Şimdi Ara

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
13.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sserdar93

doğru tabi fiyat 1800 gibi olursa değmez ama sabredip 1-2 ay sonra alırsan fiyat düşebilir.

ben de geçen hafta abd deki kuzenime 3GS siparişi verdim yoksa TR de almam o kadar paraya.

özelliklerini iyice kıyasla, farklarının senin için çok gerekli olup olmadığına bak.Bu sayede çok daha düzgün ve kesin bir cevap verebilirsin kendi kendine. ..

APPLE in herhangi bir ürünün fiyatının düştüğünü hiç gördün mü?
    iPhone 3G 743€ olarak çıktı TR piyasasına ve hala o fiyatta...

3Gs ilk hangi fiyatla çıkarsa tedavülden kalkana kadar o fiyatta kalacak.
    Boşuna beklemeyin... Ya da hiç almayın!

• quote:

Orjinalden alıntı: aLiKaratas

Ben de kararsız kalmıştım. çünkü abd'den getirteceğim temmuzda . 3g 8 gb 99 dolar :) 3gs 16 gb 199 dolar. 3gs getirteceğim sonra pasoparta kayıt kalcak. onu da hallederim bi şekilde artık.

fiş almasak kaça olur ?
  • ses seviyesi nasi,l olur acaba kulaklik sesi nasil acaba?tahminen?
  • arkdaşlar yeni bi konu açmak istemedim..bu konu aklımdaydı zaten...neyse sorum şu:
    iphone 3g s almak istiyorum ama alırsam kontratlı alacam 18ay yani 1.5 yıl ücret odemek zorunda kalıcam ,bunun içinde ya 2000tl limitli kredi kartı ya da 6 aylık bi faturalı hat bulacam malum herkesin dişini sıktığı bi donemde 2000tl limitli bi kredi kartı bulmam zor...faturalı hat dersen çevremde kime sorsam kontorlu hat kullanıyor ve en önemlisi ben bu sene öss ye yanı yeni adıyla lys-ygs ye girecem...ve gununum cogunda ders calısmak zorundayım haliyle ...düşünüyorumda 3g S i kontratlı alacagıma gidip bi nakit turkcell garantili 3g mi alsam.bi yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_guleryuz92 -- 25 Eylül 2009; 17:54:44 >

• Ben de yeni konu açmak istemedim.

2 sorum var:
    1. 3GS hala teknosalarda filan yok. siyah 32 gb veya 16 gb alacağım. Ne zaqman geleceği de belli değilmiş. Alıcı dolu, reklam bol, ama ürün yok, nasıl işse?
    2. Turkcell'lerde kampanyalı olarak var mı, cihaz hemen mevcut mu yani? Varsa peşin alacağıma biraz fazla verip kampanyalı alabilirim.
    3. Kurumsal hattıma alacağım ama kurumsal olan çok pahalıya geliyor (konuşma yok zira). Kurumsal yani firma üzerine kayıtlı telefona bireysel paket ile ve tabii bireysel paket fiyatlarını ödeyerek alabilir miyim?

Ne zor iş yahu bu telefonu almak !
  • bence kontratsız al hocam.
  • Çoğu kişi nasıl olsa yeni bir modeli çıkacak yaza diyor ama bence şimdi alın gg de 32 gb 1400-1500 arası alın 3g almanın avamtajı yok.
  • Bu zaten 3G?
    Kamerayı diyorsanız, ben tam tersi görüntülü konuşmayı istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Çoğu kişi nasıl olsa yeni bir modeli çıkacak yaza diyor ama bence şimdi alın gg de 32 gb 1400-1500 arası alın 3g almanın avamtajı yok.

ii dion hoş dionda kardeş 700tl ye çok kasarsam turkcell garantili ama garantisi az kalmış 6ay falan mesela iphone 3g bulurum diye düşünüyorm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_guleryuz92 -- 25 Eylül 2009; 20:01:20 >
  • up fikirlerinizi bekliyorum
  • hocam 3g ye yüklenen 2 dolarlık bi program ile iphone 3g de artık video çekebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbolt

hocam 3g ye yüklenen 2 dolarlık bi program ile iphone 3g de artık video çekebiliyor

BU MESAJI ATARKEN BİR ÖNCEKİNİN TARİHİNE BAKTIN MI? POSTMU KASIYORSUNUZ ANLAMADIM...
  • hocam çok pardon bakmayı unutmuşum post kasmak gibi bir amacım yoktu
  • işlemci ekran kartı ram
    3g 400 mhz eski model 128 mb
    3gs 600 mhz yeni model 256mb
    ipod touch 2g ve 3g 8gb 533 mhz eski model(?) 128 mb (?)
    ipod touch 3g 32 ve 64 gb 800 mhz yeni model(?) 256 mb(?)
    Bunlar ve cameradaki 1 mp fark önemli değilse 3g al.
    diğer bir seçenek iyi bir telefonun varsa ve bekleyebilirsen geçici olarak ipod touch alabilirsin.
    4 ay kaldı şurda yeni modele bence bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN
    Açık olmak gerek,kendimizi avutmayalım cevap çok basit 3GS.İşlemci hızı bile başlı başına aceyip bir fark.Sörf 3 kat daha hızlı bu ise inanılmaz bir şey.Ekran çok daha iyi(Söylemler o yönden yana) Ekran hassasiyeti bile aha iyi.Yani paran çıkışmıyorsa 3G alabilirsin ama bazı arkadaşların elinde 3G var diye kendilerini avutup sana 3G al demeleri ise tam saçmalık.Arkadaşım sana şunu açıkca diyeyim.3G alırsan çok değil 2 hafta içind aceyip pişman olacaksın,insan fıtratında var neden 3GS'yi almadım diyeceksin çünkü nefsin doymayacak.Çok değil 3GS'nin çıkışı ile çok gelişmiş oyunlar gelecek bu cihaza ben diyeyim.Sakın ama sakın 3G alma cidden sonra üzülürsün.Yoksa ben Ne 3G kullanıısıyım nede 3GS alacağım.Ama şöyle dikkatli cihazı inceldiğinde arada fark değil,Kocaman fark var İnşallah gönlünde olanı alırsın.

Bunuda oku arkadaşım ne demek istediğimi anlarsın.

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=4028

Ne 3G ne de 3Gs kullanıcısı olmadığınız zaten belli oluyor. Söylemenize gerek yoktu :))

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.