Şimdi Ara

iPhone 2G Hoparlör Sesini Yükseltme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
61.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deepdarque

arkadaşlar uğraşmayın boşuna bir toplu iğne görüyor işinizi. Hoparlör üzerindeki 4-5 deliğe 2-3 mm kadar iğneyi sokun zaten altında kalın siyah kağıt veya bez gibi bişey var. o deliniyor yada hafif aralanıyor (ben alttaki siyah kapağı söktüğümde benimki aralanmıştı) ondan sonra dinleyin siz sesi. İnanın hiç gerek yok programla yada uzantı değiştirmekle falan delin gitsin. tecrübeyle kanıtlanmıştır birçok arkadaş bu şekilde kullanıyor delin gitsiiiiiin.

ya arkadaşlar siz ciddi misiniz, iğneyle falan oluyo mu bu iş gerçekten? şimdi sokacam iğneyi yanlışlıkla hoparlorü delicem ondan sonra elimde patlicak alet :S

• valla bilmiyorum gerçekten komik ama size şöyle anlatıyım.

etrafımda benim dışımda iphone kullanan 4 arkadaşım var. hoparlöre tek delik açan benim(hani şu zanbay hocamızın iğneyle hoparlör delme olayı var ya) arkadaşlar telefonun çaldığını titreşimden anlıyor-o kadar berbat yani- benimki çalmaya başlayınca o kadar çok ses veriyorki marimba olduğuundan ötürü hepsi cebini kontrol ediyor

bir kaç önerim var. hoparlördeki deliklere sokun iğneyi-hiç birşey olmaz sadece koruyucuyu deliyoruzki zaten istediğimizde bu- arkadaşların önerdiği gibi kesinlikle audio normalizer kullanın; eğer kullanamıyorsanız en çok ses veren melodi olan "old phone" u kullanın. evim 140m2 ve bi ucunda çalan telefonu televizyon izlerken duyabiliyorum

• tek bir deliği delmek yetiyorumu bide sonra bir toz problemi ile karşılaştınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

tek bir deliği delmek yetiyorumu bide sonra bir toz problemi ile karşılaştınmı

iğne giren bütün delikleri del, ama mutlaka hoparlörü del; yanlışlıkla mikrofonu deliyim deme. bunun yanında istediğin kadar abanabilirsin. hoparlöre zarar gelmez. yani bişey deldiğin hissine kapılana kadar gir içeri. toz problemi yok ama plaj kumu gibi küçük partiküllerden etkilenebilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTasci -- 27 Haziran 2008; 17:16:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

tek bir deliği delmek yetiyorumu bide sonra bir toz problemi ile karşılaştınmı

iğne giren bütün delikleri del, ama mutlaka hoparlörü del; yanlışlıkla mikrofonu deliyim deme. bunun yanında istediğin kadar abanabilirsin. hoparlöre zarar gelmez. yani bişey deldiğin hissine kapılana kadar gir içeri. toz problemi yok ama plaj kumu gibi küçük partiküllerden etkilenebilir belki

bende kumun içinde bekletmek istiyordum

• harbiden deldim, harbiden ses tam kıvamında şu an

böyle bişey yaptığıma inanamıyorum

daha önce sesi az çıkıyo bunun beee die iphonuma b..ok atmaya çalışan bi arkadaşımla beraberdik, alet cebimde bangır bangır çalmaya başlayınca "Naaptın laaayynn bunaa?" die tepki verdi gerisini siz düşünün :)
  • Arkadaşlar bu yazıları okuduktan sonra denedim gerçekten hemen hemen iki kat diyebileceğim kadar sesde artış gördüm. Bence yazılım ile değil de donanım ile bu problemi çözmek daha doğru. Bu işlemi yaparken o sırada iphone da çalmakta olan bir müzik de olursa çok daha iyi olur sesin nasıl arttığını o anda görebilirsiniz.

iPhone 2G Hoparlör Sesini Yükseltme
  • denedim ve cok olumlu sonuc aldim
  • Bende bu iğneyle delme yöntemini denedim ve kesinlikle çok olumlu sonuç aldım.Sesde farkedilir bir yukselme gerçekleşti...
    Teşekkürler
  • iyi tamam delin diyorsunuzda şunu sormak istiyorum.
    Bizim deldiğimiz hoparlörün kendisimi yoksa hparlorü tozdan korumak için yapılmış üstündeki bezmi. Eğer hoparlörse bir süre sonra ciddi sorunlar verebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear666

iyi tamam delin diyorsunuzda şunu sormak istiyorum.
    Bizim deldiğimiz hoparlörün kendisimi yoksa hparlorü tozdan korumak için yapılmış üstündeki bezmi. Eğer hoparlörse bir süre sonra ciddi sorunlar verebilir.
    yukarıda koruyucu bez olduğu 3-4 mesajda ayrı ayrı yazıyo.(nofear) korku yok demek.korkma delebilirsin
  • ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... yaw 3 aydır kullanıyorum cihazı neden delmemişim bu güne kadar yaaa ... bi deldim o lanet bezi ses kendine geldi yaaa... ne ses sorunu beee ... ses sorunu yok bez sorunu var bu cihazda delmeyenin aklına s.ç.yım :)
  • Peki deldikten sonra dışarı verilen seste cızırtı falan oluyormu?
  • ne cızırtısı ne vızırtısı yawwww... herşey süper ses yüksek ... ses boğuk çıkıodu önce şimdi net çıkıo . .. iphone un her tarafı kapalı ki yaw... ses çıkamıo dışarı kurtarın beni diodu ... açtık yolu kendine geldi ... rahatladı ... hapis kalmıştı cihazın içinde lambanın cini gibi fırlayıverdi dışarı ... oh ama ne ii de oldu bee... duyuyoruz artık sesini
  • deldim valla ;)
  • Arkadaslar bende gaza gelıp deldım ama delmez olaydım basta ses yukseldı ama bıraz daha delınce ses coz azaldı, az daha derıne abandım sımdıde hıc ses gelmıo b.k ettık ıyımı telı...icini acacam artık ne yapalım sız sız olun deleceksenız 3- 4 kez dusunun derım......
  • Herhangı bır teknık servıs yapabılırmı dersıniz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coctus

Arkadaslar bende gaza gelıp deldım ama delmez olaydım basta ses yukseldı ama bıraz daha delınce ses coz azaldı, az daha derıne abandım sımdıde hıc ses gelmıo b.k ettık ıyımı telı...icini acacam artık ne yapalım sız sız olun deleceksenız 3- 4 kez dusunun derım......

Hoca sen naptın ya iyice abandım filan ?
  • BU DELME KONUSUNDA ÇOK DİKKATLİ OLUN ARKADAŞLAR BEN ŞAHSEN GEREK DUYMADIM BAZI ARKADAŞLAR HEPTEN DALDIRIYO İĞNEYİ HEPTEN GİDİYO SES SİZ SİZ OLUN DİKKAT EDİN SES İYİ ÇIKSIN DERKEN ELİNİZDEKİ SESTEN OLMAYIN...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.