Şimdi Ara

iphone 3g Avea ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
40.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu internette ve forumdada araştırdım hatta müşteri hizmetlerini aradım ama yararı olmadı bende en doğru bilgiye ulaşabileceğim ortama sormak istiyorum (konu başka bir başlık altında tartışıldıysa bulamadım kusura bakmayın) :
    iphone 3g telefonum var ve aveanın 3g hoşgeldin paketine üye oldum. 3g özelliğini aveadan aktive ettim ve iphone umdan 3g yi açtığım zaman 3g ikonunu hattın yanında görüyorum ama safariden bir sayfa açmak istediğim zaman internete bağlı olmadığı uyarısını veriyor. müşteri hizmetleri hücresel veri ayarlarından apn kısmına internet yazmamı ve başka bişey yazmamamı söyledi ama işe yaramadı kullanıcı adı ve şifreye 3g yazıyım dedim gene olmadı, ağ ayarlarını sıfırladım gene olmadı kapadım açtım olmadı.
    bu arada telefonum 2.2 yurtdışı simlock kırılmış ve jailbreakli olduğundan ayarları kurcalamaktanda korktum açıkcası. yardımlarınızı bekliyorum.

• aynı sorun bende de var ...... ben turkcell liyim ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

aynı sorun bende de var ...... ben turkcell liyim ,

apn kısmına internet yazarsan düzelir türkcelldeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkkın

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

aynı sorun bende de var ...... ben turkcell liyim ,

apn kısmına internet yazarsan düzelir türkcelldeki

internet yazıyor zaten.....
  • Iphone ayarını bilmiyorum ama eski tlfnum da Awea ayarında iki yer vardı biri apn diğeride kullanıcı ismi gibi bişeydi ikisine de internet yazınca oluyodu tabi küçük harflerle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressss2005 -- 31 Ağustos 2009; 16:59:13 >
  • apn: internet
    kullanıcı adı:
    şifre:

menü böyle
  • bence restore et bendede öyle hattım avea ve giriyor.
  • ben sadece internet yazdım ve gırdı sorun yok
  • arkadaşlar müşteri hizmetleriyle tekrar konuştum sadece apn ye internet yazılıyo dedi eğer bağlanmıyosa telefonda sorun vardır dedi. ağ ayarlarını tekrar sıfırlayıp denedim aa gene olmadı sadece "hücresel veri ağı bağlantısı başarısız oldu" gibi bi hata verdi okadar. sanırım bir telefon bayine götürmem gerekecek telefonu :(

bu arada restore edemiyorum çünkü cihaz yurt dışı simlockı yazılımla kırılmış durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokarca01 -- 5 Eylül 2009; 0:08:20 >
  • ne alakası var telefonla 3g sinyalini gösteriyorsa girer , o hatanın sebebi hattının internet özelliğinin açık olmamasıdır
  • bende de aynı sorun vardı ancak apn kısmına internet yazınca düzeldi..
  • hocam müşteri hizmetleri "internet özelliği" diye bişeyin açılması gibi bişeyin olmadığını söylediler...
  • Hangi operatörü kullanıyorsanız, programa ilgili ayarları girmeniz yeterli olacaktır.

turkcell
    mmsc : mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
    proxy : 212.252.169.217:8080
    apn : Mms
    username : Mms
    password : Mms

avea
    mmsc : mms.avea.com.tr/servlets/mms
    proxy : 213.161.151.201:8080
    username : Mms
    password : Mms

vodafone
    mmsc : proxy : 217.31.233.18
    username : Vodafone
    password : Vodafone
  • avea da ayar yapılmasına gerek yok sadece vpn bölümüne internet yazarsanız giriyor

birazcık hort oldu ama :)
  • Hazır hortlamısken bende sorumu yönelteyim hemen.
    Avea kampanyasından iphone4aldım edge olarak bağlanıyor. 3g yapılandırma mesajları falan istedim geldi ancak nereye me yapacağı cözemedim. Hala bağlantım edge suanda. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusion35

Hazır hortlamısken bende sorumu yönelteyim hemen.
    Avea kampanyasından iphone4aldım edge olarak bağlanıyor. 3g yapılandırma mesajları falan istedim geldi ancak nereye me yapacağı cözemedim. Hala bağlantım edge suanda. Yardımcı olursanız sevinirim.

hahaha aynı dertten muzdaribiz kanımca müşteri temsilcisine bir şekilde ulaşıp onlar ordan bir ayar yapıyorlar ondan sonra 3g aktif oluyor geçen sene öyle yapmıştım pek vaktim olmadığından yapmadımda daha dene istersen sonra yazarsın buraya ne yaptırdıklarını
  • apn ayarlarını yaptıktan sonra hücresel veri ağını aç kapa yapmanız lazım.
  • Telefonu kapat ac simi tak cikar bende arada bir oluyor aynen iphone avealiyim su an yok mesela internet ama aksama gelir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.