Şimdi Ara

iphone 2b kırdırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amerikadan iphone 2G geldi..Bunun sürümünü tam olarak nasıl öğrenebilirim.
    Bu telefonu turkcell sim kartla nasıl çalıştırabilirim. neler yapmam gerekiyor yol gösterirseniz sevinirim.

Dışarda bir kaç telefoncuya sordum 80-90 tl para istediler.(ayıptır yaa, bir program kuracaklar telefona biçtikleri fiyata bakın,ikincisi telefondan parçada çalınabilme ihtimali varmış), bu yüzden kendim yapmaya karar verdim.Ama hiç bir bilgim yok..

(Bu arada telefonun kaydını falan yaptırdım. birtek simkartla çalıştırma sorunu kaldı.)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• hayırlı olsun kardeş adına çok sevindim bende çok istedim ama getirtmek kısmet olmadı.hiç 90 lira falan verme ben bir ara denemiştim işi bilmememe rağmen hatta iphonu ilk defa elime almıştım 2 saat falan sürmüştü formu okuması programları indirmesi falan da dahil.google da yazınca buluyorsun merak etme bir arat bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım.Birde kusura bakmazsan ne kadar oradaki fiyatı merak ettim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doganumut -- 1 Ekim 2009; 15:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patoo

Merhaba arkadaşlar amerikadan iphone 2G geldi..Bunun sürümünü tam olarak nasıl öğrenebilirim.
    Bu telefonu turkcell sim kartla nasıl çalıştırabilirim. neler yapmam gerekiyor yol gösterirseniz sevinirim.

Dışarda bir kaç telefoncuya sordum 80-90 tl para istediler.(ayıptır yaa, bir program kuracaklar telefona biçtikleri fiyata bakın,ikincisi telefondan parçada çalınabilme ihtimali varmış), bu yüzden kendim yapmaya karar verdim.Ama hiç bir bilgim yok..

(Bu arada telefonun kaydını falan yaptırdım. birtek simkartla çalıştırma sorunu kaldı.)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

settings-general-about- burdan hangi sürümde olduğunu görebilirsin, fw sini öğrendikten sonra yaz anlatim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.