Şimdi Ara

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
13.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: murtezacan

quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Burada amaç nedir fikirlerinizden onu anlamış değilim.Amaç var olan teknolojiden faydalanmak değilmi?O çıkacak bu çıkacak diye bekleyenler kusura bakmasınlar ama çok şey kaçırırlar.Teknoloji ile yarış olmaz.3G ile 3Gs arasındaki farklar ortada zaten.Kozmetik açıdan bi fark yok.Diger yandanda aa bende en iyisi olsun en son modeli olsun,gören off harika desin die bekleniyorsa onlarada söyliyecek lafım yok.
    Tanıtımı yapıldıgı gün 3gs nin ben 3G ile ilk saatlerimi yaşıyordumBence şuan almak isteyenlerin beklemesi saçma bi seçenek...

Sen amaç ne anlamamışsın ama ben de senin söylediklerinden bişey anlamadım arkadaşım. Görünüm olarak zaten bir fark yok aralarında. 3Gs'e geçmek isteyen biri neden kafasını şekile taksın ki? Çünkü eğer dediğin gibi ''gören off harika desin'' diye biri alıyorsa şu diyalog kaçınılmaz olacaktır.

1: Bak lan yeni iPhone aldım, nasıl?
    2: Olm sen bunu yeni almadın ki, bu bayadır var sende.
    1: Yok bu yeni çıktı.
    2: Bana aynıymış gibi geldi.
    1: ...

Kimse de bu derece salak olamaz herhalde. Anlatabilmişimdir umarım.

Ayrıca bi alıntı da ScAnMaN arkadaşımdan yapmak istiyorum. Çok güzel açıklamış çünkü.

quote:

En kısa örnekle 3GS için bundan sonra inanılmaz güzellikte(grafiksel olarakta)oyunlar çıkacak ama sen yararlanamayacaksın.Onunda yanında yazılımlardanda yeri geldiğinde yararlanamayacaksın.Bu farklar Psplerin arasındaki gibi görünüm,incelik,hafiflik değil düpedüz bir elektronik cihazın beyni olan donanımsal özellikler.Karar senin çok yanlış bir hareket ama gönlün nasıl istiyorsa.Paran yoksa tabii 3G al ama Bana şuan 3GS gibi eski modellere göre çok üstün olan modeli seçmemek çok mantıklı gelmiyor.

Son olarak da; yeni iPhone alacak arkadaşlara kesinlike yeni çıkacak olan 3Gs modelini beklemelerini tavsiye ediyorum.

Bende 3G almayı düsünüyodum. Sonra dedim kendime yahu en son cıkan modeli varken bunu almak hangi akla hizmete uygun.

Ama tek aklıma takılan konu fiyatı. Simdi 3G 16 GB 1600 ytl iken yeni cıkan IPHONE 3GS 32 GB 1600 ytl olur mu? Yoksa daha fazla mı olur?

• Bence 3Gs ama 3G'de olur.
  • en az nerden baksan 1.900ü bulur hatta 2.000 tl yi bile geçebilir..
  • @AhmedKaymakcı

O kadarı bulmaz herhalde. Herkes 3GS 16GB'ın 3G 8GB'ın fiyatınla aynı olacagını söylüyor.O zman 32GB'da 16GB'la aynı fiyatta olur. Yani 1600-1700 ytl civarı bişey olur.

Aynısı N96'ya da oldu. Herkes atıyodu 1900-2000 diye. İlk cıktıgı gün aldım ben 1400 ytl'ye.Sanmıyorum ki bu krizde 3GS 1700'den fazla olsun.

Yoksa 3GS varken 3G'de alınmaz şimdi. Sende tereddüte düşmüşssün hem 3GS daha mantıklı degil mi?

Pusula, mms, video, sarj, hız, 3.0 OS. Herseyiyle 1 adım önünde 3G'nin.

13 Haziran'da alacagıma 21 Agustos'ta alırım ama tam alırım. 2G VE 3G kullanıcıları almasın devam etsin eskilerinle ona bi sözüm yok. Ama yeni alacak birisi 3GS almazsa gercekten cok yazık olur.

Ayrıca bi alıcaksın 3G'yi sonra 3GS bi cıkıcak 1600 lira. Ne hayal kırıklıgı yasarsın bi düşünsene.
  • doğru. söylediklerine katılıyorum bakalım ya ağustosa kadar bekleyebilsek 3G S alacağız heralde.
  • Sende aynı benim durumumdasın. Gel agustosta 3GS al benim gibi.
    Bikaç örnek veriyim;N95 cıkacagı sene Dünya calkalandı. 3-4 tane dolastıgım Nokia magazası 2000'den assagı olmaz dediler. Ben n73 almıstım o yuzden,beklemedim. Sonra yazın bi cıktı 1450 ytl. O kdar cok istiyodum ki 10 gün sonra hediye geldi allahtan öyle yırttık.

Aynı şeyi N96 içinde dediler.Iphone içinde diyolar. 2000 olması imkansız. Sapphire arte 2800 ytl. O da önündeki tas degerli oldugu için. Iphone tas catlasa 1700 olur. (Electro world'de 1600, darty'de 1650, bimeks'te 1850, yani yerine göre degisecektir yine).

Bugün ElectroWorld'de sordum ne zeman gelir ne kadar olur diye. Dedi ki; Temmuz'un sonuna dogru, Agustos'un baslarında gelecektir. O zmana kadar Turkcell 3G stogunu eritcekmiş,ondan sonra 3GS satısları baslıcakmıs.Fiyatı da tahminen bu yenisi kadar olur dedi.Ama ekran cözünürlügü ve bazı özellikleri dısında 3G'den pek bi farkı yok dedi, o kafama takıldı.

• Arkadaşlar arasındaki farklar (konu içinde verilmiştir illaki) buyrun:

http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/

İlk kez alacaklar mutlaka 3Gs almalı. Şu an 2G ve 3G sahibi olanlar ise; elinizdekini satıp üstüne biraz eklediniz mi ikinci elini rahat rahat alırsınız. Ha durumunuz iyiyse (ki iPhone kullanan arkadaşların durumlarının kötü olduğunu düşünmüyorum) biraz daha fazla katar, sıfır alırsınız. Yeni alacaklar 2 ay daha nokia kullansın n'olcak? (ya da elinizdeki telefon her ne ise işte)
  • quote:

Arkadaşlar arasındaki farklar (konu içinde verilmiştir illaki) buyrun:

İlk kez alacaklar mutlaka 3Gs almalı. Şu an 2G ve 3G sahibi olanlar ise; elinizdekini satıp üstüne biraz eklediniz mi ikinci elini rahat rahat alırsınız. Ha durumunuz iyiyse (ki iPhone kullanan arkadaşların durumlarının kötü olduğunu düşünmüyorum) biraz daha fazla katar, sıfır alırsınız. Yeni alacaklar 2 ay daha nokia kullansın n'olcak? (ya da elinizdeki telefon her ne ise işte)

Fiyatı hakkında birşeyler bilsem daha kesin karar verirdim ama ...

• quote:

Arkadaşlar arasındaki farklar (konu içinde verilmiştir illaki) buyrun:

Ben öncelikle 3G almayı düsünüyodum. Ama sonra 3GS almaya karar verdim. İşin aslı beklemeye beklerim de fiyatından haberdar olmadıgım için o benim canımı sıkıyor.

Sana göre ne kadar olur fiyatı? Bazıları 2000 diyor bazıları 3G'ler düsecek,3GS'lerde onların yerini alacak diyor(yani 1600 ytl). Simdi 3G'nin fiyatı belli,ama digerinin fiyatı belli degil. Eger yüksek cıkarsa(1800-2000 ytl falan). Bu sefer hem bekledigimiz 2 aya yazık olur, hemde 3GS'yi gördükten sonra 3G almak tam bir facia olur.

Off iki arada bi derede kaldık resmen.

• quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34
    Ben öncelikle 3G almayı düsünüyodum. Ama sonra 3GS almaya karar verdim. İşin aslı beklemeye beklerim de fiyatından haberdar olmadıgım için o benim canımı sıkıyor.

Sana göre ne kadar olur fiyatı? Bazıları 2000 diyor bazıları 3G'ler düsecek,3GS'lerde onların yerini alacak diyor(yani 1600 ytl). Simdi 3G'nin fiyatı belli,ama digerinin fiyatı belli degil. Eger yüksek cıkarsa(1800-2000 ytl falan). Bu sefer hem bekledigimiz 2 aya yazık olur, hemde 3GS'yi gördükten sonra 3G almak tam bir facia olur.

Off iki arada bi derede kaldık resmen.

Gerçekten de iki arada bir derede kaldık ...

Ama benim düşüncem hala 3G :D

• Abi mümkünü yok 2000 lira, naptınız ya? 3G gelmeden önce de aynı dedikodular dönüyodu 2000 liradan aşağı gelmez diye. Yok hocam o fiyata kim alır? Hiç sanmıyorum.Bakın alamaz demiyorum, almaz diyorum. Ben de arkadaşlarla aynı şeyi düşünüyorum. 16lık 3Gs, 8lik 3G fiyatına falan olacaktır ya da çok az üstüne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkker

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

ilk defa iphone alacak olan için 3G s i öneririm... bende 3G var ve 3Gs almayı düşünüyorum fakat sıfır değilde Turkcellden veya Vodafondan kampanyalı alıp hemen satanlardan almayı düşünüyorum...

Aklın yolu bir ya
    Aynı şeyi planlıyorum.

Başlığı yazan arkadaşa söylüyorum: Biraz bekle, acele etmeEğer 3Gs geldiğinde de hala 3G almayı düşünürsen söz ben satıcam sana uygun fiyata benim 3Gyi

Aynen.bugün telefoncu arakadaşımla konuştum.kullanamıycak birine sözleşmeli satcam sonra ondan geri alcam dedi :) dedim bana da öle bi kıyak yap.tamam dedi.ben yoksa 3g varken gidip de 1400-1500 vermem 3g s ye

• Madem ilk defa alıcaz 1600 liralık alet. En az bi 2 sene ceker bizi. Hem daha hızlı videosu var. 3.0 OS yükleme derdi de yok.

Peki bişey sorcam. Bu 3GS'ye jb yapılabiliyor mu?

Steve amcaya para kaptırcak göz yok bende.

Bide ben zaten 16gb 3g almak için 1600 lira gözden cıkarmıstım. 32gb 3GS'yi 1600'e tas catlasa 1700'e alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 13 Haziran 2009; 0:03:49 >
  • Evet alabilirsin. Kimse kesin bir şey söyleyemez tabii şu an için ama 1600 civarında satılacağını düşünüyorum.
  • 3GS'in fiyatı şu an ki 3G ile aynı olacak yani 1200-1600 TL arası değişir. Şu an iPhone almayı düşünenler 2 ay daha bekleyip 3GS alsın derim sonuçta aynı parayı ödeyeceksiniz...
  • arkadaşlar atladığımız bir nokta var... 3g nin fiyatının inmesi demek bizimkilerde indirecek değil... evet düşer ama satışı devam edeceği için 50 lira 100 lira düşer...

yenisinin 16gb 1700 32 si 1900-2000 rahat olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gduman

arkadaşlar atladığımız bir nokta var... 3g nin fiyatının inmesi demek bizimkilerde indirecek değil... evet düşer ama satışı devam edeceği için 50 lira 100 lira düşer...

yenisinin 16gb 1700 32 si 1900-2000 rahat olur...

İşte bundan korkuyodum. Yahu o kadar uygulama var ki 16 gb yetmicek. Adamlar onun için 32 gb cıkarıyo. Yakında 64 gb cıkarsa hiç sasırmam.

Bizde 16 gb'ın yettigi kadarıyla idare edicez artık napalım.

Nt:Teknolojinin gözünü seviyim, eskiden 256 mb hafıza kartı alınca havalara ucardım. Sonra 2gb,4gb derken simdi acaba 16 gb yeter mi diye hesap yapıyoruz.
  • Arkadaşlar nasıl böyle fiyat aralığı verebiliyorsunuz ?

Eğer ticari bir kurumda çalışan varsa (ne bilim teknosa vs.) söylesin ona göre "Haa bu gerçek olabilir" diyeyim.

Yani burası Türkiye...Neyin ne olacağı belli olmuyor.Ya 2 milyar olursa ?

Kim garanti verdi hem eski 8 gb 'la aynı fiyatta olacağını yeni 3Gs 16 gb 'ın ?
  • Arkadasların dedigi 2000 ytl olmaz bencede. Sonucta pda ve 8800 serisinden baska hangi telefonlar 2000 ve üzeri.

N95 ve N96'ya da 2000 dendi hatırlatırım. Bi cıktı 1300-1500 arası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXKeMaNiXx

Ağustosta Türkiye ye gelecek 3gs

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.