Şimdi Ara

iphone 3g hiç ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bu konuda hemen her yazıyı okudum benim sorunum daha ilginç garantili 3g titreşim tuşu sadece sağa yatırınca bazen çalışıyor ama sesliye alınca ama ilginç olanı titriyor laçka olmuş bir hali var sonra konuşmalarda ses karşıya gitmiyor karşıdan da gelmiyor kulaklıkta da yanı hoporlörde de aynı ses çıkmıyor teli yeni aldım aldığımda denedim çalışıyordu ses. Titreşime bakmadım görüşme yaptım yarıda ses gitti jailbreak yaptım ses geldi 2 saat sonra titreşime aldım yine ses gitti defalarca restore yaptım hard format attım ses yok video da oynatmıyor öylece kalıyor ıpod kısmı play diyorum pause oluyor duvar şarj cihazı da çalışmıyor usb kablosu sorunsuz bilgisayardan şarj ediyor ekranda 5 adet minik damlacık var sıvı değil bunlarda olan klasik sorunlardan tel vodafon cihazı garanti kağıdı var ama benim üstüme değil teleservice bakıyor sanırım değişim yaparlar mı? alttaki vidalar birbiriyle simetrik değil acaba açılmış mıdır? ama öncelikli sorun ses çünkü o çalışınca video da müzik de takılmıyor biraz uzun oldu sanırım bilgilendirirseniz sevinirim şu an jailbreaksiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.