Şimdi Ara

İphone 3g Uçtu Yardım Lütfennnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihaz almanyadan geldi işin acemisiyim itunes ten restore dedim ve bu ekran geldi neler yapmadım ki ama hiç bişey fayda etmedi...

yaptıklarım.

birinci olarak itunesten shift ile restore dedim ve indirdiğim dosyayı gösterdim, islem sorunsuz halloluyor
    ama yine ayni ekran değişin bişey yok
    redsn0w ilede gereken islemi yapiyorum
    boot ekranı filan hepsini yapıyor we yine ayni ekranda kalıyor..
    ne yapacagımı sasırdım
    lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bison -- 10 Mart 2011; 16:07:09 >

• Demek Çok değişik bir sorun kimsenin başına gelmediği için tüm forum susmuş...
  • Selam versiyonu sorunsuz yukseltmek icin farkli bir bilgisayarda shift restore yerine itunes uzerinden direk update yapin. Cihazi sorunsuz bir sekilde yukledikten sonra ancak jb yapabilirsiniz ama suan da 4.3 surumu guncel oldugu icin jb yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 10 Mart 2011; 20:09:02 >
  • İphone 3G de ios 4.3 desteği varmı?
  • ya niye cihazına 3.1.3 yükle redsnowla j.b yap baska versiyonlarla ugrasma ben 3g 16gb kullanıyorum en iyi versiyon 3.1.3 sorunda yasamzsın
  • http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12949

Ben yukarıdaki linke göre yaptım ama iTunestan restore etmedim zaten daha önce sıfırlamıştım.Doğrudan redsn0w.exe ile jb yaptım şu anda sorun yok rahat kullanıyorum.
  • aynı sorun bendede var..ne yaptıysam açılmadı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun çözüldü silinebilir konu...
  • sorun bendede var çözen arkadas nasıl çözüldüğünü anlatırsa bizede yardımcı olur
  • bencilliğin bu kadar forumun anlamını çözememiş arkadaş benim sorunum çözüldü gerisi şeyimde değil diyo yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.