15 eylul gibi turkiyeye geldim ki temmuz gibi almistim :( hala daha ipod olarak kullanmaktayim arkadaslar bile dalga gecer oldu
O tarihte 4.1.0'ı nerden buldun kardeş (:
sorma kardes 4.0.2 vardi bende shsh kaydi alip 4.1 e gecmistim ama unlock icin Modem Firmware'li de yukseltmis oldum bu yuzden unlock bekliyorum
Geçmiş olsun hacı abi. Ne diyeyim. Kasım başı 4.2.0 gelir de unlock için geri saymayı başlarız artık. Zaten unlock çok zor bir işlem değil sanırım. Hali hazırda unlock vardır yalnız açık 4.2.0'da kapatılmasın diye official 4.2.0'ı bekliyorlardır diye düşünüyorum.
ev arkadasimda 3gs var 1dk surmuyor unlock yapmak...umarim bir an once cikar su yama biktim elimde ipodla gezmekten
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben aralıkta new york'tan tekrar bir İphone 4 getirteceğim ama o zaman da herhalde 4.2 olacak. O yüzden şimdiden aldırtasam da 4.1 sürüm elimde beklese daha mı mantıklı sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: L.E.A.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben aralıkta new york'tan tekrar bir İphone 4 getirteceğim ama o zaman da herhalde 4.2 olacak. O yüzden şimdiden aldırtasam da 4.1 sürüm elimde beklese daha mı mantıklı sizce?
Kendi sorunu kendin cevaplamışsın L.E.A., 4.1 al tabii..
selamlar herkese,
arkadaşlar iphone 4 4.01 makimen vardı gül gibi kullanıyodum,gecen akşam kasındım telefna 4.1 yukledım makine yukleme yaptı guzelce sonra cekmemeye basladı.sonra backup almıstım restore yaptım,makine itunes ekranında kaldı hiçbirşekilde kullanamıyorum,biraz cahillik oldu benımki nasıl yapıcam bilen varmıdır.
slmlar, bu unlock ıslemı, jail break gıbı bızım yapabılecegımız bı ıslem mı yoksa telefonculara goturup bı ucret karsılıgı yaptıracagımız bı ıslem mı? egr telefoncular yapacaksa ne kadara yaparlar ortalama ?
umarım 29 ekım tarıhı asparagas deıldır..
quote:
Orijinalden alıntı: baris1319
slmlar, bu unlock ıslemı, jail break gıbı bızım yapabılecegımız bı ıslem mı yoksa telefonculara goturup bı ucret karsılıgı yaptıracagımız bı ıslem mı? egr telefoncular yapacaksa ne kadara yaparlar ortalama ?
umarım 29 ekım tarıhı asparagas deıldır..
jailbreak ve unlock gayet kolay işlemler daha önce jailbreak yaptım forumda yeterince döküman mevcut biraz dikkatli davranırsanız kolayca yapabilirsiniz boşuna 50 TL kaptırmayın telefonculara
tekrar merhaba telefoncumdaki iphone kurdu adam 29 ekim tarihini vermiştir bana eğer yalan bir haberse bilemiyorum özür dilerim yani
umarim kasim basi gibi cikar artik bekle bekle kok salacagiz
Kasım'a az kaldı zaten. Önemli olan 4.2'nin Kasım'ın kaçında çıkacağı..
kasımın ortasında ve sonunda cıkabilme olasılığı var geçen hafta pazartesi yeni mac os u tanıttıklarına göre bence bundan 1 ay sonra yaparlar yani kasımın 18 i olabilir o yüzden pek umutlanmayalım heycan yapmayalım sabredelim
Arkadaşlar ben, Amerika'dan gelmiş, kutusu açılmamış bir iphone buldum.. Almayı düşünüyorum. Ama burada yazılanların hiç birini anlamadım. O telefonu alıp sim kartını açtırdıktan sonra her hangi bir şey yapmam, bir şeye dikkat etmem gerekiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Zamett Arkadaşlar ben, Amerika'dan gelmiş, kutusu açılmamış bir iphone buldum.. Almayı düşünüyorum. Ama burada yazılanların hiç birini anlamadım. O telefonu alıp sim kartını açtırdıktan sonra her hangi bir şey yapmam, bir şeye dikkat etmem gerekiyor mu ?
Anlamadım diyeceğine okumadım desen daha iyi olurdu sanki. Çok da anlaşılmaz şeyler değil. Şuan Amerikan cihazların tamamında sim kilidi var. Sim kilitli cihazlar ise maksimum 4.0.2 versiyona kadar kırılabiliyor. 4.1.0 versiyonda şuanlık öyle bir imkân yok maalesef. Yani anlayacağın cihazın eğer 4.1.0 versiyon ise eğer unlock için bizim gibi bekleyeceksin. He değilse 4.0.2 ise baseband yükseltmeden cihazını 4.1.0'a güncellersin. Unlock da yaparsın ultrasnow ile kullanırsın. Jailbreak yapmak istersen de limera1n kullanarak yaparsın. Unlock= Cihazını tüm Türk şebekeleri ile çalışır hale getirmek. Jailbreak= Apple store'de bulunan ücretli ücretsiz tüm uygulamaları ücretsiz olarak telefonuna kurman için. Yani cydia olayı. Umarım adam gibi bilgi vermişimdir.