Şimdi Ara

iPhone 2g acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,öncelikle hosgeldiniz artık sorunuma geciyorum iki gün once iPhone 2 8 gb aldım sahibinden com aracılığıyla buluştuk anlaştık tel jailbreakliydi satan kisi kayıtlı numaralarım var onları silmem lazım dedi bende ayarlardan sifirla dedim bütün bilgiler silinsin dedim tamam dedi sifirlamaya basarken 1 saat surucegi uyarısı geldi yinede bastık ben teli aldım çıktım 1 kaç dakika sonra jailbreak gidicek diye hemen iptal ederim diye power ve home tuşuna aynı anda bastım iptal oldu ama bu sefer ne iPhone açılıyor ne iTunes iphonu görüyor yalnız açma tuşuna basınca elma çıkıyor biraz sonra gidiyor recowery moda alıyorum yine de iTunes görmüyor eski sürümleri de denedim başka başka bilgisayarlardan da baktım sonuc sıfır dfu modada alıyorum ama nafile lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

• Home + kilit tuşuna 15 saniye bas.
  • Olmadı
  • Jailbreakli cihazlarda sıfırlama işleminin sonucu elma veya iTunes işaretidir.Onun yerine keşke İtunestan doğru düzgün restore edip yeni iPhone olarak tanıtsaydınız bu sorun olmazdı.

Ben o sorunu yaşayan arkadaşların cihazını kurtarabildiğini görmedim.

Bol şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picco_z -- 5 Şubat 2012; 13:57:37 >
  • Hiç bilgi vericek yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.