Şimdi Ara

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
13.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 3g nin fiyati gecen sene 199 ve 299 dolar olarak cikmisti degil mi?3 gs cikinca 3g 99 dolar olacak ve 3gs 199-299 dolar olacak. yani demwk isgedigim gecen yil 3 g nin fiyati neyse su anda 3 gs nin fiyati ayni oacak. neden 2000 lira olsun ki?yeni bir cihaz cikiyor ve eskisinin fiyati dusmuyor bu mumkun mu?ben n95 i 2 yil once1500 e almistim. ustune 8 gb olani cikti sonra n 96 cikti. su neden n96 2000 lira degil. adamlarin amerikadaki fiyatlari ayni degisen bisey yok. bizde de olmayacak. 16 gb fiyati 650-700 euro arasi olacak , 32 gb de 800 euro civari olacak benim tahminim
  • yani en fazla 1.700 olur diyosun öle mi hocam??
  • 3GS'yi beklicem ben. Belki fiyatları uygunsa 32GB bile alabilirim.
  • BNDE 3g s Yİ BEKLEMK İSTİYORUM AMA O GELDİĞİNDE BEN ÖSS YE HAZIRLANIYOR OLACAĞIM VE YÜZÜNE BAKAMAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM hala kararsızım açıkçası
  • En fazla 1.700 lira olur...
  • 32 gb olanı belki 1700 olur ama 16 gb en fazla 1500 olur.ama yine de söylüyorum şu anki 3g fiyatlarını geçeceğini sanmıyorum
  • geçebilir ama satış rakamlarını düşürmekten başka bir şeye yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

BNDE 3g s Yİ BEKLEMK İSTİYORUM AMA O GELDİĞİNDE BEN ÖSS YE HAZIRLANIYOR OLACAĞIM VE YÜZÜNE BAKAMAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM hala kararsızım açıkçası

3G al o zman.

Bide bunun jb yapması var. O kdar ayarının yapılıp oyun program atması bunları oynaması kurcalaması var.

Ben Agustos'ta alır okullar acılana kadar oynarım. Zaten bugun alıcaktım 3G'yi vazgectim. Agustos'u bekliyorum sabırsızlıkla.

Hadi 3GS'yi aldık diyelim, jb için ne kadar beklicez.

• iyi gunler benim merak ettigim sey ise su eger bir arkadasimiz amerikadan getirecek olursa sozlesmesiz mi almak zorunda ayrica bi kisi 2 sozlesme imzalama hakkina sahip midir?
  • Ya büyük konuşmak istemiyorum ama arkadaşlar 2000 lira mümkünü yok gibi geliyor bana, yapmayın ne 2000 lirası ya. Aklı, mantığı olan kimse vermez o parayı. Yine tekrar ediyorum, veremez değil, vermez kimse.

Jb için DevTeam'i bekliicez büyük ihtimalle. Ama gecikeceklerini sanmıyorum.

Ya postlardan gördüğüm kadarıyla çok sabırsız arkadaşlar var. Neden acele ediyorsunuz anlamıyorum. Şu an iPhone almayı planlıyorsanız, belli bir miktar paranız var demektir. Paranızı koyun yastık altına, bekleyin. Ya da döndürün o parayı biraz piyasada, ekonomi canlansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 13 Haziran 2009; 13:44:08 >
  • merka etmeyin 2000 lira civarı bile olsa peynir ekmek gibi gider bizde
  • Parayı euro olarak biriktirsek mi

Yoksa tl olarak mı kalsın
  • wala euro olarak biriktirmek riskli. en iisi tl gerçi o da riskli
  • arkadaslar bn jb yapmak istemiyorum

iTunes Gift kart ı nereden satın alabilirim apple magzalarında var mı?

Ya da teknoloji marketlerinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Parayı euro olarak biriktirsek mi

Yoksa tl olarak mı kalsın

euro baz alınıp satılacağı için parayı euro biriktirmekte fayda var... euro insede çıksada iphone un ana satış fiyatı etkilenmez...
  • ama biz parayı euro ya çevirdikten sonra ya euro düşerse??
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ama biz parayı euro ya çevirdikten sonra ya euro düşerse??

Orası muallak bi konu düşerde çıkarda... o yüzden ana fiyat euro olduğundan dolayı iniş çıkışlar pek etkilemez cihazın ana fiyatını... haa euro düşecek diye beklerseniz unutmayınki heran çıkabilirde... tercih size kalmış...
  • evet haklısın hocam. benimde söylemek istediğim bu iş riskli. yani parayı ne olarak tutarsan tut yine bi risk var. ama bu zarar euro bazında biraz daha az olacaktır.
  • Bence 3GS almak isteyenler eğer sadece 32gb kapasitesi için beklemiyorlarsa boş yere beklemesinler. Pusula çok gerekli değil, video çekimi derseniz zaten cycorder ile yapılıyor, sadece 2 kat daha hızlı olabilir cihaz fakat onun içinde o kadar para farkı vermeye deymez.
  • hocam ya 2 kat hız az değil. az görme yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 13 Haziran 2009; 17:38:51 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.