Şimdi Ara

iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
13.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaahu 3gs çıkışı 9 agustos değil arkadaşlar.. 2009 agustos
  • quote:

Orjinalden alıntı: gduman

yaahu 3gs çıkışı 9 agustos değil arkadaşlar.. 2009 agustos

Gerçekten haklı arkadaş ben de 9 ağustos sanıyordum oysa ağustos 2009 yazıyor sadece!
  • ben olsam 3G alırdım
  • en mantıklı seçeneği söylüyorum iphone 3G S çoktığı gün İphone 3G almak
  • beyler biraz konu dışı olıcak ama doğu bankta 3g modeli ne kadara gidiyor biliyormusunuz herkes 1600 den fitay biçmiş ama teknosa vs gibi yerlerde zaten 3g 1600 yenisi bence alt limit olarak 1800 gibi ıkar diye düşünüyorum doğubank fiyat bilenler yazarsa sevinirim
  • Küçük bir hesap yaparsak;
    iPhone 3G sadece 8gb olarak satılıyor ve ön ödeme 99$ bu da TR'de fiyatların 1200'den 1000'e kadar inmesi demektir.
    iPhone 3GS ise 16gb ve 32gb olarak satılıyor. 16gb GS'nin fiyatının da 1600'den aşağıya olmayacağını düşünürsek 600TL fazladan vermeye değecek bir özellik yok derim ben GS'de...
  •  iPhone 3G mi Alayım 3Gs mi ?

burda ne demek istiyo direk safariden youtube ve benzeri sitelerden video izlenebilicekmi yani
  • 8 gb ler 1.200 16 gb ler 1.400 falan ama garantileri yok.. biraz konu dışı olacak demişsin ama baya bi konu dışı olmamış mı??
  • Açık olmak gerek,kendimizi avutmayalım cevap çok basit 3GS.İşlemci hızı bile başlı başına aceyip bir fark.Sörf 3 kat daha hızlı bu ise inanılmaz bir şey.Ekran çok daha iyi(Söylemler o yönden yana) Ekran hassasiyeti bile aha iyi.Yani paran çıkışmıyorsa 3G alabilirsin ama bazı arkadaşların elinde 3G var diye kendilerini avutup sana 3G al demeleri ise tam saçmalık.Arkadaşım sana şunu açıkca diyeyim.3G alırsan çok değil 2 hafta içind aceyip pişman olacaksın,insan fıtratında var neden 3GS'yi almadım diyeceksin çünkü nefsin doymayacak.Çok değil 3GS'nin çıkışı ile çok gelişmiş oyunlar gelecek bu cihaza ben diyeyim.Sakın ama sakın 3G alma cidden sonra üzülürsün.Yoksa ben Ne 3G kullanıısıyım nede 3GS alacağım.Ama şöyle dikkatli cihazı inceldiğinde arada fark değil,Kocaman fark var İnşallah gönlünde olanı alırsın.

Bunuda oku arkadaşım ne demek istediğimi anlarsın.

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=4028

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 9 Haziran 2009; 22:03:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

8 gb ler 1.200 16 gb ler 1.400 falan ama garantileri yok.. biraz konu dışı olacak demişsin ama baya bi konu dışı olmamış mı??

Yok yok olmamış tartışalım böyle şeyleri bilgimiz olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

quote:

Orjinalden alıntı: gduman

yaahu 3gs çıkışı 9 agustos değil arkadaşlar.. 2009 agustos

Gerçekten haklı arkadaş ben de 9 ağustos sanıyordum oysa ağustos 2009 yazıyor sadece!

Bu arada arkadaşlar şu internethaber'deki linke baktımda aynen şu yazıyor :

quote:

Bu arada Apple, iPhone 3GS'nin Türkiye çıkış tarihini de 9 Ağustos 2009 olarak verdi. Yeni iPhone'un ABD'deki satış fiyatı 199 ila 299 dolar olarak belirlendi.

• ben de ScAnMaN gibi düşünüyorum.Mesela eski iphoneların bazılarında olan arka kapak çatlama problemi giderilmiştir diye düşünüyorum.Bunun gibi problemlerin düzelmesi ve yeni özellikler eklenmesi benim için yeterli bir sebep 3gs almak için
    quote:

Orjinalden alıntı: ScAnMaN

Açık olmak gerek,kendimizi avutmayalım cevap çok basit 3GS.İşlemci hızı bile başlı başına aceyip bir fark.Sörf 3 kat daha hızlı bu ise inanılmaz bir şey.Ekran çok daha iyi(Söylemler o yönden yana) Ekran hassasiyeti bile aha iyi.Yani paran çıkışmıyorsa 3G alabilirsin ama bazı arkadaşların elinde 3G var diye kendilerini avutup sana 3G al demeleri ise tam saçmalık.Arkadaşım sana şunu açıkca diyeyim.3G alırsan çok değil 2 hafta içind aceyip pişman olacaksın,insan fıtratında var neden 3GS'yi almadım diyeceksin çünkü nefsin doymayacak.Çok değil 3GS'nin çıkışı ile çok gelişmiş oyunlar gelecek bu cihaza ben diyeyim.Sakın ama sakın 3G alma cidden sonra üzülürsün.Yoksa ben Ne 3G kullanıısıyım nede 3GS alacağım.Ama şöyle dikkatli cihazı inceldiğinde arada fark değil,Kocaman fark var İnşallah gönlünde olanı alırsın.

Bunuda oku arkadaşım ne demek istediğimi anlarsın.

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=4028

• quote:

Orjinalden alıntı: Lee-on!

Küçük bir hesap yaparsak;
    iPhone 3G sadece 8gb olarak satılıyor ve ön ödeme 99$ bu da TR'de fiyatların 1200'den 1000'e kadar inmesi demektir.
    iPhone 3GS ise 16gb ve 32gb olarak satılıyor. 16gb GS'nin fiyatının da 1600'den aşağıya olmayacağını düşünürsek 600TL fazladan vermeye değecek bir özellik yok derim ben GS'de...

+2
    katılıyorum.. ama yinede 3GS çook hızlı gibi görünüyor fiyatını saymassak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspertxt -- 9 Haziran 2009; 22:24:53 >
  • biraz da tuttugun takimla alakali

iphone larin arkalari siyah ve beyaz .. besiktaslilar alabilir ... ozellikle 3 G leri .. yanindaki arkadasinda da diger rengi olur , ahenkli olur

yeni iphone ise fener ve besiktaslilara haram .. 3 GS .. telefonunuzda ,cebinizde , her an yaninizda rakibin ismini ve bas harflerini tasiyacaksiniz

G.sarayliysaniz 3 GS varken baska modeli alinir mi ? mantikli olalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

biraz da tuttugun takimla alakali

iphone larin arkalari siyah ve beyaz .. besiktaslilar alabilir ... ozellikle 3 G leri .. yanindaki arkadasinda da diger rengi olur , ahenkli olur

yeni iphone ise fener ve besiktaslilara haram .. 3 GS .. telefonunuzda ,cebinizde , her an yaninizda rakibin ismini ve bas harflerini tasiyacaksiniz

G.sarayliysaniz 3 GS varken baska modeli alinir mi ? mantikli olalim

Yok artık,bu kadarda ince düşünülmez ki
  • SACMAN HAKLI; 3G S süper bir tlefon.
  • ama 3 g kullanıcılarınada hak vermiyor değilim.
  • ilk defa iphone alacak olan için 3G s i öneririm... bende 3G var ve 3Gs almayı düşünüyorum fakat sıfır değilde Turkcellden veya Vodafondan kampanyalı alıp hemen satanlardan almayı düşünüyorum...
  • mantıklı
  • iphone 3gs
    $199* dan başlayan fiyatlarla

iphone 3g
    şimdi sadece.. $99*

yukardakiler amerika fiyatları.... bunu gördükçe deli oluyorum....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.