Şimdi Ara

iPhone 3G kesin fiyat -*TURKCELL*- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kontratlı almak daha mantıklı zaten ayda 75 lira fatura ödüyorum. Birde Sınırsız İnternet büyük imkan.
  • Param var aliyorum,fitre ve zekatimi veriyorum gerisi beni ne ilgilendirir.
    Basimizdaki adamlar adam gibi ulkenin refah seviyesini ,duzeltemiyorsa,duzeltememisse.
    Benim iphone alip almamamlami duzelecek ulke gercekleri.
    Bilmem kac kisi sukadar paraya calisiyor,bilmem sukadar issiz bilmem ne.
    Birakin bu ,televole kulturu ile deniz feneri mantigini.
    Ki iphone a gelene kadar milletin özenecegi neler var.
    Yok boyle bir mantik,neymis milleti ozendiriyormus,yasa disi yollarla almak zorunda kalacakmis.
    Ozaman bu ulkede televizyonu ve inerneti yasakliyalim.Yada ulkenin rejimini degistirip Kominist rejim getirelim.

Popilizm yapmaktan baska birsey degil.

quote:

Orjinalden alıntı: tutankhamon

Hocam bakın sizede hak veriyorum ama şunuda unutmayalım parası olmayanıda alamayacak durumda olanıda özendiriyor.kimisi sırf bu yorumlardan ulan be neymiş bu telefon diye diye belki yasadışı yollarada başvurup almak zorunda kalacak.yasadışı derken misal hırsızlık kapkaç vb.. çünkü gençler çok ve özenende çok.

neyse dediğim gibi alanada kullananada hayırlı olsun.Allah herkese bir adet 1 phone nasip etsin.

iyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: Ormanci

@tutankhamon,

"Para var huzur var" diye durumu özetleyen kısa bir cümle vardır Tamam sonradan söyledikleriniz doğrudur vs. ama ilk mesajdaki uyuyuunnn falan tarzı yaklaşımınız çok yanlış. Adamın parası varsa gider alır, kime ne? O zaman 20 bin liranın üzerindeki otomobillere binenlere de aynı mantıkla saldıralım? Bu mantığın pek anlamı yok, öyle değil mi?

Ben bu telefonun kırılmış ilk halini kullanıyorum. Garantisiz mal almazken, sırf bu ürünün muhteşem yenilikçiliği hoşuma gittiği için, resmen aşık olarak aldım. Benim durumum iyiyse, allaha şükür bu tarz şeylere harcayabilecek param varsa, niye harcamayayım? Asgari ücret bilmemneyse banane? Ben asgari ücretle yaşamıyorum. Tamam bunun düzelmesi gerekir ama bu bambaşka bir mevzu ve olayı buna getirerek durumu dramatize edemezsiniz. Ya da etseniz de anlamı olmaz

Bir de toplumumuzda "işte böyle baba parası ile bilmemne ediyorlar...." şeklinde bir söylem de vardır ki, onu söyleyeni ışın kılıcıyla ikiye bölesim gelir. Kardeşim para varsa ne yapacağım, toprağa mı gömeyim? İmkanım olduğu sürece dünyevi zevklerden imkanım ölçüsünde faydalanacağım? İhtiyaçlar haricinde zevklere de para harcarım. Veya atıyorum ihtiyacım olan şey bir otomobilse ve kıtı kıtına alıyorsam, gider Dacia'ya vs.'ye binerim. Allah'a da şükrederim buna da binebiliyorum diye. Ama param varsa gider Corvette alırım, bu bir ihtiyaç olmaktan çıkar, kişisel zevke girer. Ha kimisi için bu da geçerli değildir, adamın parası varsa bile bu otomobil olur, telefon olur, buna halen sadece bir ihtiyaç gözüyle bakıyordur, ötesi onu enterese etmiyordur, o nesneye daha fazla para harcamaz. Ona da saygı duyarız.

Bu yüzden bu tarz genellemelerden bence toplum olarak vazgeçmemiz, bu dar görüşü aşmamız gerekir. Olayı dramatize etmeye gerek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 25 Eylül 2008; 16:18:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pprc

arkadaşlar az önce buradaki turkcellden 2 tane iphone aldık. telefonlar gelmiş. 1 beyaz ve 1 siyah aldık. fiyat 1250 8gb, 1400 16gb. ha bu arada merzifondayım. 50.000 nufuslu bir yer ve 15 tane gelmiş.

Apple' ın kesin talimatı varken satılmaması hakkında sen nasıl aldın yaw??
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackened

quote:

Orjinalden alıntı: pprc

arkadaşlar az önce buradaki turkcellden 2 tane iphone aldık. telefonlar gelmiş. 1 beyaz ve 1 siyah aldık. fiyat 1250 8gb, 1400 16gb. ha bu arada merzifondayım. 50.000 nufuslu bir yer ve 15 tane gelmiş.

Apple' ın kesin talimatı varken satılmaması hakkında sen nasıl aldın yaw??

eğer böyleyse geçmiş olsun bence. Sözleşmesiz euro fiyatı daha az verildi 5 taksit üstelik.
  • Ne ülkeyiz vallahi adamda macbook var

''bu ülkede bir işçinin asgari ücreti kaç para?
    Bir asgari ücretli bu telefonu almak için kaç ay çalışmak zorunda.
    Kaç kişi sokakta işsizde evine bu ramazanda ekmek götürebilmenin derdinde?? '''

eğer imzana o aleti koyuyorsan adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sonra gerekliydi vs ile geçiştirirsin öyle

mertcenk

ilgini çekiyorsa gir çekmiyorsa defol git sanane kimin kaç tane alıcağından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 25 Eylül 2008; 17:57:51 >
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G/nasilsahipolurum

Fiyatlar bu linkte belirlendi inceleyebilirsiniz
  • Orjinalden alıntı: tutankhamon

abovvvvv hadi koşun hemen alalımmmm... bedavaaaaaaaa....

Bu ülkede bir işçinin asgari ücreti kaç para?
    Kaç kişi sokakta işsizde evine bu ramazanda ekmek götürebilmenin derdinde??

Uyuyun türkiye uyuyunn.. iphone çıkmışşş millet işsizlikten kurtulmuşşş herkes bayram ediyorrrrr.herkesin dertleri sona erdiiiii... millet muradına erdiiii

Hayret!Yabancı birileri bu forumu okusa Türkiye'de insanların gelir seviyelerinin çok yüksek olduğunu,tek dertlerinin iphone almak olduğunu sanacak!
    Sizin gibiler olduğu sürece tabiiki böyle fiyat çekerler!Talep olmasın bakalım kime satacaklar bu fiyattan..Sonuçta bu ekonomik bir olay.Arz-talep meselesi.Ayrıca iphone sanki yeni bir icatmış gibi abartmayıda anlamış değilim.Daha öncede aynı şeyleri yapmıştınız..3G tanıtım aşamasında..Sonra ne oldu fiyasko!Ne bekliyoduk!Ne bulduk!!Aman geçikmeyin koşun alın!Hatta geceden sıraya girin...Kalmaz falan!Sonra ne yaparsınız...

• Arkadaşım burası telefon bölümü benimkisi notebook o bilgisayar imzamda olmasa bu sefer ne diye laf bulacaksınız merak ediyorum.Burası bir forumsa herkes istediğini kurallar dahilinde söylemekte özgürdür.Bende kendi fikirlerimi sundum.benim bilgisayarım ekmek teknem ego yada hava atma aygıtı değil benim için.Ben o bilgisayarda işlerimi halledip para kazanıyorum hava atmıyorum millete.

Ben gelip telefonla ilgili yorum yapıyorum siz gelip benim bilgisayarımdan bahsediyorsunuz.Asıl bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demesi gereken benim.

Nerdeyse Steve in arkasını tutacaksınız yahu.

yeter yahu hay iphone da hay onu uretenede.

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Ne ülkeyiz vallahi adamda macbook var

''bu ülkede bir işçinin asgari ücreti kaç para?
    Kaç kişi sokakta işsizde evine bu ramazanda ekmek götürebilmenin derdinde?? '''

eğer imzana o aleti koyuyorsan adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sonra gerekliydi vs ile geçiştirirsin öyle

mertcenk

ilgini çekiyorsa gir çekmiyorsa defol git sanane kimin kaç tane alıcağından

• Bir söz vardır bilirmisin ''Her Bıyıklıyı Deden Zannetme'' diye öylemiydi yahu

Neyse Herkezin ego tatmin etmek için aldığını nereden biliyorsun N95 alınca ego tatmin etmek olmuyorda İPhone alıncamı oluyor ? Benim bir markayı savunduğum yok İPhone ilk Apple deneyimimdir ancak ben bu firmayı uzun süredir takip ediyorum

kullandığım alettide ego için değil kullanıcağım özellikler için aldım ben genelde internete girerim müzik dinlerim video izlerim bu özellikleri ziyadesiyle yerine getiren iphone almak yerine sırf aletle gösteriş yapanlar var diye iphone mi almıyip başka bir telefonmu aliyim
  • Bıyıklı arkadaşım iyide peki sen neden üstüne alınıyorsun.Nedir gocunduğun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tutankhamon

Bıyıklı arkadaşım iyide peki sen neden üstüne alınıyorsun.Nedir gocunduğun.

Bende İPhone sahibiyim belki ondan alınmış olabilirim dışardan ego tatmin eden görgüsüzler gibi mi gözüküyoruz yahu
  • Ah hocam ah sen benim ne demek istediğimi bir anlasaydın.her neyse.ben sana iphone nun ile mutlu saadetli günler dilerim. iyi günlerde kullan.artık polemiğe girmek istemiyorum.
  • "Zenginin malı,züğürdün çenesini yorar" diye boşa dememiş atalarımız...

Tartıştığınız,şu mübarek günlerde birbirinizi kırdığınız konulara bakın...Her biriniz haklısınız ama yakışıyor mu sizin gibi çağdaş gençlere...
  • Turkcell'den aldığın iphone avea hattı ile kullanılabilcek mi yoksa sadece turkcell mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Konu için şöyle bir çalışma yaptım :)

iPhone 3G kesin fiyat -*TURKCELL*-

bizde yedik...

• quote:

Orjinalden alıntı: chemistcool

8GB--->1180 YTL
    16GB--->1380 YTL

euro ne zman 1.6 veya 1.5 olur ozmn guzel fiyatlardan alabilirz...
  • Hakikaten tükürdüğünü yalamışsın, hala yağ gibi suyun üzerine cıkmaya calısıyorsun..

İnsanları egolarını tatmin etmek için iPhone aldıklarını iddia edip ülkesini seven ve refah seviyesinin yükselmesini isteyen bir vatansever olarak onları yadırgıyorsun ancak imzandaki senin Macbook'u soranlara "imzamamı taktınız, polemiğe girmek istemiyorum" vs gibi kaçamak cevaplar veriyorsun..

Yukarıda "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" diyen arkadaş tebrik ediyorum, gerçekten de bu durumu özetleyebilecek daha güzel bir söz bulunamazdı.

Bu ne yaman çelişki böyle şarkısı geldi aklıma..
  • qwert007 ben tükürdüğümü yalamadım terbiyeni takın karşında çoluk çocuk yok.Benim yorumum herkesi kapsamıyor arkadaşım.Zoruna gittiğine göre demekki sen ve senin gibileri kapsıyor.Ben kaç gündür bakıyorum millet neredeyse puta taparcasına iphone diyor baska bisey demiyor.

ben işi son derece abartanlara şaşıyorum.sonuçta o bir telefon herkes bir şekilde alacak zamanı gelince ama böyle şaşaaalı şatafatlı saçmalıklara gerek yok diyorum. diyorumda ne oluyor senin gibi lafı başka türlü anlayanlara malzeme oluyor.

senin alacağın yada aldığın telefon sana para kazandırıyormu.ben imzamdaki macbook için gocunmuyorum neyse odur.gelipte bilgisayar ve telefonu aynı kefeye koyup kıyaslamanız biraz dengesizce.

ben abartanlara olayı ilahlandırma boyutuna getirenlere soyluyorum..

bu yazıda yarası olupta gocunan herkese soyluyorum.yaran varsa gocun yoksa sus.
  • Konunun başlığını "iphone tartışma konusu" olarak düzeltirseniz en azından iphone ile ilgili sağlıklı bilgi almak isteyenleri yanlış yere yönlendirmemiş olursunuz. Bu ne yahu?
  • Goldenshoot haklısın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert007 -- 25 Eylül 2008; 20:46:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.