Şimdi Ara

Iphone 3g ön cam kırıldı yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu elimden düşürme sonucu telefonumun ön camı kırıldı..bir kaç yere sordm en az 230 ytl istiyorlar..telefonumun sadce ön camı kırıldı dokunmatiği çalışıyor hiç bir sorun yok...istanbulda biyerden ön camını tamir ettirebileceğim bir yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haaayyyttt -- 17 Aralık 2008; 20:21:43 >

• benimde ayni sorunum var fakat biraz farkli konu kirliligi yeterince var zaten buraya yazdim ondan:

Telefonun ekraninda bir bolge calismiyor soldan saga kadar bunun anlami icinde bulunan sividan mi kaynaklaniyor yoksa tekrarmi jailbreak mi yapayim.telefonu bi kac kere dusurdum spor salonunda belki sivi akmis olabilir diye dusundum yardimci olursaniz sevinirim ne yapmam gerekiyor.arti ust tus yani kapatma tusu icine coktu dusmeden dolayi ve bulamadim yedek tus hicbiryerde
  • Yetkili servisi haricinde tamir ettirmeyin.
    1.5 milyarlık cihaz için ucuza kaçmayın.
  • kirilan sadece dis cam ise ebay den almanizi tavsiye ederim fiyatlari goreceksiniz tukiye^ ye gore cok uygun olacagini dusunuyorum
    http://cgi.ebay.de/APPLE-iPHONE-3G-DISPLAY-GLASS-DISPLAYGLAS-SCHEIBE-NEU_W0QQitemZ390016689690QQcmdZViewItemQQptZHandy_Zubeh%C3%B6r?hash=item390016689690&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
    iyi bir telefon tamirciside rahatlikla degistirebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabrio06 -- 22 Aralık 2008; 0:42:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.