Şimdi Ara

Iphone 3g 8gb Şarj Sorunu(COZULDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha 2 ay kadar önce bir iphone almayı başardım bana özelliklerinde bekleme süresinin 300 saat olduğunu söylesede en buna zaten inanmamıştım. Ama telefonu aldıktan bir hafta flan sonra interneti kapattırdım. Şimdide telefon uçak modundayken şarjı 200-250 saat gidiyor ama hat kullanımdayken bütün gece (10 saat civarı) hiç bir şekilde dokunulmadan bile şarjı bitmeye başladı (full şarj edildikten sonra) bunun sebebini araştırdım 2-3 kez Genpa'yı aradım ama bir sonuca ulaşamadım. Problemin bataryadan olmadığına eminim çünkü uçak modundayken 200-250 saat gidiyor ama hattı açınca 9-10 saat anca gidiyor. Özellikleri;
    -Ağ --- TR TURKCELL
    -Parçalar --- 42
    -Videolar --- 0
    -Fotoğraflar --- 96
    -Uygulamalar --- 83
    -Kapasite --- 6,8 GB
    -Kullanılabilir --- 4,1 GB
    -Sürüm --- 3.0.1 (7A400)
    -Operatör --- Turkcell 4.0
    -Modem Firmware --- 04.26.08

Wireless kapalı duruyor. Telefonun 3g özelliği kapalı. Ama ben telefonun arka planda bişilerle uğraştığından eminim çünkü uygulamalarda mesela Tap Tap Revenge 3'de toplar seri bir şekilde ancak uçak moduna alınca geliyor uçak moduna almadan telefon uygulamalarda kasıyor. Sorunun ne olduğunu anlayamdım bana yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowSoldier -- 28 Şubat 2010; 11:19:52 >

• evrsiyon update ederek deneme yapabilirsin, son versiyon yükleme ama 3.1.2 yapabilirsin.
    internet paylaşımı
    3g
    konum servisleri
    wifi

bunların tamamını kapatıp deneme yaprsın, gene sorun dvm ederse servise vermende fayda var
  • Mobil internet ayarlarinin dogru olduguna emin ol hocam.
  • Sağolun sorun cozuldu wifi zaten kapaliydi bildirimleri ve konum servislerini kapatıp telefonu Sıfırlayınca duzeldi
  • telefonu sifirlamak ne demek bende de sarj az gidiyor
  • Nasıl sıfırlıyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Playbook Sarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.