Şimdi Ara

İPHONE 16gb 3gs SARJ PATLADI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Çok ilginç bir durum , yüzyıl,düşünsem aklma gelmezsi iPhone'un patlayacagı...Zamaninda Samaung'un bir telefon modeli vardi , oda prizdeyken patlamıştı evde ...

Sizinki Nasıl Olmuştu.

Prize takmıştık...Şarj oluyordu belli bir saat sonra durup dururken patladı !

Allah Korumus Sizide Elinizdede Olabilirdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok ilginç bir durum , yüzyıl,düşünsem aklma gelmezsi iPhone'un patlayacagı...Zamaninda Samaung'un bir telefon modeli vardi , oda prizdeyken patlamıştı evde ...

Sizinki Nasıl Olmuştu.

Zaten , daha önce o model telefonlar bir kaç kez konuşma esnasında da patlamış...Samsung'un başı ağrımış biraz ... Modelini hatırlamıyorum da haberlerde bile görmüştük...

YIL : 2005'TEN ÇOOOK ÖNCEYDİ

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizinki Nasıl Olmuştu.

Zaten , daha önce o model telefonlar bir kaç kez konuşma esnasında da patlamış...Samsung'un başı ağrımış biraz ... Modelini hatırlamıyorum da haberlerde bile görmüştük...

YIL : 2005'TEN ÇOOOK ÖNCEYDİ

Evet Hatırlıyorum

• benim tlf patlamadı sarj aleti patladı ama klips ucundan tlf cıkarıp fırlattı..elimde olsa muhtemelen carpılcaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind9 -- 7 Şubat 2012; 10:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketcapmayonez

merhaba hocam. ben 4 senedir birlesik krallikta yasamaktayim ve bu 4 sene boyunca apple care yani, apple cihazlarin bakimini teknik servisini yapan departmandayim ozel bir gsm firmasinda. her ne kadar bu patlamalarin nedeni zaman zaman cihazdan kaynaklansada[anladigim kadariyla teta telekom markasini almissiniz.] asil nedeni %95 cihazlarin jailbreak yapilmasidir. hatta elimize gelen cihazlarin bir cogunda orjinal sarj unit i kullanilmasina ragmen boyle bir sorunla [patlama, isinma, kisa devre etc.] karsilasilmaktadir. hatta bazen ayni sekilde bazi macbooklarin [apple laptoplari] 3. parti isletim sistemleri yuklendigi icin kisa devre yapmakta ve cihaz kullanilmaz hale gelmektedir. bu yuzden bu patlmanin asil sebebi cihazin jb yapilmasidir.[jail break yapilinca cihazin firm ware ayarlari degistigi icin sarzdan ne zaman kesilmesi gerektigini bilemeyip sarj aletine yuklenmektedir. bu durumda yapabileceginiz en mantikli sey zorlamadan bunu bir profesyonele gostermeniz aksi takdirde daha da zarar verebilirsiniz kullanilabilcek durumda ise ve eger yetkili bayiiden servis alacaksaniz jb yaptiginizi soylememek cunku bbu ize rastlanan cihazlari biz kesinlikle kabul etmiyoruz, calisan parcalarini alip gerekli fabrikalara toptan satisini yapiyoruz bu da ya refurbished yada baska bir adla satisa sunuluyor. eger bir sorun olursa pm atabilirsin hocam.

Bahsi gecen sarj cihazinin 1 amperden fazla akim vermemesi gerekiyor, arkadasin bahsettigi durum bariz bir sekilde kullandigi cihazin kalitesizliginden kaynaklaniyor. akimi kesmedigi icin uzun vadede zarar gormus olsa hadi neyse.

Hocam, sarj cihazinin ureticisine dava acabilirsiniz gibi gorunuyor su durumda, maddi tazminat davasi acip telefonunuzun tamir masraflarini bu cihazin ureticisine/ithalatcisina karsilatmalisiniz, sadece maddi tazminat davasi da kesmez, zira hayatiniz acik bir sekilde tehlikeye girmis. gozetimsiz bir sekilde birakilsa yangina sebeiyet verebilecek bir durum. islem zaman alir diye tahmin ediyorum, oncelikle bolgenizde bulunan Tuketici Hakem Heyetine bir danisin, onlarin avukatlari oldugu icin boyle konularda sizi yonlendirirler ne yapmaniz gerektigi konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwind9

benim tlf patlamadı sarj aleti patladı ama klips ucundan tlf cıkarıp fırlattı..elimde olsa muhtemelen carpılcaktım

Fırlattımı Of
  • Konuyla ilgili olarak bende **** den dock usb kablo vs. siparişi verdim.Şarj adaptörüm orjinal fakat kablom oem olucak bu bir tehlike yaratırmı acaba?
  • dokunmatikte sorun oluşması amperlerinin tutmamasından kaynaklanıyordur. 5v 1 amper şarj aleti alırsanız sorununuzu çözersiniz
  • Gecmis olsun..dediginiz gibi cihazi firlatip,dairenin salterlerini attiracak kadar olay olmussa size bile zarar verebilirdi.Magduriyetiniz elbette bir sekilde giderilecektir..az buz degil 900 lira...insan katil bile olur.

Cok gecmis olsun
  • merhaba arkadaşlar telsimden bayiden almış olduğum eta telecom ait sarj aleti ile yaşamış olduğum sıkıntı neticesi eta telecom yetkilileri ilk günden itibaren konuyla ilgilenmiş olup 2 hafta gibi bir süre içersinde servisden almış olduğum rapora istinaden cünkü piyasada bircok art niyetli insanlarda olabiliyor arkadaşlar...aldığım rapora istinaden cihazın tamiratı değil sıfırı ile değiştirmiş ve bana sıfır iphone 3s beyaz telefonuma birkaç gün once kavuştum artık cok mutluyum eta telecoma göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum telsim bayideki arkadaşlarda 15 gün bana gayet sabırlı katlandılar onlarıda ayrıca tebrik ediyorum cünkü hergün kafalarını şişirdim..herkese tavsiiye ediyorum lütfen garantisiz ürün kullanmayın arkadaşlar herkes böyle malının arkasında durmaz en azından piyasada malının arkasında duran dürüst sirketler görmek biz kullanıcıları mutlu ediyor artık güvenle bu markanın ürününü kullanabiliriz en azından benim yasamış olduğum tecrübeye istinaden firmanın ürünün arkasında durmasın üründen kaynaklanan arıza varsa sorunu en kısa zamanda ve müşteri mennuniyeti baz alınarak cozmesi beni daha cok tatmin etti acıkcası iyi ki eta almısım diyorum herkese iyi forumlar...

• Merhabalar aynı sorun 1 hafta once benim basıma geldi . Arkadasımdan aldığım sarj aletini kullanıyordum iphone 4s imi şarj etmek için. Gece saat 4 gibi şarja taktım uyandığımda öğlen 12 idi. Telefonuma baktım ve %28 şarjı vardı.Bi gariplik olduğunu anladım. Çıkardım şarj aletini tekrar taktım dolmaya basladı. %35 e kadar dolduktan sonra elime aldım telefonu kız arkadasımı aradım arama bitene kadar çaldırdım cevap vermedi(bunu kulağımda tuttuğum süreyi belirtmek için söylüyorum) telefonu kulağımdan çekip whatsapa tıklamam ile birlikte bum. Şarj aletinden müthiş bir patlama sesi geldi. Ne yapacağımı bilemedim. hemen sarj aletiyle ilişkisini kestim telefonumun telefonum kapanmıştı ve açılmıyordu. Kıbrısta yaşıyorum 1 haftada girnenin en iyi iki tamircisine gitmesine rağmen yapılamadı. 7 mayısta istanbula dönücem istanbulda yaptırmak için bilen birini arıyacağım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum telefonum jb li idi. ve kıbrıstan 2.el almıştım.

• Aboo korku filmi gibi valla

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.