Şimdi Ara

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
13.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

hocam yha 2 kat hız az değil. az görme yani

Lütfen güzel Türkçe'mizi düzgün kullanalım... (yha ) tarzında konuşmalardan kaçınalım...
  • Yahu neyini beklemeyelim. Surda kalmıs 2 ay. O da yaz tatilinde olacagım için gözümü acıp kapayıncaya kadar gecer.

Video kaydı, Pusula, en önemlisi de 2 kat hızlı,boru mu?

İnternet sayfalarını 3 kat hızla acıyo. Yeni oyunlar,programlar artık 3GS'ye göre yapılacak.

İster 16gb,ister 32 gb bekleyin,her türlü mantıklı.
  • evet her türlü mantıklı. hiç bişe olmasa bile 2 kat hız süper bişe ya. hafızası da süper. bu saatten sonra 3G almak hata bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: E[x]eCute

Arkadaşlar nasıl böyle fiyat aralığı verebiliyorsunuz ?

Eğer ticari bir kurumda çalışan varsa (ne bilim teknosa vs.) söylesin ona göre "Haa bu gerçek olabilir" diyeyim.

Yani burası Türkiye...Neyin ne olacağı belli olmuyor.Ya 2 milyar olursa ?

Kim garanti verdi hem eski 8 gb 'la aynı fiyatta olacağını yeni 3Gs 16 gb 'ın ?

Apple'in alisila geldik uygulamalarından biliyoruz...
    iPhone 32GB maksimum 1750 TL
    iPhone 3Gs 16Gb maksimum 1500 TL olaaktır...

Aslında $ ve € iPhone 3G nin duyurulduğu zamanki seviseyinde olsa 16GB olani maksimum 1300, 32GB olani ise maksimum 1500 TL olurdu...
  • Ben zaten forumda ''3g s gereksiz'' diyenleri hiç anlayamıyorum.Tamam beklediğiniz bir çok özellik eklenmedi belki ama iki kat performans ve uzatılan batarya ömrünü nasıl görmezden gelebiliyorsunuz?
  • totti20 sonun kadar destek

• 2000TL diyenlere hala şaşıyorum. Arkadaşım macbook mu alıyorsun? Hangi telefon o fiyata satıldı şimdiye kadar? Prada ve Armani bile o kadar değildi yani.
    Ebay gg gibi yerlerden değil de genpa trkcll vs. alırsanız 3G 8GB ile 3GS 16GB, 3G 16GB ile de 3GS 32GB aynı fiyat olur kanaatindeyim. İlk çıktığında mutlaka bir rekabet olur ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-on!

2000TL diyenlere hala şaşıyorum. Arkadaşım macbook mu alıyorsun? Hangi telefon o fiyata satıldı şimdiye kadar? Prada ve Armani bile o kadar değildi yani.
    Ebay gg gibi yerlerden değil de genpa trkcll vs. alırsanız 3G 8GB ile 3GS 16GB, 3G 16GB ile de 3GS 32GB aynı fiyat olur kanaatindeyim. İlk çıktığında mutlaka bir rekabet olur ama...

Ne gibi bir rekabet?
  • ATT de 3gs 32 gb 700 dolar,16gb 600 dolar,3g 16 gb 550 dolar,8 gb 500 dolara satılacağı belirt,ldi.yani hemen hemen aynı fiyatlat arkadaşlar.
  • az biraz bekleyelim bakalım bu fiyat tartışmasında kim galip gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: totti20

Ben zaten forumda ''3g s gereksiz'' diyenleri hiç anlayamıyorum.Tamam beklediğiniz bir çok özellik eklenmedi belki ama iki kat performans ve uzatılan batarya ömrünü nasıl görmezden gelebiliyorsunuz?

Zaten 3gs ye göre güzel oyunlar cıkacaktır daha iyi grafige sahip o zaman 3g kullananlarda şikayet başlar şu oyunda takılma oluyor diye

Bence Apple ın bu cihazı satmak için yapacagı taktikte bu olacaktır.
  • Arkadaşlar , kafamın tekrar karışmasının ardından fikrimi değiştirdim :D

Sanırım ağustos'u bekleyeceğim.Peki 9 Ağustos'ta Türkiye'nin büyük medya marketlerinde olur mu dersiniz ?
  • yanlıs anlaşılmayı düzeltelim 9 agustos degil agustos ayı

Umarım ilk haftasında çıkmış olur.Soruna gelincede tabiki olur elleri armut toplamaz öyle bi rekabet olcakki hangi magzadan alcagına şaşırcak duruma geleceksin

Bu arada ön sipariş yapılıyor mu Türkiye için ?
  • CNNTürk'ün sitesinde 9 haziran yazıyor ama ... Herkes 9 haziran diyince düzeltiyor.Şimdi 9 mu değil mi

http://www.cnnturk.com/2009/bilim.teknoloji/teknoloji/06/09/yeni.iphone.tanitildi.iphone.3gs/530045.0/
  • dogru degil Agustos ayında

bahsedilen resmi görmüsündür '09 olarak yazıyor. Yani burdan ilk basta 9 agustos zannediliyor.
    Ama ilk resimleri dikkatli incelersen ' bu işaret yok
  • gereksız tartısmaya gerek yok (ki bu tartısmanın sonu da yok su an ıcın)

yakında usa de cıkınca bızde buraya gore bellı hesaplar yapabılcez

baktıkkı eskı iphone fıyatına satılmaya basladı amerıkada o zaman bızde de aynı olacak

aynı olmazsa o zaman bızımkılerde bı sorun var demektır

ayrıca fiyat aynı kalırsa bi bolum fiyat yukselırse de dıger bolum kapak olacak
    bakalım noolcak.. oynatalım gorelım şansal

• Şu anda 2G 16gb sahibiyim. Eğer 32gb tanıtılmamış olsaydı Turkcell'in yeni kampanyasından yararlanıp 3g 16 gb alırdım ama gelgelelim benim için hafıza çok önemli. Bu yüzden 3Gs 32gb almayı düşünüyorum tabi fiyatı uçuk olmazsa. 3G ile 3Gs arasında kalan arkadaşlara tavsiyem; eğer 32 gb'lık modeli almayacaklarsa 3Gs'nin pek bir anlamı yok. Donanım olarak farklı olabilir ama adı üzerinde 3Gs yani 3G'nin rötuşlu hali. Ne zaman görünümüyle donanımıyla teknik özellikleriyle bambaşka bir iphone çıkar o zaman arada kalmadan yenisi terxih edilir.
  • turkcell de3g 16gb cihazı 758 euro olduğuna göre sanıyorumki 3gs cihazı 16gb 800 euro 32gb 900 euro civarında olur.buda 32gb modelinin yaklaşık 1950 tl ye satışa çıkması demek
    ama inşaallah bu düşüncemde yanılırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: E[x]eCute

CNNTürk'ün sitesinde 9 haziran yazıyor ama ... Herkes 9 haziran diyince düzeltiyor.Şimdi 9 mu değil mi

http://www.cnnturk.com/2009/bilim.teknoloji/teknoloji/06/09/yeni.iphone.tanitildi.iphone.3gs/530045.0/

haber kanalları ve gazatelerin genelinde iphone fiyatlarınında yarı yarıya düştüğünü yazıyor fakat fiyatların usa da kontratlı olduğundan haberleride yok hiçbirisinin... yani haber editörleri kontrol etmeden haber yayınlıyorlar... bu konuda forumu takip etmekte yarar var...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.