Şimdi Ara

iphone 3gs 32 gb fiyat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar 1 hafta önce 2. el iphone 3gs 32 gb telefon aldım aksesuar kılıf var ekran koruyucusu bile çıkarılmamış navigation programları ve başka yurtdışından yüklenen programlar vardı sizce iyi fiyatamı almışım? herkez kazık yemişsin diyor çok kafama takıldı bu forumdaki kişilere soruyum dedim! (antalyada oturuyorum)

• Ne kadara ladın ki? Kazık yemiş olsan bile o telefonu almışsın artık doya doya kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Ne kadara ladın ki? Kazık yemiş olsan bile o telefonu almışsın artık doya doya kullan.

1 milyara aldım satıcı iş adamıydı adam yüzyüze teslim etti telefonu çok dil döktü yani normalde 2. el fiyatları 1.200 den fln başlıyo dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jose_mourinho007

quote:

Ne kadara ladın ki? Kazık yemiş olsan bile o telefonu almışsın artık doya doya kullan.

1 milyara aldım satıcı iş adamıydı adam yüzyüze teslim etti telefonu çok dil döktü yani normalde 2. el fiyatları 1.200 den fln başlıyo dedi

Dostum gayet normal fiyata almissin,1100den asagi sifir gibi 32 gb 3gs bulmak zor.
  • quote:

quote:

Sana kazıklandın diyenler iPhone fiyatlatından haberi yok heralde. İyi fiyata almışsın.
  • quote:

quote:

quote:

Sana kazıklandın diyenler iPhone fiyatlatından haberi yok heralde. İyi fiyata almışsın.

hocam sağolasın walla içimi rahatlattın kıskandıkları için kazık yemişsin diyolar ozman

• eğer garantili ise süper fiyat almışsın garantili değilse gayet normal bir fiyata almışsın kazık felan yok ortada arkadaşlarına sor bakalım aynı özelliklerde daha düşük fiyata bulabilceklermi ne dicekler ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantisi varsa güzel fiyata almışsın hayırlı olsun..
  • Bende bişey sormak istiyorum. Arkadaşım tertemiz kullandığı 3gs 16 gb beyaz iphone var. Garantili eksiksiz cihaz. 850 TL ye alabilirim. Iphone 4 te bu kadar sorun çıktığı için 3g s düşünüyorum,beyazda çok şık duruyor. Ne dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilecom

Bende bişey sormak istiyorum. Arkadaşım tertemiz kullandığı 3gs 16 gb beyaz iphone var. Garantili eksiksiz cihaz. 850 TL ye alabilirim. Iphone 4 te bu kadar sorun çıktığı için 3g s düşünüyorum,beyazda çok şık duruyor. Ne dersiniz.

Çok uygun, cihaza güveniyorsan hiç kaçırma derim.
  • benim aldığım cihazın resmi bir garantisi yok fakat bi telefoncu var adam oraya güvenebilirsin dedi hergün telefon açıp bazı bilgiler alıyorum iphone ile ilgili ve eğer bir sorunu olursa ücretsiz yapabileceğini söyledi tabi sorun olduğunda görücez ücretsiz yapıcakmı yapmıcakmı söylemesi kolay

Not: Teşekkür ederim hayırlı olsun diyen arkdaşlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jose_mourinho007 -- 6 Temmuz 2010; 17:10:39 >
  • aldigin fiyat cok uygun.cogu 16 gb bile 1000-1100 liraya satiliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

aldigin fiyat cok uygun.cogu 16 gb bile 1000-1100 liraya satiliyor .

evet bende 1 sene bekledim bu fiyata almak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.