Orijinalden alıntı: savrotin karizma türk mehmet diye arkadas var duvara patlattı cihazı yaptırabilcegimiz yer varmı ? 2-3 yere goturmus yapayız falan demiş.unlock cıkmayınca duvara patlattı cihazı.
Model? 3G 3Gs 4?
8 kasim deniyordu bir ara ne oldu? Kac kasimda cikacagi belli degil dimi. vay be. Bekle babam bekle. Bi ara cikacak iste. Hayirlisi bakalim.
Sağlam kaynaktan gelmediyse verilen tarihlere inanmamak lazım:)
merhaba. bu benim ilk iphone'um olacak o yüzden kusura bakmayın saçma bir soru sorduysam. bir arkadaşla anlaştık, iphone 4 getirecek. kendisi fransa'da yaşıyormuş, oradan kontratlı alacak, bana satacak kendisi ödemeye devam edecek orada kontratı. bu kontratlıların diğer simlock iphone'lardan farkı var mı? unlock çıktığında bunlar da unlock edilebilecek mi? çok ucuza veriyor çünkü kaçırmak istemiyorum:) teşekkürler şimdiden.
Bisey olmaz direk al. Fiyati merak ettim. Ne kadar ucuz?
quote:
Orijinalden alıntı: mutluhayri
Bisey olmaz direk al. Fiyati merak ettim. Ne kadar ucuz?
eminsiniz değil mi? sorun falan çıkmaz?
fiyat 950tl. kayıtlı, hatta gidip birlikte kayıt ettireceğiz onun pasaportuna:)
Hicbirsey olmaz al. Eminim. Sikinti olursa ayni fiyata ben almaya talibim cihazi. :))
Fransa cihazları simfree değil mi?
quote:
Hicbirsey olmaz al. Eminim. Sikinti olursa ayni fiyata ben almaya talibim cihazi. :))
teşekkür ederim yardımınız için:)
@Karizma-Turk kontratlı alacağı için kilitli olur diye düşündüm ama olmazsa da daha da bir güzel olur:) simfree cihazlar 650 euro dedi alacağım kişi, istersen onu getireyim ama pahalı olur senin için dedi:) unlock çıkınca unlock yapabileceksem bir sorun yok zaten, rahat rahat alayım:)
bu sitede Fransa'da kontratlı cihazlar simkilitli, fakat kilit şirket tarafından kaldırılabilir gözüküyor.
teşekkür ederim. ne kadar ücret alıyorlardır unlock için acaba bir bilginiz var mı?
Bir bilgim yok. Ama mesela Türkiye'de Vodafone ücret almıyor.
Bunu ben de merak ettim. Benim arkadas da cuma gunu isvecten geliyor ordan getirtebilirim o zaman ben de. Sebeke unlock yapabiliyor yani.
az kaldı az bekleyin :)
quote:
Bunu ben de merak ettim. Benim arkadas da cuma gunu isvecten geliyor ordan getirtebilirim o zaman ben de. Sebeke unlock yapabiliyor yani.
Listeye göre İsveç'te sadece 3(TRE) unlock yapıyor.
arkadaşlar benim cihaz amerikadan gelme.dün şarj ediyim dedim bide baktım şarj aleti yok.bi aparat var,bi ucunda usb girişi diğer ucu fiş gibi ama pirize girmiyo.nasıl şarj edicez aleti? başka bi aparat falanmı almak lazım???
Amerikan - Avrupa fis donusturucu alacaksin, bir elektrikciye adaptoru gotur, onlar sana verirler, 1-2 lira fiyati var..
quote:
Orijinalden alıntı: bulente
Amerikan - Avrupa fis donusturucu alacaksin, bir elektrikciye adaptoru gotur, onlar sana verirler, 1-2 lira fiyati var..
sağolasın dostum.peki bu ürünlerde orjinallik önemli değilmidir? kaliteli bişeymi almak lazım? sonra dandik bişey verirlerse kısa devre falan yapıp ürüne zarar vermeyelim
dostum amerikada o tip fişler kullanılıyor. ancak o fişleri turk tipi fişe çeviren ufak adaptörler var. onlardan elektrikçilerde bulabilirsin. yada usb üzerinden şarj edeceksin cihazını. saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: kaganmit
dostum amerikada o tip fişler kullanılıyor. ancak o fişleri turk tipi fişe çeviren ufak adaptörler var. onlardan elektrikçilerde bulabilirsin. yada usb üzerinden şarj edeceksin cihazını. saygılarımla...