Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her geçen gün sinirlerim bozuluyor telefonu gördükçe ya.dünyanın parasını verdik mallık edip kullanamıyoruz.yemin ederim böyle olacağını bilseydim 1600 liraya Turkcell'den alırdım.Offf offff
  • Al benden de o kadar yaa dünden beri 2 gündür uğraşıyorum iphone 4 aldım üzerinde 4.1 yüklü at&t li imiş nerden bileyim yaa aldım almaz olaydım sim unlock yapamadım bi türlü green pois0n ile j&b yaptım ultrasn0w denedim olmadı yellowsn0w denedim olmadı kaç defa restore ettim sinirden çatladım keşke 1 hafta önce 1600 tl ye garantili bulmuştum onu alsaydım
    quote:

Orijinalden alıntı: caytem

her geçen gün sinirlerim bozuluyor telefonu gördükçe ya.dünyanın parasını verdik mallık edip kullanamıyoruz.yemin ederim böyle olacağını bilseydim 1600 liraya Turkcell'den alırdım.Offf offff

• siz en azından kendinize kızmıyorsunuz :)) 4.0.2 olan iphonumu unlock etmeye çalısırken cokerttım..ve unlock sırasında itunes u acık bırakmamak gerekıyormus..bu yuzden tek yol restore du...e malumm restore edınce yenı versıyonu yukluyorr :)) 4.1 hayırlı olsun yani :D:D
  • Beyler yeni versiyon geldikten sonra unlock hemen çıkar değil mı
  • arkadaşlar kendi kendimizi germeyelim.. çıkmadı çıkmadı deyip durmayalım.. heyecana gerek yok. çıkacak. biraz daha sabır lütfen. 4.2 yayınlanınca çıkacak işte.. daha hergün buraya girip gene çıkmadı gene çıkmadı demenin bir anlamı yok. sabır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

arkadaşlar kendi kendimizi germeyelim.. çıkmadı çıkmadı deyip durmayalım.. heyecana gerek yok. çıkacak. biraz daha sabır lütfen. 4.2 yayınlanınca çıkacak işte.. daha hergün buraya girip gene çıkmadı gene çıkmadı demenin bir anlamı yok. sabır...

4.2 çıkınca kesin unlocku hemen çıkar değil mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

quote:

Orijinalden alıntı: mutluhayri

arkadaşlar kendi kendimizi germeyelim.. çıkmadı çıkmadı deyip durmayalım.. heyecana gerek yok. çıkacak. biraz daha sabır lütfen. 4.2 yayınlanınca çıkacak işte.. daha hergün buraya girip gene çıkmadı gene çıkmadı demenin bir anlamı yok. sabır...

4.2 çıkınca kesin unlocku hemen çıkar değil mi???

kesin olmamakla birlikte cikacagini umuyoruz zaten zor olan jb di unlock da cikar merak etme kesin olarak cikacak ama dua edeilm 4.2 cabuk ciksin
  • basebandi kontol et yine de, benim de öyle oldu, ve nedense 4.1e restore ettim bb aynı kaldı, salak gibi 10 gün yattı telefon

quote:

Orijinalden alıntı: redlineCfs

siz en azından kendinize kızmıyorsunuz :)) 4.0.2 olan iphonumu unlock etmeye çalısırken cokerttım..ve unlock sırasında itunes u acık bırakmamak gerekıyormus..bu yuzden tek yol restore du...e malumm restore edınce yenı versıyonu yukluyorr :)) 4.1 hayırlı olsun yani :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

basebandi kontol et yine de, benim de öyle oldu, ve nedense 4.1e restore ettim bb aynı kaldı, salak gibi 10 gün yattı telefon

quote:

siz en azından kendinize kızmıyorsunuz :)) 4.0.2 olan iphonumu unlock etmeye çalısırken cokerttım..ve unlock sırasında itunes u acık bırakmamak gerekıyormus..bu yuzden tek yol restore du...e malumm restore edınce yenı versıyonu yukluyorr :)) 4.1 hayırlı olsun yani :D:D

şuanda hangi baseband lar unlock ediliyor?bide bu baseband denilen olay telefonun surumunun yanında parantez ıcınde yazan kısım mı ? mesela bende 8B117 yazıyor..modem firmware 01.59.00
  • quote:

quote:

basebandi kontol et yine de, benim de öyle oldu, ve nedense 4.1e restore ettim bb aynı kaldı, salak gibi 10 gün yattı telefon

quote:

şuanda hangi baseband lar unlock ediliyor?bide bu baseband denilen olay telefonun surumunun yanında parantez ıcınde yazan kısım mı ? mesela bende 8B117 yazıyor..modem firmware 01.59.00

1.59.00'lar unlock edilebiliyor. 2.10.04'ler edilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenwand

quote:

quote:

quote:

1.59.00'lar unlock edilebiliyor. 2.10.04'ler edilemiyor.

HADİ BEAHHHH :) BENDE Mİ BOSUNA BEKLİODUM YANİİ..O ZAMAN HEMEN YAPAYIMM :)

• iyi geceler,bende amerikadan iphone 4 32GB getirdim 4.1 versiyon bunun unlock+jb işlemi yapılabiliyormu? tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armozgur

iyi geceler,bende amerikadan iphone 4 32GB getirdim 4.1 versiyon bunun unlock+jb işlemi yapılabiliyormu? tesekkur ederim.

ayarlardan telefonun modem firmware'ine bakın.

01.59 ise unlock oluyordur.

bizim gibi 02.10 ile başlıyorsa ne yazık ki beklemeniz gerekecek kasım ayını
  • bendeki 15 14 02...
    başlıktaki ise 15 14 01...
    nir farkı varmı? yoksa unlock hepsini kapsayacak mı
  • quote:

bendeki 15 14 02...
    başlıktaki ise 15 14 01...
    nir farkı varmı? yoksa unlock hepsini kapsayacak mı

Yüksek ihtimal tüm basebandları kapsayan bir unlock çıkacak. Beklentim o yönde.
  • bır arkadasın cevırısı
    jb cilerden haberler

Great news for the Jailbreak community !!
    Seems like Sherif Hashim has managed to hack the new 05.14.02 and 2.10.04 baseband which can ultimately lead to an unlock for iOS 4.1 and iOS 4.2 for both iPhone 3GS and iPhone 4 users.
    95% of the tweets i get (at least the last 500) are either about 5.14 or 2.10
    since nearly all my received tweets ask about both BB, I can report very early "initial" 1st step success on both sides, calmed down?
    this won’t be feasible before the official 4.2 release at the earliest if everything went fine
    4.2 is coming in November, so this is not too long away, for now we'll just to wait.

Sherif Hashim yeni olan 05.14.02 ve 2.10.04 basebandlerini hackledi.
    Aldığım tweetlerin %95 i(son aldığım500 u içinde) 5.14 2.10 ile ilgili. Size öncelikle şunu rapor edebilirim ki, ilk adım iki taraf içinde başarılı oldu. Sakin olun:)
    Eğer herşey yolunda giderse unlock un resmi 4.2 nin yayınlanmasından önce çıkması mümkün değil.4.2 Versiyonu kasımda geliyor. yani bizden çok uzakta değil:) şu an için sadece bekleyeceğiz:)

• hadi hayırlısı bakalım.
  • Tweet'den alinti:

MuscleNerd: PwnageTool screen about to get a lot more crowded again due to limera1n exploithttp://is.gd/g7P9G (unlockers win most)

Parantez icindeki kisim ilginc, yeni cikacak pwnagetool programi unlock ozelligini de barindiracak diye anliyorum...
  • heyecan yaptım valla... yarın çıkacak gibi... 4.2 yarın çıkıyor bildiğim kadarı ile bir arkadaş yamıştı 20 si resmi tarih diye...
  • quote:

heyecan yaptım valla... yarın çıkacak gibi... 4.2 yarın çıkıyor bildiğim kadarı ile bir arkadaş yamıştı 20 si resmi tarih diye...

O bir söylenti hocam.Kasım'da çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.