Şimdi Ara

iPhone 3G kesin fiyat -*TURKCELL*-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcellde çalışan, bizim şirketin çözüm ortağı bir çalışandan aldığım kesin rakamları sizinle paylaşmak istiyorum..

8GB--->1180 YTL
    16GB--->1380 YTL

ama bunlar kontratsız satış fiyatlarıymış..Turkcell ön başvuru yapanlara özel bir kampanya yapacak, başvuranlara dönecekmiş..ama bu kampanya şu an bile duyurulmamış..

şu an kızın üstünde inanılmaz bir baskı kurdum ve sözü geçen kampanya detaylarınıda öğrenmeye çalışıyorum..

umarım bu fiyatlardan çok daha uygun bir şey yaparlar..

• abovvvvv hadi koşun hemen alalımmmm... bedavaaaaaaaa....

Bu ülkede bir işçinin asgari ücreti kaç para?
    Bir asgari ücretli bu telefonu almak için kaç ay çalışmak zorunda.
    Kaç kişi sokakta işsizde evine bu ramazanda ekmek götürebilmenin derdinde??

Uyuyun türkiye uyuyunn.. iphone çıkmışşş millet işsizlikten kurtulmuşşş herkes bayram ediyorrrrr.herkesin dertleri sona erdiiiii... millet muradına erdiiii

UYUYUUUUNNNNNNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: tutankhamon

abovvvvv hadi koşun hemen alalımmmm... bedavaaaaaaaa....

Uyuyun türkiye uyuyunn.. iphone çıkmışşş millet işsizlikten kurtulmuşşş herkes bayram ediyorrrrr.herkesin dertleri sona erdiiiii... millet muradına erdiiii

UYUYUUUUNNNNNNNN

Bence bu mesajı yazması gereken en son kişilerden birisin;

"Macbook Pro 2.5 Ghz-15.4 Matt Led Ekran-512 mb Ekran Kartı-250 Gb Hdd- 4 Gb Ram."

İmzandaki ürünün fiyatını çabuk unuttun galiba..İster Türkiye'den almış ol ister Amerika'dan.İmzandaki dizüstü en pahalı dizüstü bilgisayarlardan biridir..Bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Eylül 2008; 13:07:41 >

• ne alakası war ya türkiyenin durumuyla bunun imkanı olan alıcak olmayan alamıcak. herkesin parası kendine!
  • arkadaşlar az önce buradaki turkcellden 2 tane iphone aldık. telefonlar gelmiş. 1 beyaz ve 1 siyah aldık. fiyat 1250 8gb, 1400 16gb. ha bu arada merzifondayım. 50.000 nufuslu bir yer ve 15 tane gelmiş.
  • Evet haklısın ne kadar pahalı oldugu dogrudur.Yanlız ben bu bilgisayarı işimin gerektirdiği sebeplerdne dolayı aldım ve kullanıyorum.Bir prestij olayı değil.Ama genede yetmiyor malesef.Onun dışında iphone bir telefon sonuçta alıp kullanmak konuşmak için yüzlerce seçenek var.Bir telefonda her şeyi belki çalıştıramayabilirsin ama bir bilgisayarda işine yarayan herşeyi çalıştırabilirsin. İnsanlar iphone 3g yi ne için almak istiyor sırf egosunu tatmin etmek aha bendede var demek için.

dediğim gibi bu alet benim iş bilgisayarım ekmek teknem.bana para kazandırıyor ben onunla mutluyum.Ama sırf hava atmak için sırf bendede var demek için ortalıkta muadili bir ok defa alo diyebileceğim telefonlar varken gidipte o telefonu almam.o benim karnımı doyurmaz ancak egomu tatmin eder kendi kendime ben herkesten farklıyım derim.

dedim ya bu alet benim ekmek teknem.

edit: bu arada iphone ile ilgili yorumlarım herkes için değil.BU KONUYU SAPLANTI HALINE GETİRİP GÜNLERDİR YEMEDEN İÇMEDEN IPHONE DA IPHONE DİYENLER İÇİNDİR...

quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

UYUYUUUUNNNNNNNN

"Macbook Pro 2.5 Ghz-15.4 Matt Led Ekran-512 mb Ekran Kartı-250 Gb Hdd- 4 Gb Ram."

İmzandaki ürünün fiyatını çabuk unuttun galiba..İster Türkiye'den almış ol ister Amerika'dan.İmzandaki dizüstü en pahalı dizüstü bilgisayarlardan biridir..Bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 25 Eylül 2008; 13:14:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

UYUYUUUUNNNNNNNN

Düzeltme: Bu arada egomu tatmin etmek veya başka birilerine hava atmak için almadım iş için aldım demişsiniz. Madem öyle neden imzanızda özellikle macbookunuzu belirtme gereği duydunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanYücel -- 25 Eylül 2008; 13:20:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet haklısın ne kadar pahalı oldugu dogrudur.Yanlız ben bu bilgisayarı işimin gerektirdiği sebeplerdne dolayı aldım ve kullanıyorum.Bir prestij olayı değil.Ama genede yetmiyor malesef.Onun dışında iphone bir telefon sonuçta alıp kullanmak konuşmak için yüzlerce seçenek var.Bir telefonda her şeyi belki çalıştıramayabilirsin ama bir bilgisayarda işine yarayan herşeyi çalıştırabilirsin. İnsanlar iphone 3g yi ne için almak istiyor sırf egosunu tatmin etmek aha bendede var demek için.

dediğim gibi bu alet benim iş bilgisayarım ekmek teknem.bana para kazandırıyor ben onunla mutluyum.Ama sırf hava atmak için sırf bendede var demek için ortalıkta muadili bir ok defa alo diyebileceğim telefonlar varken gidipte o telefonu almam.o benim karnımı doyurmaz ancak egomu tatmin eder kendi kendime ben herkesten farklıyım derim.

dedim ya bu alet benim ekmek teknem.

Bu aletten daha ucuz olup aynı performansı yaklaşık olarak verebilecek aletlerden alabilirdin..Yada mobilite çok sorun değilse be illaki Mac olsun dersen iMac alabilirdin...Yani ben bu seçenekleri uzatır giderim...

İşiniz nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Eylül 2008; 13:16:19 >

• Grafiker tasarımcı designer olupta reklam ajansları vb yerler ile koordineli çalışıyorsanız ve sürekli mobilite ihtiyacınız varsa ayrıca virüslerle uğraşmayayım derseniz bence en mantıklı tercih budur derim.imkanım olsa 2.6 ghz yi alırdım. bu makinayı almak için anlımdan akan terlerin sayısını bilmenizi isterdim.para kolay kazanılmıyor. bir pc yada bir imac ta alabilirdim ama ne kadar tatminkar olurdu o düşündürücü.zaten onceki bilgisayarım dell idi ve beni çok defa mahçup etmişti.bu nedenle tercihimden memnunum çünkü tam işime göre.

iphone ne peki.ekmek kazandırıyormu satanlar dışında? ben tüm işlerimi bununla yapıyorum.Demek istediğim benim egomu tatmin etmek için iphone almaya ihtiyacım yok.Benim ailemin karnı doysun yeter.

benden bu kadar.bunu konustukca uzayacak artık polemik konusu haline getirmeyelim derim sayın shady

Alanada hava atanada egosunuda tatmin edene iphone diye yatıp kalkıp gecenin 12 sinde telefon bayileri onunde almak için kuyruga girmek isteyenlerede hayırlı ugurlu olsunnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 25 Eylül 2008; 13:22:16 >

• hayırlı olsun fazla konuya hakim değilim ama apple'ın ceo'su bu telefon diğer iphone'a göre daha ucuz olacağını söylemişti demekki amerika için söylemiş,şu an param olsa dahi bu telefonu almam kimse alıntı yazıp neden niçin vs.. yorumlar yazmasın 2 mp kamera sırf dokunmatik ve apple diye 1000ytl küsür para vermem ben bugünkü şartlarda.illa dokunmatik istiyorsan samsung i900 alırsın veya dokunmatikten vazgeçersin i8510 alırsın 16gb hafıza 8mp kamera en az 5 yıl kullanırsın.

alanlara veya alacak olanlara hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın!
  • olssuuunnnnn valla gerçekten..
    millet çıldırdı,ben de anlayamıyorum bunu...
    iphone hastalığı aslında gösteriş hastalığının özelliştirilmiş halini almış..
    vay ki vayyyyyy.
    millet yemiyor içmiyor, iphone da iphone...
    hadi başınız göğe ersin,üçer üçer beşer beşer alın ..... yarasınnnnnnnnnnnnn
  • Buyrun, son nokta;

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=99615&cat=210&dt=2008/09/25

Paketteki servisler iPhone fiyatları Aylık Paket ücreti*

-Tüm paketler 18 ay vadeli

-Küçük paket 150 dk+150 SMS+ sınırsız internet paketi 279 YTL 75 YTL
    -Orta paket 500 dk+500 SMS+ sınırsız internet paketi 189 YTL 115 YTL
    -Büyük paket 1000 dk+1000 SMS+ sınırsız internet paketi Ücretsiz 145 YTL

-Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129 euro karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek.

-iPhone 3G sahipleri aynı zamanda 1 ay kullanımlı 100 MB ücretsiz internet paketine ve 3 ay boyunca sınırsız internet paketine %50 indirimli olarak sahip olacak.

-Ayrıca, 18 ay boyunca taahhüt veren müşteriler, iPhone 3G’ye 0 ila 279 YTL arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecekler.

iPhone 3G, devrim yaratan özelliklerine ek olarak, entegre GPS modülü sayesinde genişletilmiş yer bazlı mobil hizmetler sağlıyor. Ayrıca, 2.0 yazılımıyla Microsoft Exchange ActiveSync desteğinin yanısıra, Apple App Store ile yüzlerce üçüncü parti uygulamaların kullanımını da mümkün kılıyor.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak iPhone 3G’yi Türkiye’ye getirmekten ve Apple ile başarılı bir işbirliğine imza atmış olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Türkiye’yi mobil internetle Turkcell’in tanıştırdığını kaydeden Develioğlu, “Mobil internetin gelişimi hayatımıza çok sayıda yenilik kazandırdı. iPhone 3G de kullanıcılarının hayatında, mobil internet ve multimedya deneyimini en ileri noktalara taşıyan yeniliklerden biri olacak. 35.4 milyon abonemizle Avrupa’nın en büyük 3 operatöründen biri olan Turkcell olarak, bu prestijli ürünü müşterilerimizle buluşturmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

• bir bilgisayardan yapılabilecek en ağır işleri yapıyorum özel efekt greenbox (yeşil ekranda çekilen filmler) film kurgusu müzik yapım vs mac book pro 2.33 4 gbram 512mb ekran kartı var final cut pro 2 yani (6) kullanıyorumki programın setup dosyası 55 gb bunun yanında photshop aslında creative suti ve benzeri program kullanıyorum kullandığın 8 9 tane program 160 gb yer kaplıyor sadece programlar ve gayet yetiyor bende işini merak ediyorum arkadaşım bu kadar kastırıcak yetmicek ne yapıyorsun ayrıca iphone da iphone falan demişsin asgari ücret demişsin millet zorlamı satıyor herkese bu ülkede ferraride satılıyor milyon dolarlık aletler 2 yıldır en fazla türkiyede satılıyor saplantı değil zevk ben teknoloji manyağıyım param var alıyorum allah olmayanada versin işallah 1000 kat fazlasını ama herkesin kendi iradesi sonuçta isteyen okul harçlığını aylarca biriktirip alır isteyen çerez parasına alır yani bu kadar ama kötü birşey değildir teknolojiyi ne pahasına olursa olsun takip etmek bence takip etmeyip 1000 dolar bu telefona verip uğraşıp birşey öğrenenle 1000 dolarla gezip tozup bişe bilmeyen arasında çok fark olucak ilerde...

ben bu mesajı yazana kadar sen işini söylemişsin ama hala bu kadar bu bilgisayarın neden kastığını anlamadım bence bir sorun var benimki bile kasmıyo hiç sen bi aldığın yere göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGKN -- 25 Eylül 2008; 13:31:17 >

• Konu için şöyle bir çalışma yaptım :)

iPhone 3G kesin fiyat -*TURKCELL*-
  • @tutankhamon,

"Para var huzur var" diye durumu özetleyen kısa bir cümle vardır Tamam sonradan söyledikleriniz doğrudur vs. ama ilk mesajdaki uyuyuunnn falan tarzı yaklaşımınız çok yanlış. Adamın parası varsa gider alır, kime ne? O zaman 20 bin liranın üzerindeki otomobillere binenlere de aynı mantıkla saldıralım? Bu mantığın pek anlamı yok, öyle değil mi?

Ben bu telefonun kırılmış ilk halini kullanıyorum. Garantisiz mal almazken, sırf bu ürünün muhteşem yenilikçiliği hoşuma gittiği için, resmen aşık olarak aldım. Benim durumum iyiyse, allaha şükür bu tarz şeylere harcayabilecek param varsa, niye harcamayayım? Asgari ücret bilmemneyse banane? Ben asgari ücretle yaşamıyorum. Tamam bunun düzelmesi gerekir ama bu bambaşka bir mevzu ve olayı buna getirerek durumu dramatize edemezsiniz. Ya da etseniz de anlamı olmaz

Bir de toplumumuzda "işte böyle baba parası ile bilmemne ediyorlar...." şeklinde bir söylem de vardır ki, onu söyleyeni ışın kılıcıyla ikiye bölesim gelir. Kardeşim para varsa ne yapacağım, toprağa mı gömeyim? İmkanım olduğu sürece dünyevi zevklerden imkanım ölçüsünde faydalanacağım? İhtiyaçlar haricinde zevklere de para harcarım. Veya atıyorum ihtiyacım olan şey bir otomobilse ve kıtı kıtına alıyorsam, gider Dacia'ya vs.'ye binerim. Allah'a da şükrederim buna da binebiliyorum diye. Ama param varsa gider Corvette alırım, bu bir ihtiyaç olmaktan çıkar, kişisel zevke girer. Ha kimisi için bu da geçerli değildir, adamın parası varsa bile bu otomobil olur, telefon olur, buna halen sadece bir ihtiyaç gözüyle bakıyordur, ötesi onu enterese etmiyordur, o nesneye daha fazla para harcamaz. Ona da saygı duyarız.

Bu yüzden bu tarz genellemelerden bence toplum olarak vazgeçmemiz, bu dar görüşü aşmamız gerekir. Olayı dramatize etmeye gerek yoktur.

• Hocam bakın sizede hak veriyorum ama şunuda unutmayalım parası olmayanıda alamayacak durumda olanıda özendiriyor.kimisi sırf bu yorumlardan ulan be neymiş bu telefon diye diye belki yasadışı yollarada başvurup almak zorunda kalacak.yasadışı derken misal hırsızlık kapkaç vb.. çünkü gençler çok ve özenende çok.

neyse dediğim gibi alanada kullananada hayırlı olsun.Allah herkese bir adet 1 phone nasip etsin.

iyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: Ormanci

@tutankhamon,

"Para var huzur var" diye durumu özetleyen kısa bir cümle vardır Tamam sonradan söyledikleriniz doğrudur vs. ama ilk mesajdaki uyuyuunnn falan tarzı yaklaşımınız çok yanlış. Adamın parası varsa gider alır, kime ne? O zaman 20 bin liranın üzerindeki otomobillere binenlere de aynı mantıkla saldıralım? Bu mantığın pek anlamı yok, öyle değil mi?

Ben bu telefonun kırılmış ilk halini kullanıyorum. Garantisiz mal almazken, sırf bu ürünün muhteşem yenilikçiliği hoşuma gittiği için, resmen aşık olarak aldım. Benim durumum iyiyse, allaha şükür bu tarz şeylere harcayabilecek param varsa, niye harcamayayım? Asgari ücret bilmemneyse banane? Ben asgari ücretle yaşamıyorum. Tamam bunun düzelmesi gerekir ama bu bambaşka bir mevzu ve olayı buna getirerek durumu dramatize edemezsiniz. Ya da etseniz de anlamı olmaz

Bir de toplumumuzda "işte böyle baba parası ile bilmemne ediyorlar...." şeklinde bir söylem de vardır ki, onu söyleyeni ışın kılıcıyla ikiye bölesim gelir. Kardeşim para varsa ne yapacağım, toprağa mı gömeyim? İmkanım olduğu sürece dünyevi zevklerden imkanım ölçüsünde faydalanacağım? İhtiyaçlar haricinde zevklere de para harcarım. Veya atıyorum ihtiyacım olan şey bir otomobilse ve kıtı kıtına alıyorsam, gider Dacia'ya vs.'ye binerim. Allah'a da şükrederim buna da binebiliyorum diye. Ama param varsa gider Corvette alırım, bu bir ihtiyaç olmaktan çıkar, kişisel zevke girer. Ha kimisi için bu da geçerli değildir, adamın parası varsa bile bu otomobil olur, telefon olur, buna halen sadece bir ihtiyaç gözüyle bakıyordur, ötesi onu enterese etmiyordur, o nesneye daha fazla para harcamaz. Ona da saygı duyarız.

Bu yüzden bu tarz genellemelerden bence toplum olarak vazgeçmemiz, bu dar görüşü aşmamız gerekir. Olayı dramatize etmeye gerek yoktur.

• İmkanı olan alır tabii o ayrı mesele ama yurtdışı fiyatları ile kıyaslandığında vergisi şusu busu dahil edilince toplamda iyi kazık yiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamondmonster -- 25 Eylül 2008; 14:30:10 >
  • sevgili barbee,

seni severek ve begenerek takip ediyorum.. cok iyisin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemistcool

arkadaşlar..
    Turkcellde çalışan, bizim şirketin çözüm ortağı bir çalışandan aldığım kesin rakamları sizinle paylaşmak istiyorum..

8GB--->1180 YTL
    16GB--->1380 YTL

ama bunlar kontratsız satış fiyatlarıymış..Turkcell ön başvuru yapanlara özel bir kampanya yapacak, başvuranlara dönecekmiş..ama bu kampanya şu an bile duyurulmamış..

şu an kızın üstünde inanılmaz bir baskı kurdum ve sözü geçen kampanya detaylarınıda öğrenmeye çalışıyorum..

umarım bu fiyatlardan çok daha uygun bir şey yaparlar..

kontratlı satış fiyatı en ucuz 1620 ytl.kontratsız daha ucuz nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 25 Eylül 2008; 14:56:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: daft punk
    kontratlı satış fiyatı en ucuz 1620 ytl.kontratsız daha ucuz nasıl oluyor?

Telefon faturası ve vergiler sözleşmesize dahil değil. Yani bu fiyata iyi kötü bedava dakikalar ile telefonla da konuşmuş oluyorsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.