Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.unlockuriphonenow.com/?referral=adwords&kw=3g_Iphone_Unlock&gclid=CK2lgdfM06QCFU1h4wod4WgfJQ

bu site hakkinda bilgisi olan var mi ?

İddaasına gore butun basebandlari unluck yapiyorlarmis 23,99 dolarlik programla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

Herkes bir sey dedi ialer yine karisti (: evet downgrade islemi var ama cihazin yazilimi icin shsh kayitlarinİzla yapiyorsunuz bunu iste. Modem yazilimi yani basebandde ise yok oyle bit downgrade imkani. Guncelledin yeni baseband geldi bitti olay yazilimi downgrade etsen dahi yazilimin versiyonu duser ama baseband aynen kalir.

duygulandım ibo bu ne hız
  • Tamam da benim anlamadığım arkadaş shsh kaydı alıp 4.1 e geçmiş
    Yine de baseband aynı kalmamış, yükselmiş,
    Bunun nedenini merak ettiğimden dolayı zorluyorum,
    Yani kendi yanlışlığından dolayı mı oldu, nasıl oluyor bu iş, biz de shsh kaydı aldık diye geriniyoduk, fazla güvenmemek mi lazım?
    Shsh kaydını da doğru almış ki sonradan tekrar 4.0.2'ye dönebilmiş.
    Acaba restore ederken shsh kaydının devreye girebilmesi için bir işlem yapılması gerekiyor da arkadaş onu mu yapmamış acaba

quote:

Orijinalden alıntı: noleaf

Ben de ayni dertten muzdaripim, zamaninda shsh kaydi alip 4.1'e gectim, o siralar yurtdisindaydim, simdi geldim, 4.0.2'ye downgrade yapmama ragmen Baseband 2.10.04'te kaldigi icin unlock olmuyor tel, gercekten sinir bozucu bir durum, oyle bakisiyoruz iPhone 4 ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: ecetin271

http://www.unlockuriphonenow.com/?referral=adwords&kw=3g_Iphone_Unlock&gclid=CK2lgdfM06QCFU1h4wod4WgfJQ

gercektn bu nedir bende merak ettim, var mi deneyen??
  • quote:

http://www.unlockuriphonenow.com/?referral=adwords&kw=3g_Iphone_Unlock&gclid=CK2lgdfM06QCFU1h4wod4WgfJQ

Bu doğrumu acaba :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

quote:

Yokmu fazladan 23$ ı olan :)

• quote:

quote:

Ben ofise gidince denicem.olmazsa paypaldan dispute çekerim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: caytem

quote:

quote:

Ben ofise gidince denicem.olmazsa paypaldan dispute çekerim :D

merakla senden haber bekliyorum dostum

• oluyorsa verelim hemen 24 doları da benim anlamadığım nasıl cesaretle böyle diyorlar, olmuyorsa millet parayı geri alır paypaldan
  • Adamlara contact formdan mail yolladım ama daha cevap gelmedi.sitede 10dk diyor ama bence fake bunlar.ofise bı gideyimde belli olur :)
  • tokatcımı cıktı adamlar caytem
  • Caytem indirdi kırdı telefonla uğraşıyor heralde unuttu yazmayıda
  • Denemekten vazgeçtim adamlar fakemiş :D yahoo nun answer sayfalarında yazılar var.ayrıca sitede iPhone 4'e ait bir bilgi bulamadım.
    Ama maile cevap bekliyorum,bakalım ne yazacaklar
  • umitlerin tekrar yok oldugu an :)

quote:

Orijinalden alıntı: caytem

Denemekten vazgeçtim adamlar fakemiş :D yahoo nun answer sayfalarında yazılar var.ayrıca sitede iPhone 4'e ait bir bilgi bulamadım.
    Ama maile cevap bekliyorum,bakalım ne yazacaklar
  • 100de 100 para iadesi diyorlar fake ama nasıl oluyor bu iş anlamadım ben bence bir paypal hesabı açalım ortak herkez 3-5 dolar yollasın deneyelim
  • Ula şu düştüğümüz hale bak :) bi ton para veriyoz cihaza ondan sonra bide her dakka sayfa yeniliyoz. Kıytırık bir siteye bağlıyoruz bütün umutları
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

100de 100 para iadesi diyorlar fake ama nasıl oluyor bu iş anlamadım ben bence bir paypal hesabı açalım ortak herkez 3-5 dolar yollasın deneyelim

Dispute çekilıp para geri alınır ama dispute çekince de bir sürü olay oluyor.Soru soruyor paypal neden çekiyorsun vs,karşıdanda cevap gelecek felan uzun iş.
    Ben aktif olarak sürekli paypaldan iş yaptığım için hesabımı limitlendirtme riskini almadım.
    Zaten incelerseniz iPhone 4'e ait bir bilgi yok sitede.Adamlar gerçekten hizmet veriyor olabilir ama bizim telefonlara göre değil :)
  • Beklemekten başka çaremiz yok akradaşlar. Bekleyeceğiz.
  • zaten az kaldı. şunun surasında 1 ay.. :(
  • Merhaba arkadaşlar
    Iphone 4 telefonum var ilk bilgisayara bağlamada register kısmına cancel dedim devam ettim. Jailbreak yapıldıktan sonra sim kartı taktığımda telefon turkcelli çekıyor arama alıyor fakat telefon kıtlenıyor diğer özellikler kullanalamıyor. acil arama dışında başka birsey yok bu konuyu nasil çözerim saolun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.