Şimdi Ara

iPhone 2G Hoparlör Sesini Yükseltme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
61.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki ^g için bi çözüm yokmu bu ses olayında Resimde ki galiba 2g bu 3g lerin hoparlor delikler yok gibi bişey bide arka kapak açılmadı şarz girişinin iki tarafında vida var bunda nasıl açılır bu vidaları sökülmesi gerekirmi??, Yardımcı olursanız sevinirim
  • Evet 3g icin bu sorunu nasil halledebiliriz?
  • arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar
    ses arttırma işleminde benimde katkım olsun istedim deneyimlerime dayanarak ince uçlu değilde hem delecek hemde içeri girmeyecek kalınlıkta yorgan iğnesi tarzı bişeylerle yaparsanız hem delikleri geniş açmış olursunuz hemde sivri kısımdan sonrası kalın olduğu için toplu iğneler gibi( çok ince olduğu için aniden içeri giriyor ve hoparlöre zarar veriyor) aniden içeri giremez ve hoparlöre zarar verme durumu ortadan kalkmış olur böylelikle güvenli bir şekilde sesi arttırmış olursunuz
  • 3g icin bi cvp yokmu
  • Siz deliorsunuzda biz neyi delicez ne kapak var nede delenicek delik 3g için nasıl yapıcaz bu işi
  • 3G'de iğneyle delme olayını sakın denemeyin. 3G'nin hoparloru buna izin vermiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tecnical

Siz deliorsunuzda biz neyi delicez ne kapak var nede delenicek delik 3g için nasıl yapıcaz bu işi

arkadaşlar bence 3g için delmeye gerek yok 2g ye göre baya iyi ses veriyo ... ben 3g yi yeni aldım ama benim 2g ye göre baya bi sesi yuksek çıkıyo...
  • 3 G de delinmiyor bir sürü yorumdan gaza geldm yorgan iğnei ile yardırdım ama zorladamım mumkun deil delemk hafif zorlayınca hoperlor iceri giricek gibi oluyor elinize alırsınız sonra
    3 G için DENEMEYIN!
  • arkadaslar bende iğneyle cok cok hafif batırdım (korktuğum için) okadarda bile hatrı sayılır şekilde arttı ses, kapağı sokmeyi denedim hiç sokulcek gibi durmuyo sert bi şekilde yapışmış gibi, ama eğer kapağı sokebilirsem ve bezi ordan sokebilirsem inanıyorumki sesi kısık sekilde kullanmam gerekir yoksa ses rahatsız eder :D:D:D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sr_kan -- 25 Aralık 2008; 22:27:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sr_kan

arkadaslar bende iğneyle cok cok hafif batırdım (korktuğum için) okadarda bile hatrı sayılır şekilde arttı ses, kapağı sokmeyi denedim hiç sokulcek gibi durmuyo sert bi şekilde yapışmış gibi, ama eğer kapağı sokebilirsem ve bezi ordan sokebilirsem inanıyorumki sesi kısık sekilde kullanmam gerekir yoksa ses rahatsız eder :D:D:D:D:D

Ben kapağı çıkartıp bezi sökmüştüm. Sana şunu diyebilirim ki, kapağı çıkartması oldukça kolay, ama geri takması çok uğraştırıyor
  • arkadaşlar bu uygulama iphone 3g içinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

arkadaşlar bu uygulama iphone 3g içinmi?

Hayır, 2g için.
  • Bu topiğin başına 2G için uygulanmalıdır şeklinde bir not düşülmesini rica ediyorum...

Hızlı reaksiyon gösteren 3G'li arkadaşlar güzelim cihazlarının hoparlörünü delebilirler...
  • kapağı cıkardım ve kağıdı cıkardım ve malesef kapagı takmaya calısırken dişlerini kırdım ve takılmıyor şimdi deli olacam üstelik 1g di hongkong dan almıstım garantisi flnda yhoktu ne yapcam şimdi ben :S
  • Arkadaşın çin malı teli 2 kat ses veriyor g.t oluyorum :D xD
  • Çekemediklerinden diyorlardır öyle boşverin takmayın kafaya. Ayrıca iphone ile müzik yayını yapmak için güzel hoparlör setleri falan var. Arkadaşınız çin malı telefonda hifi sistemine bağlanmış bir pc ya da mac i itunes çalıştırırken wireless olarak kontrol edebiliyor mu ona bakın? ben partilerde falan kral oluyorum bu trickle hehe.
  • Şu siyah kapagı çıkartıp bir ki resim ekleyebilirmisiniz haporlorun nerede kaldığını görebilmek açısında iğne ile bu işi yaparken gözü kapalı yapmamış oluruz iyi günler
  • Yokmu foto ekleyebilecek biri ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

Yokmu foto ekleyebilecek biri ?

Kendi telefonumun kapağını çıkartmaya üşendiğimden internetten bir resim buldum. Sol tarafraki hoparlör'dür;

iPhone 2G Hoparlör Sesini Yükseltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 24 Şubat 2009; 23:33:04 >
  • o bezlerin anlamı ne o zaman neden koymuslar icine? elbet bir anlamı vardır kafaya gore cıkartmak olmaz bence toz moz girer...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.