Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın mac için tanıtım var. Genelde stivi amcamız mac ile beraber ios u da lanse ediyordu ama bence bu sefer öyle olmayacak. Keşke öyle olsa da biz de unlock beklemesek. Ama genelde lanse edilen versiyonlar hep 3.0 4.0 falan oluyordu. Bu seferki 4.2 olduğu için sanırım yarın tanıtılmıyacak. :( Ama içimde bir ümit besliyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: caytem

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul
    heyecan yaptım valla... yarın çıkacak gibi... 4.2 yarın çıkıyor bildiğim kadarı ile bir arkadaş yamıştı 20 si resmi tarih diye...

O bir söylenti hocam.Kasım'da çıkıyor.
  • beyler kasımda cıkcagıda acıklanmadı en gec kasım ayı denıldı.yanı bır ıhtımal cıkabılır cıkmayabılır.Erkende cıkabılır kasımın ortasındada cıkabılır.4.2 yayınlanmasını bekleyecegiz sadece.

HAYRI IMZAYI DEGISTIRCEM

KASIMDA IPHONE 4 BAŞKADIR. sajdhajdh
  • 4.2 kesinlikle kasım ayında çıkacak steve açıklamıştı çünkü. onda şüphe yok, yani her gün beklemeye o yüzden gerek yok. 1 kasımdan itibaren her gün beklenebilir...
  • bu pwnagetools ne zaman çıkıyor bilgisi olan varmı?
  • oda kasımda cıkar cünki unlock la bütünleşik bi alet çantası olcak o
  • Artık 4.2'yi bahane ederek adamların zaman kazanmaya çalıştığını düşünmeye başladım ben. Ufak tefek bağışlardan bu adamlar para kazanıyor. Erken yayınlayan da iyi reklam yapıyor. Zaman kazanmak istiyorlar 4.2 bahanesiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

Artık 4.2'yi bahane ederek adamların zaman kazanmaya çalıştığını düşünmeye başladım ben. Ufak tefek bağışlardan bu adamlar para kazanıyor. Erken yayınlayan da iyi reklam yapıyor. Zaman kazanmak istiyorlar 4.2 bahanesiyle.

Bu konuda haklı olabılırsın ama bırsey daha var oda olabılır bu adamlar 4.2 beklıyorlar cunku 4.2 yayınlanmadan cıkarırsalar apple bır son dakka golu ıle 4.2 yi yayınlamadan hemen once bu unlock yolunu ogrenmıs oldugu icin kapatabılırler ve buda unlock u yayınlayan yazılımcı hacker ların ısıne gelmez
    daha az versıyon unlock u daha az bagıs demek bırde kendılerı nasılsa lock lu cıhaz kullanmıyorlarya senı benı anlıyamazlar kardesım bu adamlar
    ya resmen guzelım ı phone 4 gameboy oldu elımde oyle oyun oynuyorum sadece gel be unlock gel artık kasıma daha cok vaar yaaa

ya su geohot bır atak daha yapsana bu adı herıflerı bır ...öt etse greenp0isonda etdigi gibi ne kıyak olurdu dımı
    geohot a o kadar saydılar lafları sonrada adamın cok kısa bır surede yayınladıgı jaılbreak den daha beter bır jaılbreak yayınladılar
    o kadar kastılar jaılbreakde hadlerını bıldırdı geohot bırse su jaılbreak de o şerif haşime hadını bıldırse ya
    birde adasım oluyor şerif

neyse umarım en kısa surede cıkar cu unlock sıkıldım artık dakka bası forumları arastırmaktan yoruldum unlock cıkmısmı dıye
    hadı kalın saglıcakla saygılarımla

• direk değiştiriyorum abi.. :)

quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

beyler kasımda cıkcagıda acıklanmadı en gec kasım ayı denıldı.yanı bır ıhtımal cıkabılır cıkmayabılır.Erkende cıkabılır kasımın ortasındada cıkabılır.4.2 yayınlanmasını bekleyecegiz sadece.

HAYRI IMZAYI DEGISTIRCEM

KASIMDA IPHONE 4 BAŞKADIR. sajdhajdh
  • Bu arada konu başlığını da ağlama duvarı olarak değişsek mi? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

Bu arada konu başlığını da ağlama duvarı olarak değişsek mi? :D

Iyi fikir valla ...
  • Valla biraz once geyigine Turkcell on odemeli olan ve gecenlerde kestirdigim kartimi taktim makinaya, Servis Yok yazisi ortadan kalkti ve 1 bar cekiyor gosterdi.

O bile bi heyecan verdi dogrusu :) Yani goruntu su: "Isimsiz bir operator bulundugum yerde 1 bar cekiyor" :)
  • bende telefonu aldığım günden beri 1 bar çekio hiç servis yok demedi
  • Ya "Turkcell" yazısını o kadar görmeyi istiyorum ki artık, dün gece yolculuğu yaptım. Gece 3 sularında telefonda oyun oynarken Turkcell yazısı gördüm birden. Halüsinasyon mı diye düşündüm sonra resmi çekmeyi akıl ettim. Bildiğiniz Vodafone hat takılı telefonda yurt dışı. Full çekiyor ama birden Operatör Turkcell oldu. Telefon aşka geldi. Buraya da eklerim resmi. Şaka gibi. Telefon bile dayanamadı bu durumuma..Al kardeşim istediğin bu olsun dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 20 Ekim 2010; 1:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellenbreak

yurtdışı 32 gb factory unlocked MC605B/A aldım 2 hafta önce, Uygun fiyat ,Kalite Güvence !!!Güçlü, Getirdi bana bir çok kolaylık.

http://www.topincart.com/apple-iphone-4-black-32gb-factory-unlocked-mc605ba-gsm-cellula-p-365.html

Arkadaslar ustteki site fake olabilir aman dikkat. Turkcesi bozuk birde 5 kere foruma gonderilmis ayni mesaj.....

• quote:

Orijinalden alıntı: jeremo32

quote:

Orijinalden alıntı: hellenbreak

yurtdışı 32 gb factory unlocked MC605B/A aldım 2 hafta önce, Uygun fiyat ,Kalite Güvence !!!Güçlü, Getirdi bana bir çok kolaylık.

http://www.topincart.com/apple-iphone-4-black-32gb-factory-unlocked-mc605ba-gsm-cellula-p-365.html

Arkadaslar ustteki site fake olabilir aman dikkat. Turkcesi bozuk birde 5 kere foruma gonderilmis ayni mesaj.....

bende anladımda kimsenin itimat edeceğine ihtimal vermedim...
    salağın teki google ile çevirip yazmış işte bişiler :D

• Mesaj otomatik bir robot tarafindan atilmis, siteye olan trafigi ve dolayisiyla musteri sayisini arttirmayi amacliyor. Bu vesile ile, Iphone4 un yeni baseband'ini unlock ediyoruz diyen hicbir siteye/kisiye guvenmeyin, yok oyle birsey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulente -- 20 Ekim 2010; 8:34:53 >
  • http://www.ktun nel.com/index.php/1010110A/2410d9fae90c9fb7129421234547e063c3d3a6155fda144c6efa57fbaff66768717c5c207939bfd717336

Bu Video Fake Değil Dimiiiii Arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

http://www.ktun nel.com/index.php/1010110A/2410d9fae90c9fb7129421234547e063c3d3a6155fda144c6efa57fbaff66768717c5c207939bfd717336

Bu Video Fake Değil Dimiiiii Arkadaşlar...

evet fake.
  • Sahte değil abi ya ne sahtesi adamlar 4.2.0 officialdan hemen sonra verecekler işte unlocku. Demek ki olası bir yamayla karşılaşmak istemiyorlar.. Adamlar o kadar whois felan vermiş hi zannetmiyorum.
  • ben bu sayfaya ulaşamıyorum.ne demek istiyolar burda?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.