iphone 4 ü New york tan aldım. faturasıda var. türkiye de garantisini kullanabiliyo muyuz. hangi firma yapıyo?
unlock beklerken o kadar cok sey ogrendik ki hacker olabiliriz yakinda..
walla ankarada sordugum bi apple store, i phonelarda international garantinin olmadıgını soyledı. mesela i pod alınırsa yurt dısından onun garantisi varmıs fakat i phonun olmuomus. ben de onların yalancıısıyım artık..
İphone larda 1 yıllık uluslararası garanti var.Yani nereden alırsan al faturanla tüm dünyada geçerli.Türkiye İphone distribütörü Gen-Pa olduğu için telefonunda bi sorun olduğunda git faturanla Gen-Pa ya ücretsiz olarak garanti kapsamında baksınlar...
iphone u bilkom getirmiyor cünki
quote:
İphone larda 1 yıllık uluslararası garanti var.Yani nereden alırsan al faturanla tüm dünyada geçerli.Türkiye İphone distribütörü Gen-Pa olduğu için telefonunda bi sorun olduğunda git faturanla Gen-Pa ya ücretsiz olarak garanti kapsamında baksınlar...
yurtdısından alınan ıphoneların garantileri sadece alındıgı ulkede gecerlidir. zaten amerikada cihazı alırken 2 kere imza atıyorsun. acık acık altında yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Servetb
quote:
yurtdısından alınan ıphoneların garantileri sadece alındıgı ulkede gecerlidir. zaten amerikada cihazı alırken 2 kere imza atıyorsun. acık acık altında yazıyor.
İNSANLARI YANLIŞ BİLGİLENDİRMEKTEN BAŞKA Bİ İŞE YARAMIYOSUNUZ
arkadaşlar benim öğrenmek istediğim şu.bende iphone 4 ios 4.1 baseband 2.10.04 sahibiyim.şimdi biz unlock için bekliyoruz ancak ben telimi jailbreak yapsam ne gibi özelliklerinden faydalanabilirim telin? mesela i-tunes a bağlayıp dosyalar indirebilirmiyim? oyun indirip oynayabilirmiyim? resim çekebilirmiyim,müzik yükleyip dinleyebilirmiyim? internete bağlanabilirmiyim? en azından boşuna evde yatacağına bunları kullanmış oliyim diyorum.bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim... ayrıca detaylı bi şekilde jailbreak yapmayı anlatan bi site tavsiye ederseniz çok makbule geçer...
Sim kartını kullanarak hiçbir şey yapamazsın. Ama wi-fi ile bağlanır istediğin kadar program yükler kullanırsın müzik dinlersin video çekersin resim keza aynı şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: Karizma-Turk
Sim kartını kullanarak hiçbir şey yapamazsın. Ama wi-fi ile bağlanır istediğin kadar program yükler kullanırsın müzik dinlersin video çekersin resim keza aynı şekilde.
peki içinde sim kart olmadan wi-fi ile bağlantı krabilirmiyim? nasıl olacak o?
Kardeşim wi-fi zaten sim kartsız bağlanmak için.
ses yok seda yok..
quote:
Orijinalden alıntı: mutluhayri
ses yok seda yok..
4.2 çıkana kadar ses seda olmayacak. 4.2 çıktıktan 1-2 gün sonra da unlock çıkacak, o zamana kadar bişey beklemeyin.
ben unluck cıkana kadar JB yapmayı düşünmüyordumda artık skldm gibi bu işten...