Şimdi Ara

İphone 2G Fake imei Sonrası versiyon yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonum hakkındaki sıkıntılarımı diğer başlıklarda da sıkça okudunuz. Yarın yada sonraki gün direk satacağım. Yalnız son bir sorunum var.

Rehber vs. ayarları sıfırlarken telefon kilitlendi. 1.1.4 e çekip eski bir telefonun imeisini yazdım, şebeke geldi. Fakat 3.1.3 versiyonunu yüklediğim zaman şebeke tekrar gitti ve eski klonlanan imei numarası geldi.

Sonra yine 1.1.4 e çekip Bu sefer custom 3.1.3 Ipsw yükledim. Yine eski imei numarası geldi. Tüm işlemler okey, fakat versiyon yükseltmede bir sıkıntı yaşıyorum. Yazdığım imei nin kaybolmaması için ne yapabilirim ? Kısacası imei yazmak felan herşey tamam. Son işlem olan 3.1.3 e nasıl geçerim ? Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum [
    X(]

• İmei koruyan 3.1.3 custom yukluceksin sorun kalmaz
  • http://www.gruptr.com/forum/showthread.php?t=60570. Burdakileri takip ederek yapabilirsin kolay gelsin
  • Peki bende en son versiyon yükselttiğimde Custom fw idi. Fakat yinede imei yi silmişti. Aynı işlem olma ihtimali var mı
  • İmei custom farkli oluyor genelde anlattilari gibi yukle bir sorun olmucakdir
  • Dostum çok teşekkürler, bunu deneyeceğim
  • Dostum zannedersem site biraz sıkıntılı üye oldum aktive için mail felan gelmiyor, linkleri vs. göremiyorum. Başka site varmı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu koskoca sitede bir tane yardım edebilicek insan yokmu insaf yaa !!
  • google de arama yapmadığın için kimse yardım etmek istemiyor her yerde bu konu ile ilgili kaynak var birazcık araştırmanız yeterliydi. yani googlede "iphone 2g 3.1.3 fake imei" yazsan milyonlarca sonuç çıkacaktır.

link :http://h o t f i l e.com/dl/108485126/35e0137/iPhone.2G.fake.imei.3.1.3.ipsw.html

not : aradaki boşlukları sil
  • Aramadığım yer kalmadı, fakat çoğu linkler kırıktı. Apple sanırım bayağı savaşıyormuş bu fake olayıyla o yüzden telif hakkı nedeniyle silinmişti. Kendim bile custom yapmaya çalıştım yoksa neden yazayım .. Neyse deneyip döneceğim Allah razı olsun
  • Beyler sorun çözülmüştür. Konuyla yeni ilgilenenler için ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 1000 li 2000 li hataların sebebi genelde hep kablonuzdur. Orjinal kablo kullanmadığınızdandır. Onun dışındaki sorunları ireb adlı program zaten hallediyor. Yukarıda arkadaşın verdiği dosya 3.1.3 customdur. Fake imei kullananlar bunu kullanmalı ve ayrıca etrafta çoğu linki apple store kaldırmış durumda. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, herkese hayırlı forumlar [:'(]
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreeORAK

Beyler sorun çözülmüştür. Konuyla yeni ilgilenenler için ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 1000 li 2000 li hataların sebebi genelde hep kablonuzdur. Orjinal kablo kullanmadığınızdandır. Onun dışındaki sorunları ireb adlı program zaten hallediyor. Yukarıda arkadaşın verdiği dosya 3.1.3 customdur. Fake imei kullananlar bunu kullanmalı ve ayrıca etrafta çoğu linki apple store kaldırmış durumda. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, herkese hayırlı forumlar [:'(]

Ben upload yapiyorum 2 partda bitiyor suan diger konularada link atacagim silinmeden indirirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.