Birsey merak ediyorum 3g kullanan arkadaslar bu hoparlorlerde cizirti var mı sizde de ozellikle zil seslerinde ''Bell Tower'' da cok bariz bi sekilde farkediliyor kafama takılıyor ne zmandır teli degistircem cunku ?
Bir fikri olan yok mu yaw ?!
peki soyle bisi sorim 3g olan arklar dediim ringtone a girip onlarda da cızırtı war mı bi baksınlar... !? war veya yok derlerse cok tesekkur ederim ?! .......
Eğer kulaklarımız aynı şeyi duyuyorsa Bel-Tower' da cızırtı zannettiğin şey hoparlörden değil kayıttan kaynaklanıyor.
kulaklıkta baktim sorun yok ......orda bi cizirti yok .....bu cizirti dediim sey eski plaklarda muzik baslamadn once cizirti yapar ya aynen ole.....tabiri caizse ''pıhh'' diye ses gelio ....yuksek ses de cok bariz belli olmuyo ama ses azalınca anlasılıo tuhaf ?! ......
yawww....deneyen yok mu bell tower ı deneyenlerde cızırtı war mı ?! .. paylasırlarsa sevinirim....uyuz oldum ?! ...
Settings den ipod a gir orda eq açıksa off yap öyle dene
yok yaw oyle de olmuyor....buyuk olasılıkla donanımsal tum seslerde cıkmıo ama...bazılarında hısırdıyo....belki de hepsinde ole....ben bunu deiştirim en iyisi yaa ?! .........
Bence burada birisinin cızırdıyo veya cızırdamıyo demesi değerlendirme açısından pek sağlıklı olmaz. En iyisi başka bir iphone 3g ile sesleri karşılaştırman olacaktır.
Ben dinledim, yok öyle birşey. Değiştir bence telefonunu.
eywalla saolasın yaaa...ben d ole dusundum ?! .....tekrar saolasın?! ...
Zaten kulaklıkla aynı melodiyi dinlediğinizde bir sorun yoksa, hoparlörde bir sıkıntı olduğu belli. Garanti sürecinde kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme