Şimdi Ara

iPhone 2G Hoparlör Sesini Yükseltme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
61.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAKIN IGNE ILE DELMEYIN ZARAR VEREBILIRSINIZ COZUM BULUNDU

ARKADASLAR KESIN COZUM OLARAK SUNUYORUM.. BIRAZ UGRASTIKTAN SONRA DIKKATLICE ARKADAKI SIYAH KAPAGI CIKARTIN AMA NAZIK OLUN MERAK ETMEYIN KIRILMAZ..

KAPAGI ACTIKTAN SONRA ORDA IKI TANE SIYAH BEZ GORUCEKSINIZ BI TANESI HOPARLORUN ONUNDE DIGERI MIKROFONUN ONUNE GELIYOR
    YAPISIKTIR KAPAGA TIRNAGINIZLA KAZIYARAK ATIN

VE VE VEEEE MUHTESEM SESI DUYUN... INANIN SES 4 KAT ARTTI DIYEBILIRIM.

VE UNUTMADAN KAPAGI GERI TAKARKEN DIKKAT EDIN ILK BASTA GIRMEYECEK GIBI GORUNUYOR.. ORADA OTURMASI GEREKEN YERLER VAR
    EN ASAGIDAN SUREREK YERINE TAKIN SONRA GUMUS ARKA KAPAKLA SIYAH KAPAK ARASINDA UFAK BOSLUK KALACAK ONUDA SIYAH KAPAGI SAGINDAN VE SOLUNDAN BASTIRARAK ILERI SURUN KAPAGINIZ KAPANMIS OLUCAKTIR...

SES SIMDI MUTHIS OLDU YA.. HERALDE HICBIR TELEFONDA BU KADAR SES YOKTUR.. COZUMLER HERZAMAN VARDIR....

DIP NOT: MIKROFON KISMININ BEZINI SOKMEK SIZE KALMIS. ONU SOKMEYEBILIRSINIZ. IPHONE YI KENDINIZE CEVIRDIGINIZDE SOL TARAFTAKI HOPARLOR SAG TARAFTAKI MIKROFONDUR

BUNU GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM BASKA BIR COZUM YOK ARKADASLAR... VE SONUC MUKEMMEL OTESI OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boronkay -- 20 Temmuz 2008; 1:17:26 >

• Arkadaslar birde ipod ayarlarindan tiz yukselticiyi secin o zaman farki daha da cok goruceksiniz ;)
  • hocam birde o arka kapağı sökebilmek mğmkün olsa! özel biryeri varmı sökerken bastırdığın??
  • bence yaralamayin etrafta satilio 15-20 liraya aparati alin onla cikarim istediiginizi yapin :)
  • Arkadaşlar telefonu müzik seti olarak kullanmak istiyorsanız Anycool alın, Harlemde o omzuna teybi alıp gezen çocuklar gibi olabilirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: odysseus83

hocam birde o arka kapağı sökebilmek mğmkün olsa! özel biryeri varmı sökerken bastırdığın??

ben cıkarmaya tam hoparlorun ordan başladım. delikli yerin metal kısımla birleştiği yerden ayırdım. aynı şeyi mikrofon kısmındanda yaparsınız.
    acele etmeyin.. çıkıyor yani..
  • ARKA KAPAĞI SÖKMEK İÇİN MAKET BİÇAĞININ PLASTİK HALİNİ DÜŞÜNÜN UCU SİVRİ BİŞİ İLE BASTIRIRSANIZ PAT DİE GERİ ATIYO KAPAK BU YOLLA İSTEDİĞİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ...
  • Bozdugum hoperlorun yerıne yenı bıtane buldum ebaydan 5 dolara cargo fılan 20 dolar de :D bakalım artık onu beklıom gelsede taksam
  • Gecenlerde bozdugum hoperlor vede mıkrofonuda bozmusum nasıl becerdıysem onuda neyse teknık servıse vermmıstım bıldıgınız gıbı 60 ytl ye yaptı valla adam 1 gun ugrastım yaparken dedı ama valla helal olsun kavustum ıphonumun sesıne....
  • ALLAH RAZI OLSUN DOSTUM...

SONUÇ MÜKEMMEL...

HERKESE TAVSİYE EDERİM.

quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

SAKIN IGNE ILE DELMEYIN ZARAR VEREBILIRSINIZ COZUM BULUNDU

ARKADASLAR KESIN COZUM OLARAK SUNUYORUM.. BIRAZ UGRASTIKTAN SONRA DIKKATLICE ARKADAKI SIYAH KAPAGI CIKARTIN AMA NAZIK OLUN MERAK ETMEYIN KIRILMAZ..

KAPAGI ACTIKTAN SONRA ORDA IKI TANE SIYAH BEZ GORUCEKSINIZ BI TANESI HOPARLORUN ONUNDE DIGERI MIKROFONUN ONUNE GELIYOR
    YAPISIKTIR KAPAGA TIRNAGINIZLA KAZIYARAK ATIN

VE VE VEEEE MUHTESEM SESI DUYUN... INANIN SES 4 KAT ARTTI DIYEBILIRIM.

VE UNUTMADAN KAPAGI GERI TAKARKEN DIKKAT EDIN ILK BASTA GIRMEYECEK GIBI GORUNUYOR.. ORADA OTURMASI GEREKEN YERLER VAR
    EN ASAGIDAN SUREREK YERINE TAKIN SONRA GUMUS ARKA KAPAKLA SIYAH KAPAK ARASINDA UFAK BOSLUK KALACAK ONUDA SIYAH KAPAGI SAGINDAN VE SOLUNDAN BASTIRARAK ILERI SURUN KAPAGINIZ KAPANMIS OLUCAKTIR...

SES SIMDI MUTHIS OLDU YA.. HERALDE HICBIR TELEFONDA BU KADAR SES YOKTUR.. COZUMLER HERZAMAN VARDIR....

DIP NOT: MIKROFON KISMININ BEZINI SOKMEK SIZE KALMIS. ONU SOKMEYEBILIRSINIZ. IPHONE YI KENDINIZE CEVIRDIGINIZDE SOL TARAFTAKI HOPARLOR SAG TARAFTAKI MIKROFONDUR

BUNU GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM BASKA BIR COZUM YOK ARKADASLAR... VE SONUC MUKEMMEL OTESI OLDU

• evet baya oldu buraya yazmayalı.. bazı arkadaşlar arka siyah kapağı sökememişler yada sökmeye kıyamamışlar..

kapağı sürgü şeklinde düşünün.. hoparlörün olduğu yerden ayırınca aşağı doğru çekin.. sonra siyah parçanın üst tarafından destekleyin ayrılması için.. yavaş yavaş acele etmeden.

korkmayın siyah plastik kırılmaz.. cesaretli olun.

ilk seferde olmadı bırakın....bekleyin tekrar deneyin.. ilk seferde beni 15 dakkamı aldı..
  • iğneyle deldim bişi olmadı ses canavar gibi oldu sadece:D ama dikkat etmek lazım yinede abanmamak lazım :D
  • arkadaşlar 3g ler için hoparlör sesi nasıldır acaba onu da delmek gerekirmi bilen varmı
  • iğneledim..
    harbiden ses çıkışı canavar oldu..
    abartı abanmadan usulca iğnenin ucunu batırın..
    ses nasıl sağlam çıkıyor.. vay be..
  • bende şimdi iğneledim ama müzik çalarken pek bir artış olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiray35

bende şimdi iğneledim ama müzik çalarken pek bir artış olmadı.

tüm hoperlor deliklerine iğne batırdın mı kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcenk -- 25 Eylül 2008; 14:22:22 >
  • dikkat sol taraf hoparlor sağ taraf mikrafon delerken sol tarafı deliyoruz sadece. yildiray35 sıfır mı aldın cihazı ikinci el mi ikinci el aldıysan senden önceki sahibi delmiş olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacarsoy -- 25 Eylül 2008; 14:33:23 >
  • arkadaşlar 2. el aldım ama bazı delik yuvaları kapalıydı onları açtım. kapağı çıkarmaya çalıştım ama hiç kolay bir iş gibi görünmedi ve vazgeçtim.
  • 3g lerde ses yükseltmek hakkında fikriniz varmı?
  • Az önce ben de deldim.
    Sonuç : Konuyu açandan ALLAH (cc) Razı olsun.
    Arkadaşlar telefon sesi en az 4 kat artıyo gerçekten. Telefondaki en büyük eksiklik (benim gözümde) buydu...
    Nasıl yaptığıma gelince: Müziği açtım iğne ile çok yavaşça en köşedeki deliklerden başlayarak delmeye başladım. ilk başlarda hiç bi değişiklik olmadı, tam moralim bozulupta bırakıyordum ki, ortadaki deliklerden birine iğneyi batırınca bir anda ses 2 katına fırladı. Hepsini dikkatlice delince en az 4 kat artmış oldu ses.
    Şimdi benden de bir soru: acaba kapağı açıpta korumayı kaldırınca şimdikinden yani delme yönteminden daha iyi bir sonuç alınabilinir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.