Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

quote:

Orijinalden alıntı: Zamett
    Arkadaşlar ben, Amerika'dan gelmiş, kutusu açılmamış bir iphone buldum.. Almayı düşünüyorum. Ama burada yazılanların hiç birini anlamadım. O telefonu alıp sim kartını açtırdıktan sonra her hangi bir şey yapmam, bir şeye dikkat etmem gerekiyor mu ?

Anlamadım diyeceğine okumadım desen daha iyi olurdu sanki. Çok da anlaşılmaz şeyler değil. Şuan Amerikan cihazların tamamında sim kilidi var. Sim kilitli cihazlar ise maksimum 4.0.2 versiyona kadar kırılabiliyor. 4.1.0 versiyonda şuanlık öyle bir imkân yok maalesef. Yani anlayacağın cihazın eğer 4.1.0 versiyon ise eğer unlock için bizim gibi bekleyeceksin. He değilse 4.0.2 ise baseband yükseltmeden cihazını 4.1.0'a güncellersin. Unlock da yaparsın ultrasnow ile kullanırsın. Jailbreak yapmak istersen de limera1n kullanarak yaparsın.
    Unlock= Cihazını tüm Türk şebekeleri ile çalışır hale getirmek.
    Jailbreak= Apple store'de bulunan ücretli ücretsiz tüm uygulamaları ücretsiz olarak telefonuna kurman için. Yani cydia olayı. Umarım adam gibi bilgi vermişimdir.

Çok güzel özetlemişiniz.. Teşekkür ederim .. Fakat bir sorum daha olacak, kızmazsanız :)

"Baseband yükseltmeden" derken ne demek istediniz?

Ben Iphone 3G kullanıyorum.. Turkcell 'den almıştım.. Hiç Jailbreak falan yaptırmadım .. Iphone 4'te de düşünmüyorum.. Tek sorun simlock olacak benim için anladığım kadarıyla..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

quote:

Arkadaşlar ben, Amerika'dan gelmiş, kutusu açılmamış bir iphone buldum.. Almayı düşünüyorum. Ama burada yazılanların hiç birini anlamadım. O telefonu alıp sim kartını açtırdıktan sonra her hangi bir şey yapmam, bir şeye dikkat etmem gerekiyor mu ?

Anlamadım diyeceğine okumadım desen daha iyi olurdu sanki. Çok da anlaşılmaz şeyler değil. Şuan Amerikan cihazların tamamında sim kilidi var. Sim kilitli cihazlar ise maksimum 4.0.2 versiyona kadar kırılabiliyor. 4.1.0 versiyonda şuanlık öyle bir imkân yok maalesef. Yani anlayacağın cihazın eğer 4.1.0 versiyon ise eğer unlock için bizim gibi bekleyeceksin. He değilse 4.0.2 ise baseband yükseltmeden cihazını 4.1.0'a güncellersin. Unlock da yaparsın ultrasnow ile kullanırsın. Jailbreak yapmak istersen de limera1n kullanarak yaparsın.
    Unlock= Cihazını tüm Türk şebekeleri ile çalışır hale getirmek.
    Jailbreak= Apple store'de bulunan ücretli ücretsiz tüm uygulamaları ücretsiz olarak telefonuna kurman için. Yani cydia olayı. Umarım adam gibi bilgi vermişimdir.

Çok güzel özetlemişiniz.. Teşekkür ederim .. Fakat bir sorum daha olacak, kızmazsanız :)

"Baseband yükseltmeden" derken ne demek istediniz?

Ben Iphone 3G kullanıyorum.. Turkcell 'den almıştım.. Hiç Jailbreak falan yaptırmadım .. Iphone 4'te de düşünmüyorum.. Tek sorun simlock olacak benim için anladığım kadarıyla..

Evet tek sorun o olacak o yüzden 4.1 değilse dediğim unlock işlenmini yap. 4.1 ise bekle çizme gibi.

• ipod olarak kullanabilirsin onun dışında telefon kullanabilmen için herkesin beklediği unlock işlemi yapman gerekir.

Bizim durumumuz arabesk şakılara konu olur éHuzurum kalmadı ...." :)

quote:

• arkadaşlar ben teli bir kaç kez açtım.ama unlock olmadığı için bekliyorum.tel full şarjlı olarak geldi.bi kaç açtığım için hafif azalma var şarjda.benim sormak istediğim şu.hani hep klasiktir ya, teli ilk aldığında 12 saat şarjda kalsın falan.be şimdi telin şarjının tamamen bitmesini bekleyip sonra 12 saat şarjdamı bırakiyim.yoksa bitmesini beklemeden hemen takıp şarja bırakiyimmi 12 saat falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt

arkadaşlar ben teli bir kaç kez açtım.ama unlock olmadığı için bekliyorum.tel full şarjlı olarak geldi.bi kaç açtığım için hafif azalma var şarjda.benim sormak istediğim şu.hani hep klasiktir ya, teli ilk aldığında 12 saat şarjda kalsın falan.be şimdi telin şarjının tamamen bitmesini bekleyip sonra 12 saat şarjdamı bırakiyim.yoksa bitmesini beklemeden hemen takıp şarja bırakiyimmi 12 saat falan?

2. el mi aldınız ? Full sarj olarak gelmiyor iphonelar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdelta

quote:

arkadaşlar ben teli bir kaç kez açtım.ama unlock olmadığı için bekliyorum.tel full şarjlı olarak geldi.bi kaç açtığım için hafif azalma var şarjda.benim sormak istediğim şu.hani hep klasiktir ya, teli ilk aldığında 12 saat şarjda kalsın falan.be şimdi telin şarjının tamamen bitmesini bekleyip sonra 12 saat şarjdamı bırakiyim.yoksa bitmesini beklemeden hemen takıp şarja bırakiyimmi 12 saat falan?

HAYIR 2. EL DEĞİL.MAKİNA AMERİKA DAN GELME, JELATİNİ BENİM TARAFIMDAN AÇILDI VE MAKİNA FULL ŞARJLI
  • quote:

quote:

quote:

HAYIR 2. EL DEĞİL.MAKİNA AMERİKA DAN GELME, JELATİNİ BENİM TARAFIMDAN AÇILDI VE MAKİNA FULL ŞARJLI

Lityum pillerde bu tarz bir durum söz konuu değildir. yok şarjını bitir iyicene bitince en az 12 saat şarj et felan..
    böle bişey yok. iphone daki piller zaten 24 saat şarj da kalsalar bile batarya dolduğunda akımı kesiyor.

istediğin an şarja takıp çıkarabilirsiniz. bitip bitmemesi önemsizdir.

• Pilin tamamen bitmesini bekleyip sarj etmek her zaman en iyisidir. Pilin daha uzun omurlu olmasini saglar. Sarj suresi onemli degil. Tamamen sarj oldugunda zaten devre kapanip pile enerji gitmesini engelliyor. Tam bitirmek en guzeli ama her zaman mumkun olmuyor. En azindan arada bir yapip pili boyle kalibre etmekte fayda var.

Bu arada en son 4.2 ne zaman cikar anketlerine baktim. Cogu insan thanksgiving'den 2 hafta once cikarmalari gerektigini, yoksa yeni versiyonla beraber artacak cagri merkezi aramalari icin tatilde eleman tutmak ve Apple'in fazla mesai ucreti vermesinden bahsediyor. Yani tahminler kasim ortasi en gec seklinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

quote:

quote:

Lityum pillerde bu tarz bir durum söz konuu değildir. yok şarjını bitir iyicene bitince en az 12 saat şarj et felan..
    böle bişey yok. iphone daki piller zaten 24 saat şarj da kalsalar bile batarya dolduğunda akımı kesiyor.

istediğin an şarja takıp çıkarabilirsiniz. bitip bitmemesi önemsizdir.

sağolasın arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: bulente

Pilin tamamen bitmesini bekleyip sarj etmek her zaman en iyisidir. Pilin daha uzun omurlu olmasini saglar. Sarj suresi onemli degil. Tamamen sarj oldugunda zaten devre kapanip pile enerji gitmesini engelliyor. Tam bitirmek en guzeli ama her zaman mumkun olmuyor. En azindan arada bir yapip pili boyle kalibre etmekte fayda var.

Bu arada en son 4.2 ne zaman cikar anketlerine baktim. Cogu insan thanksgiving'den 2 hafta once cikarmalari gerektigini, yoksa yeni versiyonla beraber artacak cagri merkezi aramalari icin tatilde eleman tutmak ve Apple'in fazla mesai ucreti vermesinden bahsediyor. Yani tahminler kasim ortasi en gec seklinde...

OK...

VALLA BİZDE 4 GÖZLE BEKLİYORUZ UNLOCK U...BAYRAMA KADAR HALLEDEBİLSEK BARİ
  • sarj yapmaktan degil yapmamaktan korkun

you have to keep electrons moving
  • Iyi bir telefon kullanıcısi olduğumu düşünüyorum. Aç ayı oynamaz taktiği ile uzun süreli şarjın kısa süreli olana nazaran cihaz için daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Cihazı kendi belirlediğiniz sabit aralıklar ile günde bir iki gün de bir gece yatarken koyup sabah almak pil ömrü açısından en doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhakkiozturk -- 25 Ekim 2010; 12:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

IOS 4.2 Kasimda cikiyor Applein kendi official sitesinde yazmislar buyrun bakinhttp://www.apple.com/ipad/software-update/

yolladigin link ipad icin
  • aletin şarjını her kullanmada tamamen tüketmek uzun vadede yararda çok zarara yol açar. fakat ayda bir kere bütün şarjını bitirip, sıfırdan şarjını doldurmanın da faydası olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

IOS 4.2 Kasimda cikiyor Applein kendi official sitesinde yazmislar buyrun bakinhttp://www.apple.com/ipad/software-update/

yolladigin link ipad icin

Look for iOS 4.2 coming in November for iPad, iPhone, and iPod touch.

Yani iphone icinde gelicek kasimda.
  • Kasımda geleceği konusunda şüphemiz yok zaten Allah'a şükür :D
    Ama önemli olan kaçında geleceği. 1'i de Kasım 30'u da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhakkiozturk -- 25 Ekim 2010; 12:43:25 >
  • Ahh bende bilsem Turkiyeden alicaktim ama buda makina yok, amerikadan getirme imkanim var ordan getirticem. Zaten 4.2den sonra cikicakmis unlock. Benim aldirdigim makinada 4.2 olabilir cunku aralik gibi olucak, bakalim bu basligida takip etmeye basladim
  • karizma türk mehmet diye arkadas var duvara patlattı cihazı yaptırabilcegimiz yer varmı ? 2-3 yere goturmus yapayız falan demiş.unlock cıkmayınca duvara patlattı cihazı.
  • Steve Jobs bu yazılanları okusa hâlinize acıyıp hemen 4.2'yi yayınlar
  • Lithium kullanilan pillerde cihaz pili tamamen bosaldi diye gorse bile cihazda 3v civari bir enerji kaliyor. Zaten bunun asagisina inerse pile bir daha sarj yapamaz hale geliyorsunuz. O yuzden pili her seferinde tamamen bosaltip tekrar sarj etmenin bir zarari yok, faydasi var. Pil kalibrasyon yazilim ve donanimlarida bunu yapiyor.

Ama cokta takmamak lazim, pillerin sarj omrunden once (ortalama 3 sene pilin gidiyor olmasi lazim) telefon degistiren millet olduk zaten...

Bir de bu lithium teknolojisi ile Cin'e baglandi her millet, en buyuk tedarikci onlar. Dunya rezervlerinin ezici cogunlugu onlarda. Madenin ithalatini da kisitladilar. Yakinda bu teknoloji degisecek diye duydum, Avrupali bilim adamlari yenisini bulmuslar...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.