Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.2 cıktıktan kısa sure sonra cıkar unlock.
  • oooff ooff
  • Benim telefon ilginctir cekiyor. Vodafone TR yaziyor! 4.1 surum ve 2.10.04 baseband. Ama icinde Ingiltere'de arkadasin kullandigi Vodafone hat var. Acaba Turkiye Vodafone hatti da calistirmaz mi? Operator: Vodafone UK 8.0 bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kby

Benim telefon ilginctir cekiyor. Vodafone TR yaziyor! 4.1 surum ve 2.10.04 baseband. Ama icinde Ingiltere'de arkadasin kullandigi Vodafone hat var. Acaba Turkiye Vodafone hatti da calistirmaz mi? Operator: Vodafone UK 8.0 bu arada..

şu an voodofone hat var benimkinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

quote:

Benim telefon ilginctir cekiyor. Vodafone TR yaziyor! 4.1 surum ve 2.10.04 baseband. Ama icinde Ingiltere'de arkadasin kullandigi Vodafone hat var. Acaba Turkiye Vodafone hatti da calistirmaz mi? Operator: Vodafone UK 8.0 bu arada..

Operator ne peki? Hat cekiyor mu? Sesim geliyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

quote:

Operator ne peki? Hat cekiyor mu? Sesim geliyor mu?

ne ses geliyor ne de şebeke

• umariim bir an once cikar :/
  • quote:

bu konuda bırı daha yazmıstı.
    sanırım olmuyor.
    tr hatları calıstırmıyor
  • ben bunla alakalı forum actım fotograflarda mevcut cekmesı ımkansız.

konu dısı olacak ama su oyunları nerden ındırıcez.jb yaptım street fighter IV lazım.bılgısayara ındırıp ordan atamıoz mu ? bırı yardımcı olsun.
  • Denedim ben çalıştırmıyor TR Vodafone hatları.
  • quote:

Vodafone TR yazmasi Turk Vodafone hatlarini calistirmasi demek degil. Orada hattin kullandigi baz istasyonunun adi yazar. Mesela ben su anda Hollanda dayim, Turkcell hattim takili bir telefonuma, operator T-Mobile yaziyor.
  • benim sorum şu jailbreakin cıkacagını greepois0n.com dan takip ettik cıkınca indirdik de daha unlock cıkmadıgı için ben jb yapmadım

peki unlock'un cıkacagini nerden takip edecegiz onunda cıktiginda yayinlacagi bir site var mı??
  • Beyler jb yapılmış cıhaza oyunları nerden ındırcez ?
  • apptrack.org
  • Arkadaşlar merhaba... Bütün bu jb unlock konularına göz gezdirdim fakat daha öncesinde apple a ait sadece ipod kullandığımdan pek bilgim yok bu konularda.Sormak istediğim bir kaç konu var boş geçmeyipte birşeyler yazarsanız sevinirim.

Anladığım kadarıyla Türkiyeden alınan cihazlarda (ki benim cihaz vodafone dan alınma) unlock derdi yok shsh kaydı derdi yok ve arada sırada sadece itunes dan guncelleme yapıcam guncel jb sürümlerine göre değil mi?

Hani jailbreak işleminden sonra istediğim programı kurabileceğim sanırım. Ama benim ilerideki itunes güncellemelerimde restore olan iphone da sanırım güncelleme işlemini itunes üzerinden değil mevcut jb sürümüne göre güncelleme işlemini manuel olarak kendim yapmalıyım. Bu durumda benim SHSH kaydı falan almama gerek varmı yoksa sadece JB kurup yoluma devam edebilirmiyim ?
  • shift+restore işlemi var. İstediğin sürümü netten indirip direk yükleme yapıyorsun. Bir araştır.

SHSH kayıtları senin için de önemli. Bir yanlış yapıp cihazını JB'siz bir sürüme yükseltirsen downgrade(versiyon düşürme) yapabilmen için SHSH kayıtları işini görecek. Yani sen de SHSH kaydı al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhakkiozturk -- 16 Ekim 2010; 19:02:41 >
  • shsh kaydını alırsan, shsh kaydını aldığın sürümler arası geçiş yapabilirsin. bu yuzden senin için de shsh kaydı almak önemlidir. neden önemli? JB yapabilmek için önemli. örnek olarak 4.2 çıkacak kasım ayında. sen itunesten güncelleme yapar ve 4.2 ye geçersen, 4.2 nin de JB si henüz olmadığında telefonuna bedava oyun prog yükleyemeyeceksin. shsh kaydın da yoksa eğer 4.1 e geri dönemeyeceksin. bu durumda jb çıkana kadar telefondaki bedava uygulamalar ile yetineceksin. shsh kaydı alırsan 4.1 e geri döner ve JB yaparsın. kısaca shsh kaydını al kenarda dursun!!!

quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07

Arkadaşlar merhaba... Bütün bu jb unlock konularına göz gezdirdim fakat daha öncesinde apple a ait sadece ipod kullandığımdan pek bilgim yok bu konularda.Sormak istediğim bir kaç konu var boş geçmeyipte birşeyler yazarsanız sevinirim.

Anladığım kadarıyla Türkiyeden alınan cihazlarda (ki benim cihaz vodafone dan alınma) unlock derdi yok shsh kaydı derdi yok ve arada sırada sadece itunes dan guncelleme yapıcam guncel jb sürümlerine göre değil mi?

Hani jailbreak işleminden sonra istediğim programı kurabileceğim sanırım. Ama benim ilerideki itunes güncellemelerimde restore olan iphone da sanırım güncelleme işlemini itunes üzerinden değil mevcut jb sürümüne göre güncelleme işlemini manuel olarak kendim yapmalıyım. Bu durumda benim SHSH kaydı falan almama gerek varmı yoksa sadece JB kurup yoluma devam edebilirmiyim ?

• Eyvallah teşekkür ederim
  • pazar çıkıcak fln deniyordu ne oldu??
  • çıkmıcak hocam tamamen safsatadan ibarek o söylentiler.
    official olarak ios 4.2 çıkmadan unlock yok.pazar günü yani bugün pwnagetools çıkacak ama o bize yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.