|
iPhone 16e vs iPhone 14 karşılaştırması: Hangisi daha üstün, farklar neler?

-
-
ne gereksiz bir cihaz.. appelın marabaları bile savunmaz bunu.
-
Sadece şarj ve güncel donanım isteyen alsın yapay zekanın ne kadar gelişmiş olacağı da tartışılır sosyal medyada sürekli fotoğraf paylaşanlara gelmez bu telefon.
-
Apple’ın yapay zekası çöp. Türkçe’yi geçtim zaten, daha sadece birkaç dilde kullanılabiliyor. Fotoğraftan nesne silmede ise fotoğrafı mahvediyor, saçma sapan tamamlıyor. Samsung çok daha iyi iş çıkardı yapay zeka konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözde yapay zekalı fotoğraf düzeltmeyi daha betada iPad Air 5. Nesil’de denemiştim ve saçma sapan çalışıyordu. Belki düzelir dedim, daha da bakmadım ama görünen o ki aynı tas aynı hamam. Sırf yapmak için yapılmış gibi.
16e’ye gelirsek 15/16’ya göre en büyük eksisi tek kamera olması gibi duruyor. Bunu önemsemeyen biri alabilir bence. (iOS isteyen) İşlemci ve bellek olarak zaten 16’dan farkı yok. Performans açısından sorun olmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 13 Mart 2025; 8:49:19 >
Yuvarlatılmış yan kenarları neden bozdular acaba? Bu haliyle eli acıtıyor. Kavrarken kayıp yere düşmesin diye mi? iPhone 7'de yan kenarlar yuvarlatılmıştı. Yumuşak bir tutuşu vardı.
-
benim gönlüm 14’ten yana. kimsenin beğenmediği ama benim en severek kullandığım cihazlardan biriydi sonrasında aldığım modeller gereksizmiş
iki cihazı da almam , almaktan ısrarla kaçarım . Alacaksam bir müddet daha bekler iphone 16 alırım .
"Daha büyük sensör, iPhone 16e’nin düşük ışık performansını artırırken, ultra geniş açılı lensin olmaması bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir." bu nasıl bir hatadır yahu
16e nin sensörü 14 den daha KÜÇÜK . 14 ün sensörü 1/1,7" iken 16e nin sensörü 1/2.55"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Mart 2025; 9:31:6 > -
iPhone 16e tabiki. iPhone 15 ile de kıyaslamam. A18 ve 8 GB RAM bunun için yeterli bir sebep.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ne gereksiz bir cihaz.. appelın marabaları bile savunmaz bunu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X