Şimdi Ara

İPHONE 16gb 3gs SARJ PATLADI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acıkcası pek anlamam iphone 1 senedir kullanıyorum...coğu yazılımım ücretsiz storeden indirdim birkaç beğendiğim oyunu ve programıda storeden kredi kartıyla satın aldım tlfunmdaki programların hepsi ücretsiz yazılımlardı zaten..
  • neyse hayırlısı olsun.
  • pazartesi olsun servise bakalım ne olcak iphone tamir ediliyormu arkadaşlar bilginiz varmı bugün birkaç yere gittim sordum hepsi burda tamir diye birsey yo diyorlar..bana pek inandırıcı gelmedide söylemleri nasıl tamir olmaz..acaba bu tarz olaylar içinmi tamir yok demek istedi anlamadım tlfcu bana ilk kez böyle birsey duyduğunu söyledi ama yan sanayi aletlerde ekran dokunmatik özelliğinin kullanılmadığı gibi şikayetler aldıklarını söylediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

quote:

Orijinalden alıntı: ketcapmayonez

merhaba hocam. ben 4 senedir birlesik krallikta yasamaktayim ve bu 4 sene boyunca apple care yani, apple cihazlarin bakimini teknik servisini yapan departmandayim ozel bir gsm firmasinda. her ne kadar bu patlamalarin nedeni zaman zaman cihazdan kaynaklansada[anladigim kadariyla teta telekom markasini almissiniz.] asil nedeni %95 cihazlarin jailbreak yapilmasidir. hatta elimize gelen cihazlarin bir cogunda orjinal sarj unit i kullanilmasina ragmen boyle bir sorunla [patlama, isinma, kisa devre etc.] karsilasilmaktadir. hatta bazen ayni sekilde bazi macbooklarin [apple laptoplari] 3. parti isletim sistemleri yuklendigi icin kisa devre yapmakta ve cihaz kullanilmaz hale gelmektedir. bu yuzden bu patlmanin asil sebebi cihazin jb yapilmasidir.[jail break yapilinca cihazin firm ware ayarlari degistigi icin sarzdan ne zaman kesilmesi gerektigini bilemeyip sarj aletine yuklenmektedir. bu durumda yapabileceginiz en mantikli sey zorlamadan bunu bir profesyonele gostermeniz aksi takdirde daha da zarar verebilirsiniz kullanilabilcek durumda ise ve eger yetkili bayiiden servis alacaksaniz jb yaptiginizi soylememek cunku bbu ize rastlanan cihazlari biz kesinlikle kabul etmiyoruz, calisan parcalarini alip gerekli fabrikalara toptan satisini yapiyoruz bu da ya refurbished yada baska bir adla satisa sunuluyor. eger bir sorun olursa pm atabilirsin hocam.

patlama nedeni jailbreak diyorsunuz yani?

Ben patlamanın şarj aletinden kaynaklandığını düşünüyorum çakma şarj aleti kullandığımda bende ekran titremesi dokunmatigi kullanamama sorunu yasamistim o zaman jb yapmamıştım . Arkadaşımın şarj aleti patlayinca kullanmayı bırakmıştım

• şimdi söyle bir olay var ben anlamadığım tlf sarj aletini patlatabilirmi?Herhangi bir sıvı temasi ve nem yok ise..
    şarj aletinin içindeki bir kondanstör ısınmadan patlayıp ve oluşan kısa devreden telefon yanmaz mı?
    benim şarj aleti usb tarafı kömür olmuştu tlf nunda soket kısmı siyahlanmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 5 Şubat 2012; 17:00:57 >
  • herhan hersey olabılır dıyelım bız ona tamamen sans.
  • bende hiç sans olmaz zaten tlf num gelsinde en kısa zamanda...
  • İPHONE 16gb 3gs SARJ PATLADI dinletin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun dostum elektronik alet sonuçta olabiliyor böyle şeyler
  • Gecmis olsun.İnsallah en yakın zamanda halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

İPHONE 16gb 3gs SARJ PATLADI dinletin

• quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Arkadasım mobildeyken Apple bölümünde bu yazıyı seçip seslendir dediğimde patladı dedikten sonra caat diye ses geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadasım mobildeyken Apple bölümünde bu yazıyı seçip seslendir dediğimde patladı dedikten sonra caat diye ses geliyor

• tlf yok dinleyemem :(
  • Geçmiş olsun.
  • Orjinal kablo nedense usb nin arkasında kablonun bir kısmı bile kopsa hiç sorunsuz işini yapıyor.Benim kardeşimin öyleydi çantaya atıp yanında taşıdığı için.Bu ne böyle demiştim nasıl oluyorda şarj edebiliyor?Valla bütün arkadaşlarımda böyle kimsede bir sorun yok demişti.Risk olmasın diye kendi kablomu vermiştim.

Umarım firma uğradığınız zararı karşılar.Eğer telefonu da karşılarlarsa takdir etmek lazım.
  • Geçmiş olsun.
  • Çok ilginç bir durum , yüzyıl,düşünsem aklma gelmezsi iPhone'un patlayacagı...Zamaninda Samaung'un bir telefon modeli vardi , oda prizdeyken patlamıştı evde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Çok ilginç bir durum , yüzyıl,düşünsem aklma gelmezsi iPhone'un patlayacagı...Zamaninda Samaung'un bir telefon modeli vardi , oda prizdeyken patlamıştı evde ...

Sizinki Nasıl Olmuştu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Çok ilginç bir durum , yüzyıl,düşünsem aklma gelmezsi iPhone'un patlayacagı...Zamaninda Samaung'un bir telefon modeli vardi , oda prizdeyken patlamıştı evde ...

Sizinki Nasıl Olmuştu.

Prize takmıştık...Şarj oluyordu belli bir saat sonra durup dururken patladı !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.