Arkadaşlar merhaba. Ben iphone kullanıcısıyım. cihazım 2g 2.2 türkçe dir. Benim iş yerimde Güvenlik kameraları kurulu ve Pc de DVR denen bir proğramla kayıtlar yapılıyor. Bu sistem aynı zamanda başka bir yerden IP ile girildiğinde webview diye bir dosyayı o pc ye download edip ondan sonra izleyebiliyoruz.
Şimdi sizden ricam İphone ile netten IP adresini girdiğimde bu kameraları izlemek istiyorum. webview i girip indirdiğimde iphone çalıştırmıyor. bu dosyanın iphone için olanı yokmu? Veya Server Pc deki DVR proğramının yerine ne kullansamki iphone ile istediğim yerden izleyebileyim?
Not: PC deki kart proğramı: DVR diye geçiyor. DVR kartımın modeli 9808 diye geçiyor.
Camviewer1.0, Camviewer1.2.3, RDP denen proğramları kurdum ama izleyemedim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
9808 dediğiniz şu 8 li kart değil mi? Onların indirdiği program windows uyumlu ve program flash tabanlı bir program. Iphone da flash çalıştırmıyor. Dolayısıyla izleyebilmeniz pek muhtemel değil. Ama ben iyice öğreneyim derseniz
burayı arayın. DVR ı Türkiye ye getiren firma. Onlardan gereken desteği alabilirsiniz
evet ustadım kartın tam olarak modeli: 8 KANAL 200 FPS H264 REALTİME DVR KAYIT KARTI dir. Türksan, han elektroniğe mesaj atıım bakalım sonuç ne olacak. ilgilize teşekkürler.
Ama konu ile ilgili tecrübe ve bilgisi olan var ise önerilere açığım. Syg.
Bildiğim kadarı ile iphone da uzak masaüstü kullanılabiliyor. kayıt ettiğin pc ye bu şekilde bağlanıp ordan izleyebilirsin bence.
quote:
Orjinalden alıntı: scopus
Bildiğim kadarı ile iphone da uzak masaüstü kullanılabiliyor. kayıt ettiğin pc ye bu şekilde bağlanıp ordan izleyebilirsin bence.
Sorun uzak veya yakın masaüstü meselesi değil. DVR programı flash tabanlı. Eğer kendi uygulaması yüklü değilse ve izleyeceğiniz cihaz flash desteklemiyorsa göremiyorsunuz görüntüyü malesef. DVR çok kıl bir karttır. Ekran kartı anakart hatta bazı durumlarda ram bile seçer. O yüzden hanelektroniği arayıp teknik servis den iyice öğrenmesi lazım.
Heleki 9808 serisi kartlar acaip seçicidir.
Arkadaşlar. ben DVR kartın bulunduğu IP yi safariiden giriyorum. ekranda internet güvenlik seçeneklerini Düşük konuma lamamı veya webview dosyasını indirip kurmamı istiyor. bu dosya sadece win tabanlı. bu dosyanın ipone işletim sistemine uygun olanını bulmammı gerekiyor? birde iphonede kullanılan safarinin güvenlik ayarlarını nasıl Düşük konuma alabilirim? Syg.
Güzel kardeşim hanelektroniği arayıp onlardan gerekli teknik desteği alabilirsin. Yeterince ilgililerdir bu tür konularda
Yada iphone için desteği olan ve benim 9808 i tanıyabilecek bildiğiniz bir DVR proğramı varmı. Önerilere açığım. Deneyebilirim Syg.
Cihazı bizden almamışsınız diye destek veremiyoruz diyen bir santral hanım efendisi ile kapıştım. Cihazda barkot no var onu okumamı istedi ama barkodu bulamadım sadece üretimine ait etiket mevcut cihazda başka numara yok. syg
Bu DVR ı wirelles ağımdan veya netten izleyebileceğim bir proğram yokmu? Güvenlik ayarını yapabileceğim bir iphone explorer proğramı yokmu?
Yardım edin lütfen..... Han elektronik bana cevap vermiyor. Syg.
Ben sana bununla ilgili cevap vericem
Ustad Pier Halen cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum Syg.
sordum. activex ile çalışıyor programı. Mac uyumlu değil. O yüzden iphone dan izleme şansınız yok. windows tabanlı her cihazla kullanılabiliyor.
itunes'dan Supercam programını ücretsiz indirin. ip numarası, port ve sifrenizi girerek rahatlıkla seyredebilirsiniz. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
MErhabalar
Bizde de ayni sistem var.. suan windows vista ve xp bilgisayarlarimiz ile dediginiz veview programi ile explorrer in icinden sorunsuz izleyebiliyoruz.
fakat ben evime windows 7 kurdum bunu yukledigim zaman vebview calisiyor program aciliyor kameralar 8 adet olarak pencereleri ge4liyor. yayin basliyor (kameranin ismini yazmasindan belli oluyor) fakat goruntu cikmiyor..
ayrica win 7 de bu calisirken screen settings ayarlandi aero disabled oldu falan diye uyari veriyor uyumsuzlugu gidermek icinmis... bununla karsilasan oldumu bu durumu nasil alt edebilirim
tesekkurler
YA ALLAH RIZASI İÇİN HEMEN CEVAPLAYIN BEN BİR YERDEKİ KAMERALARI GÖZETLEMEK İSTİYORUM YANİ GÖZETLİYODUM (İZİNLİ BENİM BİLDİĞİM AİLECEK KOMŞULARLA İZLEMEK İSTEDİĞİMİZ BİYER) ORDADA DVR var izliyoduk bi ara ordan bilgisayara fan takmak için kapatıldı o ara birden izlerken götüntü gitti ve bir daha bağlanamadım yönlendirme doğru programdan portlar doğru ip yi giriyom olmuyo bağlanmıyo ayarları yapıyorum teknik adamın sölediği gene olmuyo (ayarları boş ver) lütfen yardım !!!!!!!!! çözüm ney nasıl izleyecem başka çaresi varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme