitleme olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.