Şimdi Ara

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
13.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada arkadslar amerikada ATT sirketinin on satis yoluyla daha cikmadan 3gs stoklarini erittigi. musterilerine en kisa surede telefonunuz elinizde olacaktir diye mail gonderdigi soyleniyor. belki de apple in satis taktigi bilemiyoruz.
  • Arkadaşlar şu linkteki sitede farklı bir inceleme yapılmış, isterseniz bir göz atın
    http://www.elmaarmut.net/?p=60
  • teşekkürler jasd
  • quote:

Orjinalden alıntı: song_31

dogru degil Agustos ayında

bahsedilen resmi görmüsündür '09 olarak yazıyor. Yani burdan ilk basta 9 agustos zannediliyor.
    Ama ilk resimleri dikkatli incelersen ' bu işaret yok

O resmi görmedim veya hatırlamıyorum ama yukarıda verdiğim CNNTürk sitesinin linkinde şu cümle geçiyor :

quote:

Bu arada Apple , iPhone 3GS'nin Türkiye çıkış tarihini de 9 Ağustos 2009 olarak verdi ...
  • http://live.gizmodo.com/

buradan bakabilirsin aşağıya dogru kaydır sayfayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: NathanieL

Şu anda 2G 16gb sahibiyim. Eğer 32gb tanıtılmamış olsaydı Turkcell'in yeni kampanyasından yararlanıp 3g 16 gb alırdım ama gelgelelim benim için hafıza çok önemli. Bu yüzden 3Gs 32gb almayı düşünüyorum tabi fiyatı uçuk olmazsa. 3G ile 3Gs arasında kalan arkadaşlara tavsiyem; eğer 32 gb'lık modeli almayacaklarsa 3Gs'nin pek bir anlamı yok. Donanım olarak farklı olabilir ama adı üzerinde 3Gs yani 3G'nin rötuşlu hali. Ne zaman görünümüyle donanımıyla teknik özellikleriyle bambaşka bir iphone çıkar o zaman arada kalmadan yenisi terxih edilir.

Sen şimdi 3G ile 3Gs arasında kayda değer bir fark olmadığını söylüyorsun öyle mi?
    3Gs'teki 's' harfinin nerden geldiğini öğrenmeni tavsiye ediyorum sana.

• Çoğu sitede 9 Agustos diyor. Bende anlamadım ne zaman cıkcak. Bi tane sitede ise, 9 temmuz-9 Agustos arası diyor. İnsallah bu dogrudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Çoğu sitede 9 Agustos diyor. Bende anlamadım ne zaman cıkcak. Bi tane sitede ise, 9 temmuz-9 Agustos arası diyor. İnsallah bu dogrudur.

Büyük ihtimalle 9 ağustos'tur ... CNN ve Chip'in sitelerinde 9 ağustos yazıyor.Daha kaç site 9 yazsın ki

quote:

Avrupa çıkış tarihi 19 Haziran olarak duyurulan telefonun siyah ve beyaz iki modeli olacak. iPhone 3G S'in Türkiye'de resmi çıkış tarihi ise 9 Ağustos olarak duyuruldu.

http://www.chip.com.tr/konu/Apple-yeni-iPhone-3G-S-i-resmen-tanitti_13251.html

• chip ve CNN de forumlarda dolanan yanlış bilgiyi aktarıyorlar.. eger bu bilgi dogru olsa konferansta neden açıklanmasın

6-7 ülke için 17 haziran tarihini açıklayan apple neden diğer ülkelerde kesin bilgi vermesin..

konferanstaki slayt ta açıkça görüldüğü gibi tarih 2009 Agustos'tur..
  • arkadaşlar bende iphone 3gs almayı planlıyorum hatta amerikada 700 dolara 32 gb satılıyor sözleşmesz ama ordan alıp buraya getrme şartlarını bilmediğim için türkiyeden almayı lanlıyorum ve kesinlikle garantili alcam bu turkcell vodofone falan sözleşmeli olarak aldğında faturan atıyorum 200 tl her ay sabit öldüyosun peki se cep telle konuştğunda faturana artı olrak 50 tl falan geliyomu yoksa ne kadar konuşursan konuş sabit ücreti mi ödüyosuun bide sözleşmesiz fiyatları acaba ne kadar olur ben 3gs 16 veya 32 düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gduman

chip ve CNN de forumlarda dolanan yanlış bilgiyi aktarıyorlar.. eger bu bilgi dogru olsa konferansta neden açıklanmasın

6-7 ülke için 17 haziran tarihini açıklayan apple neden diğer ülkelerde kesin bilgi vermesin..

konferanstaki slayt ta açıkça görüldüğü gibi tarih 2009 Agustos'tur..

Chip gibi bir şirketin öyle forumlarda gördüğü şeyleri yazacak kadar düştüğünü zannetmiyorum.

Ya tarih kesinleşmişse ?
  • Asagidaki WWDC slayd i kesin bizim forumda verilmistir ama ben yinede vereyim, 2009 Agustos (ama tam gunu belli degil) slaytdinda sag alt koseye bakiniz sag alttan ucuncu ulke Turkiye.

Turkiye icin kesin tarih 2009 Agustos ayi, belki cok ufak bir ihtimal biraz gecikebilir o kadar.

2009 Agustos ayi ama tam gunu belli degil:
     iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ?

Kaynaklar:
    http://www.fonearena.com/blog/2009/06/09/apple-iphone-3gs-or-3g-s-launching-in-india-in-august.html
    http://live.gizmodo.com/

2009, 19 Haziran:

Okunmasi cok zor 2009, 26 haziran:

2009 Temmuz ayi ama tam gunu belli degil:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 15 Haziran 2009; 14:22:40 >

• bence 2009 anlamına geliyo çünkü farkettiyseniz diğerlerinde kesme isareti ile ayrılmamis yani ağustosdaki yılı temsil edebiliyor olabilir benim fikrim tabi yanlis olabilir
  • 9 ağustos değil 2009 ağustos ayı
    yani ağustos ayında herhangi bir gün çıkacak nasipse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkural

bence 2009 anlamına geliyo çünkü farkettiyseniz diğerlerinde kesme isareti ile ayrılmamis yani ağustosdaki yılı temsil edebiliyor olabilir benim fikrim tabi yanlis olabilir

quote:

Orjinalden alıntı : conjure
    9 ağustos değil 2009 ağustos ayı
    yani ağustos ayında herhangi bir gün çıkacak nasipse.

Haklisiniz kesme isareti var hemen duzeltiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 15 Haziran 2009; 14:25:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

quote:

Şu anda 2G 16gb sahibiyim. Eğer 32gb tanıtılmamış olsaydı Turkcell'in yeni kampanyasından yararlanıp 3g 16 gb alırdım ama gelgelelim benim için hafıza çok önemli. Bu yüzden 3Gs 32gb almayı düşünüyorum tabi fiyatı uçuk olmazsa. 3G ile 3Gs arasında kalan arkadaşlara tavsiyem; eğer 32 gb'lık modeli almayacaklarsa 3Gs'nin pek bir anlamı yok. Donanım olarak farklı olabilir ama adı üzerinde 3Gs yani 3G'nin rötuşlu hali. Ne zaman görünümüyle donanımıyla teknik özellikleriyle bambaşka bir iphone çıkar o zaman arada kalmadan yenisi terxih edilir.

Sen şimdi 3G ile 3Gs arasında kayda değer bir fark olmadığını söylüyorsun öyle mi?

s harfi senin için çok çok şeyler ifade ediyor anlaşılan!Ama herkes için durum aynı değil.İnsanlar kullanmayacagı özelliklere sadece ben yenisine sahibim demek için yüksek meblag vererek edinmek istemiyorlar.Pusula için borumu dien var bu forumda Kimdir ki ıphone un pusulasına muhtac durumda bugüne kadar yaşamış?2 kat hızlı kısmıda her kullanıcı için gerekli değil.Madem gerekliydi eski hızından bu kadar meblag verip kurtulmak isteniyorduda neden kullanıyorlardı?Yani bu işin bahanesi yok.İhtiyaç ne ise karşılıgı o olmalıdır.Sana göre 2 kat hız önemli bişidir ama bana veya başkasına göre önemli bişi değil.
    Iphone tartışmalarında yer almak istemiyorum açıkcası saçma gelior bana ancak bu saçmalıgada kayıtsız kalamıyorum.Yarın s nin yanın p harfi koyarlar onada millet üşüşür.Teknoloji bizler için alfabe olmuşsa apple kitap yazmasınmı

• Kesinlikle Iphone 3G s... Ayrıca alabiliyorsan yurtdışından al...
  • iPhone 3Gs Türkiye çıkış tarihi belli oldu;ağustos ayı başında tek eksiğimiz olan yeni iPhone’umuza kavuşacağız.Ancak hangi operatör eşliğinde geleceği belli değil,öncekinden çok farklı olacağını da düşünmüyorum.(Turkcell ve Vodafone ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

quote:

s harfi senin için çok çok şeyler ifade ediyor anlaşılan!Ama herkes için durum aynı değil.İnsanlar kullanmayacagı özelliklere sadece ben yenisine sahibim demek için yüksek meblag vererek edinmek istemiyorlar.Pusula için borumu dien var bu forumda Kimdir ki ıphone un pusulasına muhtac durumda bugüne kadar yaşamış?2 kat hızlı kısmıda her kullanıcı için gerekli değil.Madem gerekliydi eski hızından bu kadar meblag verip kurtulmak isteniyorduda neden kullanıyorlardı?Yani bu işin bahanesi yok.İhtiyaç ne ise karşılıgı o olmalıdır.Sana göre 2 kat hız önemli bişidir ama bana veya başkasına göre önemli bişi değil.
    Iphone tartışmalarında yer almak istemiyorum açıkcası saçma gelior bana ancak bu saçmalıgada kayıtsız kalamıyorum.Yarın s nin yanın p harfi koyarlar onada millet üşüşür.Teknoloji bizler için alfabe olmuşsa apple kitap yazmasınmı

Sadece 1. ve 2. cümlene bile satırlarca yazardım, mesaj içeriğinde de öyle güzel ortalar yapmışsın ki bana sadece 90a atmak kalıyor ama yapmayacağım. Sıkıldım artık anlayışsız insanlara laf anlatmaktan o yüzden bu işi tartışmaya dökmek istemiyorum. Bir kaç noktayı kalın olarak gösterdim senin mesajında, anlayacağını sanmıyorum ya, bir ümit işte bendeki. Sadece tek mesaj yazıp bir daha bu konuda bir şey söylemeyeceğim. Sen arkasına alıntı yapıp devam edebilirsin dilersen. He bir de şu cümlen özellikle çok hoşuma gitti bunu daha iyi belirtmek istiyorum

quote:

Madem gerekliydi eski hızından bu kadar meblag verip kurtulmak isteniyorduda neden kullanıyorlardı?

Daha önce yazdığın mesajına da verdiğim cevapta belirtmek istediğim gibi; burda özellikle vurgulamak istediğim şey aklı, mantığı olan hiç kimsenin sadece görünüm farkına para vermeyeceğidir. Tercih sebebi, özelliklerinin değişmesidir. 3Gs istememin sebebini bu kafa yapısıyla anlaman zor çünkü sana göre yeni modeli almak isteyen herkesin sadece ''bende yepisyenisi var, bak baaak, sen de baak'' demek istemesidir. O yüzden ben sana burda saatlerce dil döküp tercih sebebimi anlatmayacağım kaldı ki zaten kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez. Burada amaç fikirleri paylaşmak ama bir şey bilmeden buraya gelip de ''yahu ne farkı var allasen, 2 kat hızlımıymış neymiş, bu model için yeni uygulamalar çıktığında bizim elimizdeki eski modeller sorun mu çıkartacakmış, kasıcak mıymış amaaaan'' diye de kimse bir fark yokmuş gibi göstermemeli, gösteremez. Fikir paylaşmaksa amaç tamam ama doğru bilgilere de yer verilmesi eminim okuyan herkes için faydalı olacaktır. ''Bana göre x ve y sebeplerinden dolayı 3G seçmelisiniz'' diyen birine kim ne diyebilir ama ''3Gs almak saçmalıktan başka birşey değil, sırf hava aq'' diyen birine mutlaka verilecek bir cevap vardır.

iPhone tartışmalarında yer almak istemediğini de eklemişsin ama şu söyleminle (söylem dediğim: Yarın s nin yanın p harfi koyarlar onada millet üşüşür) sanki teknoloji sana ilahi bir güçle indirildi, her şeyin en iyisini biliyorsun da biz 3Gs kullanmak isteyen, sağa sola sadece hava atmak niyetinde olan (nedense), para harcamak nedir bilmeyen insanları da doğru yönlendiriyorsun gibi oluyor. Senin tartışma yaratmak istemediğin üslubun buysa tartışma yaratacak üslubunu da Allah bilir. Ya da konuştuğun lafın nereye gideceğini bilmiyorsun, o daha vahim bir durum.

• quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

iPhone 3Gs Türkiye çıkış tarihi belli oldu;ağustos ayı başında tek eksiğimiz olan yeni iPhone�umuza kavuşacağız.Ancak hangi operatör eşliğinde geleceği belli değil,öncekinden çok farklı olacağını da düşünmüyorum.(Turkcell ve Vodafone ile)

Arkadaşlar bu arada , 9 Ağustos veya Ağustos tartışması dursun , aklıma birşey takıldı.

Diyelim ki x Ağustos'ta Türkiye'de satışa çıkacak.Ama nerelerde ? Mesela sadece Türkcell mi satacak ilk olarak veya teknosa,media markt vs. gibi yerlerde de satılacak mı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.