Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne geliyor ?
  • kasımdan sonra 1 ay daha beklersem ahtım var telefonu kırıp atıcam.parasında değilim.başlarım böyle muhabbette
  • alemin kralı geliyor
  • your iphone software is up date.Itunes will automatically check for an update again 29.10.2010 yaziyor bendede umarim cikar :) yani 2gunumuz mu kaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

your iphone software is up date.Itunes will automatically check for an update again 29.10.2010 yaziyor bendede umarim cikar :) yani 2gunumuz mu kaldi

O itunesin güncellemeleri otomatik kontrol edeceği tarih. Yani software güncellemesiyle uzaktan yakından ilgisi yok. Yanlış bilgilendirmeyelim insanları.
  • peki iyune tarihi neye gore belirliyor ? ben daha onceden bu yaziyla hic karsilasmamistim arkadaslar yazince kontrol ettim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSiLi

quote:

your iphone software is up date.Itunes will automatically check for an update again 29.10.2010 yaziyor bendede umarim cikar :) yani 2gunumuz mu kaldi

O itunesin güncellemeleri otomatik kontrol edeceği tarih. Yani software güncellemesiyle uzaktan yakından ilgisi yok. Yanlış bilgilendirmeyelim insanları.

kızmaya gerek yok. burda kimse hiçbişey bilmiyor zaten. öyle ezbere yazıyor herkes belki tutar diye. ha arkadaşın geohotla bi kan bağı varsa bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: KaSiLi

quote:

kızmaya gerek yok. burda kimse hiçbişey bilmiyor zaten. öyle ezbere yazıyor herkes belki tutar diye. ha arkadaşın geohotla bi kan bağı varsa bilemem

amcamin oglu olur kendileri yukarida belirttim zaten umarim cikar diye polemige girmeye gerek yok ... ben itunes de yazan bilgilendirmeyi yazdim sadece

• arkadaşlar bende 3gs imi satmayı düşünüyorum... sıkıldım bu işten... android fln bişi alıcam veya ip4 alıcam...
  • Tek kabahatim Amerika'dan kardeşime 1 adet iphone 4 32GB getirtmek oldu. Çocuk bir de kendi pasaportuna kayderttirdi cihazı girerken. Şimdi ise elimde kullanamadığım baseband 2.10.4 olan ver 4.1 İphone 4 32GB var. İlk ve Son iphone'um. Bir daha da iphone alırsam......

Bende HTC NExus one vardı. Karasız kaldım HTC desire'mı Iphone4 'mü?? Herkes bana "delimisin iphone4 dururken HTC alınır mı" dedi?? Ne özellik farkı var ise iphone4'ün??

Kısaca arkadaşlar ben bu iphone deliliğini anlamış değilim. Ayrıca konuşma haricindeki özelliklerine bakarsak: HTC desire İphonu çok fena geçer. Neticede Iphone'da, desire'da linux bazlı aletler. Iphone'unun sadece GUI'si çok güzel ki HTC'nin bence GUI'si 10 çeker iphone'a. Ayrıca Samsung I9000 galaxy S'i gördüm ve biraz oynadım. Ekran...Amoled ve bence iphone ile yanyana koyarsan iphone'a bakmazsın bir daha. Hem daha büyük samsung'un ekranı hemde doknumlatik özellikleri (desire'ında aynı) süper.

Kısaca bu iphone4'ü kısmetse unlock edildiği gün makul bir fiyattan satacağım ve kendime gidip ya Samsung ya da HTC alacağım ve artık yok unlock, yok jailbreak gibi kabuslar ile uğraşmayacağım. Allah Iphone'culara sabır versin. Sanırım bu bekleme, kırma, konuşamama gibi olayladan zevk alıyor insanlar.

Bence, bu tipteki telefonlar AÇIK KOD'lu olmalı.Yani isteyen istediğini yapabilmeli. Yok ITUNES olmadan onu yapamazsın, yok ekstra hafıza kartı takamazsın, yok pil değiştiremezsin, yok ÖZEL USB kablosu....

Ama tek bir konuda Apple ve Iphone'u takdir ediyorum. Acaip bir pazarlama yetenekleri var. 3 kuruş, bir işe yaramayan, telefonu android'lerden daha pahallıya satmak da bri marifet tabii. Ayni microsoft gibi. Maalesef bizlerde bu tuzaklara düşüp duruyoruz.

Ben bile düştüm. Ama 1 kere...bri daha Apple - iphone????? ASLA...HİÇBİRZAMAN...hediye gelse satarım..Türkiye'deki garantilisi bile gelse gene satarım. Neden kendimi kısıtlıyım ki???

Benim düşüncelerim bunlar. Paylaşmak istedim...Kusura bakmayın..Bir de acaip sinirlendim. Yok unlock, yok jailbreak?? saçma sapan işler...Açık kod sistemi olsa 10 kere çözmüştük hepsini?? Neden IOS??? neden Apple iphone??? Ne özelliği var?? hala da anlamış değilim. Alanlara iyi şanslar, iyi günlerde kullanabiliyorlarsa kullansınlar...

Benden buraya kadar. UNLOCk çıksın, Apple ve iphone ile bütüb ilişkimi ömür boyu kesiyorum. Darısı kullananların başına...

• Kardeş lütfen bu tip mesajlarla bu başlığı kirletmeyelim. İnsanlar yeni bir haber var mı diye bakmaya geliyor buraya. Keza ben de öyle. Ama senin yazdığın bu mesajı görünce hiç de hoşuma gitmedi. İphonedan memnun olmayabilirsin, başka marka cihaz da kullanmak isteyebilirsin çok normal. Ama onları anlatmanın ve kıyaslamanın yeri burası değil. Kıyaslama başlıkları ve diğer marka telefonları övme başlıkları mevcut. Bu yazını oraya yazman gerekiyordu. Neden burası? Diyeceksin ki ben de unlock bekleyen biriyim. O zaman sadece unlocktan bahsedelim.

Lütfen buna dikkat edelim. Herkese iyi günler dilerim.

quote:

Orijinalden alıntı: cbuddy

Tek kabahatim Amerika'dan kardeşime 1 adet iphone 4 32GB getirtmek oldu. Çocuk bir de kendi pasaportuna kayderttirdi cihazı girerken. Şimdi ise elimde kullanamadığım baseband 2.10.4 olan ver 4.1 İphone 4 32GB var. İlk ve Son iphone'um. Bir daha da iphone alırsam......

Bende HTC NExus one vardı. Karasız kaldım HTC desire'mı Iphone4 'mü?? Herkes bana "delimisin iphone4 dururken HTC alınır mı" dedi?? Ne özellik farkı var ise iphone4'ün??

Kısaca arkadaşlar ben bu iphone deliliğini anlamış değilim. Ayrıca konuşma haricindeki özelliklerine bakarsak: HTC desire İphonu çok fena geçer. Neticede Iphone'da, desire'da linux bazlı aletler. Iphone'unun sadece GUI'si çok güzel ki HTC'nin bence GUI'si 10 çeker iphone'a. Ayrıca Samsung I9000 galaxy S'i gördüm ve biraz oynadım. Ekran...Amoled ve bence iphone ile yanyana koyarsan iphone'a bakmazsın bir daha. Hem daha büyük samsung'un ekranı hemde doknumlatik özellikleri (desire'ında aynı) süper.

Kısaca bu iphone4'ü kısmetse unlock edildiği gün makul bir fiyattan satacağım ve kendime gidip ya Samsung ya da HTC alacağım ve artık yok unlock, yok jailbreak gibi kabuslar ile uğraşmayacağım. Allah Iphone'culara sabır versin. Sanırım bu bekleme, kırma, konuşamama gibi olayladan zevk alıyor insanlar.

Bence, bu tipteki telefonlar AÇIK KOD'lu olmalı.Yani isteyen istediğini yapabilmeli. Yok ITUNES olmadan onu yapamazsın, yok ekstra hafıza kartı takamazsın, yok pil değiştiremezsin, yok ÖZEL USB kablosu....

Ama tek bir konuda Apple ve Iphone'u takdir ediyorum. Acaip bir pazarlama yetenekleri var. 3 kuruş, bir işe yaramayan, telefonu android'lerden daha pahallıya satmak da bri marifet tabii. Ayni microsoft gibi. Maalesef bizlerde bu tuzaklara düşüp duruyoruz.

Ben bile düştüm. Ama 1 kere...bri daha Apple - iphone????? ASLA...HİÇBİRZAMAN...hediye gelse satarım..Türkiye'deki garantilisi bile gelse gene satarım. Neden kendimi kısıtlıyım ki???

Benim düşüncelerim bunlar. Paylaşmak istedim...Kusura bakmayın..Bir de acaip sinirlendim. Yok unlock, yok jailbreak?? saçma sapan işler...Açık kod sistemi olsa 10 kere çözmüştük hepsini?? Neden IOS??? neden Apple iphone??? Ne özelliği var?? hala da anlamış değilim. Alanlara iyi şanslar, iyi günlerde kullanabiliyorlarsa kullansınlar...

Benden buraya kadar. UNLOCk çıksın, Apple ve iphone ile bütüb ilişkimi ömür boyu kesiyorum. Darısı kullananların başına...

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

Kardeş lütfen bu tip mesajlarla bu başlığı kirletmeyelim. İnsanlar yeni bir haber var mı diye bakmaya geliyor buraya. Keza ben de öyle. Ama senin yazdığın bu mesajı görünce hiç de hoşuma gitmedi. İphonedan memnun olmayabilirsin, başka marka cihaz da kullanmak isteyebilirsin çok normal. Ama onları anlatmanın ve kıyaslamanın yeri burası değil. Kıyaslama başlıkları ve diğer marka telefonları övme başlıkları mevcut. Bu yazını oraya yazman gerekiyordu. Neden burası? Diyeceksin ki ben de unlock bekleyen biriyim. O zaman sadece unlocktan bahsedelim.

Lütfen buna dikkat edelim. Herkese iyi günler dilerim.

quote:

Tek kabahatim Amerika'dan kardeşime 1 adet iphone 4 32GB getirtmek oldu. Çocuk bir de kendi pasaportuna kayderttirdi cihazı girerken. Şimdi ise elimde kullanamadığım baseband 2.10.4 olan ver 4.1 İphone 4 32GB var. İlk ve Son iphone'um. Bir daha da iphone alırsam......

Katılıyorum bende. Kimseyi sorgulayamayız neden sevmiyorsun diye fakat her mesajın ayrı bir yeri var. Tarih 27 oldu umarım önümüzdeki salı ya da çarşamba unlock çıkar ve telefonlarımızı kullanabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 27 Ekim 2010; 10:59:49 >

• sabır arkadaşlar sabır :) az kaldı
  • en son ios 4.2 beta 3 yayınlandı, aşağı yukarı 13 günlük sürelerle yeni beta versiyon çıktığını okudum. yani bugün yarın beta 4 çıkabilir. eğer ay başına kadar beta 4 çıkarsa, ios 4.2'ni çıkması kasım 15'i bulur gibime geliyor. yok beta 4 çıkmazsa, ios 4.2'nin çıkış tarihi daha erken olabilir. zira apple tv'nin piyasaya çıkmasıyla birlikte airplay özelliğini bir an evvel iphone ve ipad türü aletlere geçirmesi lazım apple'ın. tabi bunlar benim tahminlerim.

bir de arkadaşlar geohotz unlock yayınlamayacak. insanları yanlış bilgilendirmeyelim. baseband unlock'u için çalışan tek isim sherif_hasim. onun dediğine göre ise 4.2 çıktıktan bir iki gün sonra iphone 3g ve 3gs için unlock çıkacak. bunu bir tweet'inde özellikle belirtti. ama iphone 4 için kesin bir unlock zamanı söylemedi. eğer ios 4.2 çıkana kadar çözmemiş olursa problemleri, en azından bir haftayı bulabileceğini düşünüyorum iphone 4 için unlock çıkmasının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenwand -- 27 Ekim 2010; 10:46:49 >

• iPhone 4 iOS 4.1 Baseband 2.10.04 a jB nasıl yapılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

iPhone 4 iOS 4.1 Baseband 2.10.04 a jB nasıl yapılıyor?

Azicik okusan anlarsin hocam, zor degil.
  • quote:

iyi de bize ne bunlardan hakkaten..Bu konuya girip bakiyosak zaten herseyi goze almisiz ve burada unlock icin haber bekliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: nabacan

arkadaşlar şimdi telefonumu itunese bağladım ve 02.11.2010 da versiyon güncellemesini kontrol edin yazıyo
    demekki kasımın 2sinde çıkıyor 4.2??

Bende 01.11.2010 dıyor yanı ayın bırınde bakalım hayırlısı ya ah be bır gelsede kullansak artık su telefonu 1 aydır telefonum kapalı oyle oyun oynuyorum sadece

O Itunes'un otomatik guncelleme icin kontrol yapacagi tarih ve galiba herkeste farkli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncdeveci -- 27 Ekim 2010; 14:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenwand

en son ios 4.2 beta 3 yayınlandı, aşağı yukarı 13 günlük sürelerle yeni beta versiyon çıktığını okudum. yani bugün yarın beta 4 çıkabilir. eğer ay başına kadar beta 4 çıkarsa, ios 4.2'ni çıkması kasım 15'i bulur gibime geliyor. yok beta 4 çıkmazsa, ios 4.2'nin çıkış tarihi daha erken olabilir. zira apple tv'nin piyasaya çıkmasıyla birlikte airplay özelliğini bir an evvel iphone ve ipad türü aletlere geçirmesi lazım apple'ın. tabi bunlar benim tahminlerim.

bir de arkadaşlar geohotz unlock yayınlamayacak. insanları yanlış bilgilendirmeyelim. baseband unlock'u için çalışan tek isim sherif_hasim. onun dediğine göre ise 4.2 çıktıktan bir iki gün sonra iphone 3g ve 3gs için unlock çıkacak. bunu bir tweet'inde özellikle belirtti. ama iphone 4 için kesin bir unlock zamanı söylemedi. eğer ios 4.2 çıkana kadar çözmemiş olursa problemleri, en azından bir haftayı bulabileceğini düşünüyorum iphone 4 için unlock çıkmasının.

umarim beta 4u cikartmazlar hocam...jb di onemli olan sherif hasim haricinde niye unlock yazmiyor kimse anlamiyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.