Şimdi Ara

İPHONE 16gb 3gs SARJ PATLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum olayı tekrar anlatim ilk once bayiden 1 sarj aleti aldım iş yerinde cctv opatörüyum bulunduğum yer elektrik olarak ozel woltajlıdır.
    ürünü sarj takınca ekran donması ekranın dokunmatik özelliğinin karmasık olması farklı yerlere basıyor gibi ekranda farklı yerlerin acıması oluyor fakat cihazı usb den bağladığımda öle bir sorun olmuyordu buna istinaden ben cihazı aldığım bayiye geri verdim ve özellikle dedim ki bu sarj aleti tlefonu sapıtıyor bana aynen sizin gibi söyledi elektrikdendir buyrun burda takalım dedim orda takdık aynısı ordada olunca arkadaş bana garantili farklı bir markanın ürününü verdi birkaç gün kullandım bugün gece evde tlf prize taktıkdan 10dk sonra yüksek bir sesle sarj aleti patladı telefon bir yere sarj aleti bir yere gitti..tlf suan hiç acılmıyor.bilmem anlatabildimmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 4 Şubat 2012; 12:20:20 >
  • Arkadaşlar bugün gelişen durumdan sizleride bilgilendirmek istedim..Sarj aletinin Satış Müdürü HAkan bey'le yapmış olduğum telefon görüşmesine istinaden
    telefonumu ve sarj cihazını teleservise gonderdik ürün incelip herhangi bir olumsuzlukda sarj aleti firması maduriyetimi gidereceği bilgisini aldım kendisi duruma cok hassas yaklaşıp ilgilendiğini hissettiğim ve bana telefon görüşmemizde vermiş olduğu güvene istinaden içim suan daha rahat.
    Şaun için firmanın bu kadar olaya hassas bakıp ilgilenmesinden dolayı eta telecom Satış Müdürü Hakan bey teşekkür ediyorum.iyiki şarj aleti alırken garantili bir ürün tercih etmişim yoksa belki kendime muhatap bile bulamazdım.Herkese bu tarz ürünlerde garantili ve güvenilir yerlerden ürün almalarını tavsiye ederim umarım maduriyetim en kısa zamanda giderilir.iphone kullananlar bilir suan bir yarım yok gibi hissediyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 4 Şubat 2012; 12:34:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ketcapmayonez

merhaba hocam. ben 4 senedir birlesik krallikta yasamaktayim ve bu 4 sene boyunca apple care yani, apple cihazlarin bakimini teknik servisini yapan departmandayim ozel bir gsm firmasinda. her ne kadar bu patlamalarin nedeni zaman zaman cihazdan kaynaklansada[anladigim kadariyla teta telekom markasini almissiniz.] asil nedeni %95 cihazlarin jailbreak yapilmasidir. hatta elimize gelen cihazlarin bir cogunda orjinal sarj unit i kullanilmasina ragmen boyle bir sorunla [patlama, isinma, kisa devre etc.] karsilasilmaktadir. hatta bazen ayni sekilde bazi macbooklarin [apple laptoplari] 3. parti isletim sistemleri yuklendigi icin kisa devre yapmakta ve cihaz kullanilmaz hale gelmektedir. bu yuzden bu patlmanin asil sebebi cihazin jb yapilmasidir.[jail break yapilinca cihazin firm ware ayarlari degistigi icin sarzdan ne zaman kesilmesi gerektigini bilemeyip sarj aletine yuklenmektedir. bu durumda yapabileceginiz en mantikli sey zorlamadan bunu bir profesyonele gostermeniz aksi takdirde daha da zarar verebilirsiniz kullanilabilcek durumda ise ve eger yetkili bayiiden servis alacaksaniz jb yaptiginizi soylememek cunku bbu ize rastlanan cihazlari biz kesinlikle kabul etmiyoruz, calisan parcalarini alip gerekli fabrikalara toptan satisini yapiyoruz bu da ya refurbished yada baska bir adla satisa sunuluyor. eger bir sorun olursa pm atabilirsin hocam.

patlama nedeni jailbreak diyorsunuz yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umarım diğer yarınıza en kısa zamanda masrafsız kavuşursun hocam

eta telecomuda tebrik ederim böyle ilgili firmaların olduğunu bilmek güzel
  • tlf jealbreak kaynaklı patlama olması için yazılımın batarya omrunu uzatıcı vs birseyler olması lazım..
    telefonu orjinal sarj cihazı ile 1.5 senedir kullanıyorum sarj cihazım yaklasık 10 gün once bozuldu kablosuda kopuk olduğu için attım gidip orjinal apple almadım farklı bir markanın sarj cihazını aldım bu zamana kadar böyle bir sorun yoktuda neden farklı bir sarj cihazını takınca prize ekranda dokunmatik ekranın bozulması farklı tuslara basıyormuş gibi ekrada değişik seylerin acılması gibi sorunlar cıkıyordu?sarj aletini prizden cekip pc den bağladığımda böyle bir sorun olmuyordu?demekki sıkıntı tlf da değil sarj aletinin kafa kısmında...ayrıca sunu belirtmek istiyorum her üründe bu tarz seyler yasanabiliyor lisanslı ürün vs farketmiyor ama su var bazen bu tarz uyumsuzluklar olabiliyor bunu yazılıma bağlamak bence cok saçma cünkü yazılımsal olarak ürünü zorlıcak action zaten yapmıyorum tlf oyun oynamam tlefonda 2 3 program aynı anda calıştırmam telefonda sadece msn ve bir program acıktır telefonu asla ve asla 100 doluyken sarjda bırakmam coğu zaman yüzde 90 ve yüzde 80 deyken alırım..yani saatlerce sarjda bırakmam...sarj aletini telefona prize taktıkdan sonra aasla takmam...zaten kilitli mekanizması var kısa devre olmasın yeerinden oynamasın die sarj aletinin telefona giren kısmında...donanımal bir arızayı yazılımsal bir olaya bağlamak bence doğru değil ürün kısa devre yapabilir içindeki bir direnc kısa devre yapmış olabilir..
    böyle birsey olsa örnek veriyorum jealbreakli telefonlar patlar bu sorumluğa kimse girmez bu ciddi ve onemli bir konu arkadaşlar..bu tarz seylerin sorumluğu altına kimse girmez ..burda kac tane iphone user var teefonu jealbreak li ve patlamış ?onemli olan sorunun kaynağı ve sorunun cozumu bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 4 Şubat 2012; 13:39:15 >

• Benimde şarj aletim orijinal değil ve prize taktığımda aynı kasılmalar oluyor. Sonucu merak ediyorum.
  • sarj aletini prize takınca ekrana dokunmatikde farklı seyler acılması ama sarj aletini pc bağlayınca böyle bir sorun olmaması demekki bir donanımsal uyumsuzluktur yanılıyorsam düzeltin riske girme kardeşim sende tlf prize değil pc bağlamanı tavsiye ederim....ben genede sanslıyım ürünü lisanslı bir ürün aldım ve firma yetkilisi olaya cok hassas davrandı en kısa ve en hızlı sekilde sorunun kaynağını öğrenip maduriyeyimi gidereceklerini söyledi benim için onemli olanda zaten firmanın yaklasımıydı o yüzden lütfen arkadaşlar lisasnsız ve garantisiz ürün iphone takmayalım eta telecom cok hassas yaklaştı fakat herkes benim gibi bir muhatap kendine bulmaya bilir yazık iphone az para değil yanmasın yada bir allah korusun yangın vs cıkabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 4 Şubat 2012; 13:46:13 >
  • JB ile patlama ne alaka?

Bu sorunların sebebi genelde dandik şarj aletleridir.
  • Değerli dostum bir ürünün dandik olması için lisansız garantisiz ce belgesi olmamıs bir ürün olması gerekiyor ben ürünün dandik vs olduğunu acıkcası düşünmüyorum ....ürün eğer sirket garantisi var ise lisanslı bir ürün ise zaten firma ürünün hertürlü arkasında dururki ben bu konuda magdur olarak firmanın yetkilisinin sonuna kadar ürünlerinin arkasında olduğunu burda belirttim şirketin pazarla müdürü HAKAN bey olaya cok hassas davrandı ve ilk defa böyle bir sorun yasandığını ayrıca ürünlerinin teleservis tarafından onaylı olduğu ve desteklendiği yani herhangi bir ürünle alakalı yaşanan sıkıntıda firmanın sorunun cozümü için hertürlü yardıma hazır olduğu bilgisini kendisinden aldım ve o güveni bana verdi. Ama kullanmış olduğunuz tabiri sokakarası tezgahlardan yada lisansız ürünler için kullanabilirsiniz..ben ürün garantili olmasa zaten hiç bu tarz actiona girmem nede hakkımı her kulvarda ararım...onemli olan sorunun en kısa ve en hızlı sekilde cozülmesi daha kötü birseyde olabilir tlf elimizde patlıyabilir allah korusun farklı birseyde olabilirdi...genede sanslıyız...karsımızda bir muhatap buluyoruz sokakarası bir ürün olsa kendimize o muhatabıda bulamazdık o yüzden iyiki yetkili bayiden garantili bir ürün almısım diyorum..bu tarz olaylar firmaların olaya yaklaşıma göre piyasadaki imajını belirler o yüzden sizlere gelişmeleri aktaracağım...
    suan londrada arkadaşımla konuştum ilk bir sene apple telefonu al git servise bunun sesi cıkmıyor mennun değilim vs de anında sana sıfırını verirler asla bir sıkıntı yasanmaz dedi.tabi burası londra değil.apple bu konuda cok hassas mış...bu tarz markalara uyumlu lisanslı ürünlere eğer apple ın türkiyedeki teleservis onay verdiyse sonuna kadar ürünün arkasındayız kullanabilirsiniz demektir o yüzden ben suan sadece gidişatı izliyorum....
    umarm maduriyetim mennuyetim baz alınarak şirket bu durumun telefisini yapar saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 4 Şubat 2012; 14:20:17 >

• Gecmıs Olsun Kardesım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

Gecmıs Olsun Kardesım.

tşk ederim dostum yani benim tek korktuğum 1 haftadır yeğenlerim evdeydi allah muhafaza cocuğun elinde patlasa cocuğa zarar verebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwind9

quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

Gecmıs Olsun Kardesım.

tşk ederim dostum yani benim tek korktuğum 1 haftadır yeğenlerim evdeydi allah muhafaza cocuğun elinde patlasa cocuğa zarar verebilirdi.

iPhone iPhone Diyoruz O Bile Ne Hallere Geliyo İşte.
  • Geçmiş olsun garantili ürün müydü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoba000

Geçmiş olsun garantili ürün müydü ?

tşk ederim evet ürün garantili zaten garantisiz ürün kullanmam..
  • Hocam büyük geçmiş olsun, en azından yakınlarında değilmişsiniz cihazın Allah muhafaza sizede hasar açabilirdi. Arkadaşlarında bahsettiiği gibi bi garantiye götürün olmadı özel servislere danışın.
  • dostum sende biliyorsunki bir ürün servise gidip içi acılıp bord vs değiştimi o telefondan daha hayır gelmiyor ne kimseye satabiliriz nede doğru düzgün kullanabiliriz..:((
  • zaten cihazı dün servise göndertim ben hala allaha dua ediyorum iyiki bu olay ben bankadayken olmadı basıma büyük iş alırdım.Neden diceksiniz ben cctv oparatörüyüm ve bulunduğum yer olduğu gibi elektronik sistemlerle donatılmıs durumda her yer kameralar yangın panelleri vs. ve iphone kullanan iyii bilir cok kısa zamanda şarj biter sürekl benim telefon sarjdaydı iş yerinde allah muhafaza iş yerinde tlf elimdeyken olsa hem canıma hemde bulunduğum mekandaki tüm yangın panellerine zarar verip benide iş yerinde sıkıntıya sokardı.Bu kısa devreden yangın panalleri devreye girebilirdi.paneller bu kısa devreden dolayı yanabilirdi bunun acıklamasını asla yapamazdım iş yerinde...işimden bile olabilirdim sırf bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 5 Şubat 2012; 13:09:18 >
  • Hocam Cihaz Ne Oldu Şimdi.
  • cihazı dün teslim ettim bayiye onlar teleservise göndercekler işde bu sarj aletinin firmasindan bir yetkili arkadaş var sağolsun o yardımcı olucak öyle söyledi yani işlemlere oncelik acınsında muhtemelen değiştirirler diye düşünüyorum telefonu cünkü normal birsey değil bu.iphone dada tamir yok diye biliyorum.
    pazartesi tlf servise gider artık ne kadar sürer ne olur bilmiyorum ama suan izine cıkmıs olmam ve olayın tlf elimdeyken olmaması büyük sans iş yerinde olsa basıma büyük iş alırdım.heralde allahın sevdiği kuluymusum diyorum.cünkü tüm yangın panelleri benim olduğum yerde böyle bir kısa devrede paneller yanabilir senaryo devreye girebilir ve binayı boşaltmak zorunda kalabilirdik..yani hertürlü ihtimal var ben genede evde ve sandalyenin üstünde olmasına acıkcası şükrediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

Bu elektrikle ilgili problemlerde hiçbir şekilde haklılığınızı kabul ettiremiyorsunuz.2 günlük pc anakartım yandı ve garanti kapsamına giremedi maalesef.Elektrik dalgalanmaları ile beyaz eşyalar çok zarar görüyor.Hatta yıldırım- şimşekten arkadaşın modemi yanmıştı.Sorun elektrik tesisatından olmasa bile aldığınız şarj kablosundan dolayı garanti kapsamına girmeyecektir.
    Satıcılar genelde sattıkları ürünlerin sorunsuz olduğunu söylerler.Ben Power suplay alıp 4 defa değiştim hepsi arıza idi.Parti malları birbirne benziyor.Belkide sizin başınıza gelen o yerden kablo alacak çok kişiyi yakacak.

Umarım garanti kapsamına girmese bile ucuz yollu sorununuzu hal edersiniz.

Geçmiş olsun...

Garantiden 1 defa adam gibi faydalanabildim. Taşındıktan sonra bilgisayarım açılmıyordu. Uzun testler sonucu anakartın ve ekran kartının yandığını anladık. Kutularına paketleyip verdim kargoya garantiye. Yaklaşık bir ay sonra yeni ekran kartı ve anakartı gönderdiler sağolsunlar.

Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.