Şimdi Ara

iPhone 3G kesin fiyat -*TURKCELL*- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım ona bakarsan Rolls-Royce larla,Lamborghini lerle gezen insanlar var.Bu dünyanın kuralı böyle...Adam çalışıyor demekki Allah'ta karşılığını veriyor neden harcamasın ki durumu kötü olanları düşünüp sefalet bir yaşam mı sürsün...
  • Arkadasım ben alanlara alacaklara bisey demiyorum yahu alan alsınnnç ben sadece su iphone ana baslıgında kimilerinin sabahlara kadar yatamıyorum iphone için herşseyi feda ederimmm çıksın hemen alıcam havamı basıcammm düşünmeden edemiyorummmm kafayı yiyeceğimmmmm

vbbb ifadeleri kullanan insanlar için yazdım yahu.neden anlamak istemiyorsunuz.isteyen gitsin kendine 3 tane alsın hatta yetmedi evdeki sus hayvanına bıle alsın. mılletın parasının pulunun hesabını benmı yapacagım burada.

aşırı abartanlar var dıyorum resmen puta taparcasına telefona tapan ınsanlar gordum o topıcte ben yahu. mıllette yahu nedır bu boyle dıye aklı çelınıyor alanıda alamayanıda var alan gıder parasını tıkır tıkır oder alır alamayan gıder yasa dısı her turlu yola basvurur gene alır.

Allah askına herkes 1 tane degıl 2 tane alsın yahu.

ne ben derdımı analatabıldımmm ne sız anlayabıldınız...

tüm dertler bitmişte tek dert iphone kalmış.saplantı haline getirenlere diyorum umarım bu defa ne demek ıstedıgımı anladınız

anlamadıysanız bu saatten sonrada benım bısey demeye artık dermanım kalmadı.

HADİ HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN TELEFONUNUZ.

• quote:

Orjinalden alıntı: tutankhamon

Arkadasım ben alanlara alacaklara bisey demiyorum yahu alan alsınnnç ben sadece su iphone ana baslıgında kimilerinin sabahlara kadar yatamıyorum iphone için herşseyi feda ederimmm çıksın hemen alıcam havamı basıcammm düşünmeden edemiyorummmm kafayı yiyeceğimmmmm

vbbb ifadeleri kullanan insanlar için yazdım yahu.neden anlamak istemiyorsunuz.isteyen gitsin kendine 3 tane alsın hatta yetmedi evdeki sus hayvanına bıle alsın. mılletın parasının pulunun hesabını benmı yapacagım burada.

aşırı abartanlar var dıyorum resmen puta taparcasına telefona tapan ınsanlar gordum o topıcte ben yahu. mıllette yahu nedır bu boyle dıye aklı çelınıyor alanıda alamayanıda var alan gıder parasını tıkır tıkır oder alır alamayan gıder yasa dısı her turlu yola basvurur gene alır.

tüm dertler bitmişte tek dert iphone kalmış.saplantı haline getirenlere diyorum umarım bu defa ne demek ıstedıgımı anladınız

özür dilerim yanlış alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 25 Eylül 2008; 21:16:39 >

• Açıkcası fiyat beni şaşırtmadı. Alırmıyım? Hayır..

Niyetim aşağıdaki telefonu almak bu bana yeter..

NOKIA 6600 FOLD

iPhone 3G kesin fiyat -*TURKCELL*-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 25 Eylül 2008; 21:42:59 >

• arkadaslar kanmayın bunlara ya..size birsey soleyeyımmı iphone dnen telefonu samsung nokia falan cıkarsaydi aynısını 500 ytlden fazla paraya satmazdı bu telefonu bu kadar cekici ve pahalı yapan nedir?resmen kazık ya ne ozellıgı var herkeste bi iphone almıs basını gıdıyor..neyi var..gidin omnia htc alın...bu apple a hayranım..macbook olayıda bole.maxımum 2bn ytl etcek laptopu 5 bne satıyolar valla helal olsun....
  • konuyla ilgili fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willbecoder -- 26 Eylül 2008; 0:02:13 >
  • iphone yılın fiyasko aletidir bu kadar diyorum.bu neya 18 ay sabit para vercem üstüne üstük her boku kısmışlar,sınır koumuşlar yok vergi mergi ,yok 150 dakika 150 sms.arabamı bu kardeşim pul vergi bilmem ne vericem yaaa.satın 1 milyara adam gibi sanki bizim millet telefona para vermeye kıyamıyo peynir ekmek gibi satar don almaz telefon alır bizim millet sanki bilmiyoruz.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.resmen komedi.
  • quote:

Arkadasım ben alanlara alacaklara bisey demiyorum yahu alan alsınnnç ben sadece su iphone ana baslıgında kimilerinin sabahlara kadar yatamıyorum iphone için herşseyi feda ederimmm çıksın hemen alıcam havamı basıcammm düşünmeden edemiyorummmm kafayı yiyeceğimmmmm

Hocam kesinlikle çok doğru, ben şimdi çaktım durumu
    Önceki mesaja katılmamıştım ama buna direk katılıyorum. Bu konuda kesinlikle haklısınız.

Bizim milletimiz bir garip, birşey moda olur, sırf moda diye alınır.
    Sırf otomobillerden biliyorum. Bir jant modeli moda oldu diye herkes gitti onu aldı bir dönem, arabaya yakışsın, yakışmasın önemli değil :)

Bi ara dizel furyası çıktı, ihtiyacı olan çok mantıklı düşünerek dizel araca geçti. Fakat bir de bir kesim de bunu yine moda yaptı, yılda yaptığı km. hesabını yapmadan alanlara bu araçlar daha pahalıya gelmiş oldu ama hiçbiri farkında değil. Çoğunluğu sadece moda diye aldı.

Bunda da var öyle bir durum elbette. Dediğim gibi şahsen bu ürünü tam istediğim gibi birşey olması yüzünden aldım. Yoksa kırk yılda bir telefon değiştirirdim, en son W810i vardı ve telefondan aşırı şekilde memnun olmama rağmen gittim komik eksilerine rağmen iPhone aldım. MMS, bluetooth'u vs.'si olmasın, kullanmıyorum zaten. Ama olmaması gibi eksiklikler gerçekten komik

• Beklemek de fayda var
    fiyatlar ne zaman duser?
    gerci yeni cikti piyayasaya..
    cok bekleriz..
  • quote:

abovvvvv hadi koşun hemen alalımmmm... bedavaaaaaaaa....

Bu ülkede bir işçinin asgari ücreti kaç para?
    Bir asgari ücretli bu telefonu almak için kaç ay çalışmak zorunda.
    Kaç kişi sokakta işsizde evine bu ramazanda ekmek götürebilmenin derdinde??

Uyuyun türkiye uyuyunn.. iphone çıkmışşş millet işsizlikten kurtulmuşşş herkes bayram ediyorrrrr.herkesin dertleri sona erdiiiii... millet muradına erdiiii

UYUYUUUUNNNNNNNN

Valla haklısın kardeşim sanki çok z bir para gibi herkes kuyruk bekliyor... Vah türkiyem vah...

• apple saçmaladı türkcelle vodafone onu da geçti.bu ne ya sen tut 1380 ytl para ver sonra kısıtlı internet kıstlı imkanlar.
    iyi de bunu almak isteyen neden alıyor düşünen var mı ki?adamlar böyle kısıtlanacaksa gitsin bu fiyata 160 GB " bi laptop alsın daha mantıklı.sırf daha şık daha küçük daha güzeeeeeeel"diye de bu kadar saçmalanmaz.bi tane toshiba laptop alınır o fiyata.bu ne dingil hayat bu ne manyak kampanya...
    boşversinler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.