İddaasına gore butun basebandlari unluck yapiyorlarmis 23,99 dolarlik programla
quote:
Orijinalden alıntı: Karizma-Turk
Herkes bir sey dedi ialer yine karisti (: evet downgrade islemi var ama cihazin yazilimi icin shsh kayitlarinİzla yapiyorsunuz bunu iste. Modem yazilimi yani basebandde ise yok oyle bit downgrade imkani. Guncelledin yeni baseband geldi bitti olay yazilimi downgrade etsen dahi yazilimin versiyonu duser ama baseband aynen kalir.
duygulandım ibo bu ne hız
Tamam da benim anlamadığım arkadaş shsh kaydı alıp 4.1 e geçmiş Yine de baseband aynı kalmamış, yükselmiş, Bunun nedenini merak ettiğimden dolayı zorluyorum, Yani kendi yanlışlığından dolayı mı oldu, nasıl oluyor bu iş, biz de shsh kaydı aldık diye geriniyoduk, fazla güvenmemek mi lazım? Shsh kaydını da doğru almış ki sonradan tekrar 4.0.2'ye dönebilmiş. Acaba restore ederken shsh kaydının devreye girebilmesi için bir işlem yapılması gerekiyor da arkadaş onu mu yapmamış acaba
quote:
Orijinalden alıntı: noleaf
Ben de ayni dertten muzdaripim, zamaninda shsh kaydi alip 4.1'e gectim, o siralar yurtdisindaydim, simdi geldim, 4.0.2'ye downgrade yapmama ragmen Baseband 2.10.04'te kaldigi icin unlock olmuyor tel, gercekten sinir bozucu bir durum, oyle bakisiyoruz iPhone 4 ile...
Denemekten vazgeçtim adamlar fakemiş :D yahoo nun answer sayfalarında yazılar var.ayrıca sitede iPhone 4'e ait bir bilgi bulamadım. Ama maile cevap bekliyorum,bakalım ne yazacaklar
umitlerin tekrar yok oldugu an :)
quote:
Orijinalden alıntı: caytem
Denemekten vazgeçtim adamlar fakemiş :D yahoo nun answer sayfalarında yazılar var.ayrıca sitede iPhone 4'e ait bir bilgi bulamadım. Ama maile cevap bekliyorum,bakalım ne yazacaklar
100de 100 para iadesi diyorlar fake ama nasıl oluyor bu iş anlamadım ben bence bir paypal hesabı açalım ortak herkez 3-5 dolar yollasın deneyelim
Ula şu düştüğümüz hale bak :) bi ton para veriyoz cihaza ondan sonra bide her dakka sayfa yeniliyoz. Kıytırık bir siteye bağlıyoruz bütün umutları
quote:
Orijinalden alıntı: cturna
100de 100 para iadesi diyorlar fake ama nasıl oluyor bu iş anlamadım ben bence bir paypal hesabı açalım ortak herkez 3-5 dolar yollasın deneyelim
Dispute çekilıp para geri alınır ama dispute çekince de bir sürü olay oluyor.Soru soruyor paypal neden çekiyorsun vs,karşıdanda cevap gelecek felan uzun iş. Ben aktif olarak sürekli paypaldan iş yaptığım için hesabımı limitlendirtme riskini almadım. Zaten incelerseniz iPhone 4'e ait bir bilgi yok sitede.Adamlar gerçekten hizmet veriyor olabilir ama bizim telefonlara göre değil :)
Beklemekten başka çaremiz yok akradaşlar. Bekleyeceğiz.
zaten az kaldı. şunun surasında 1 ay.. :(
Merhaba arkadaşlar Iphone 4 telefonum var ilk bilgisayara bağlamada register kısmına cancel dedim devam ettim. Jailbreak yapıldıktan sonra sim kartı taktığımda telefon turkcelli çekıyor arama alıyor fakat telefon kıtlenıyor diğer özellikler kullanalamıyor. acil arama dışında başka birsey yok bu konuyu nasil çözerim saolun